Top Local Places

Bodyshape-Esbjerg

Strandbygade 29 1, Esbjerg, Denmark
Spas/beauty/personal care

Description

ad

Kliniken er dedikeret til fedtfrysning, reduktion/slankning, opstramning og flottere hud for både mænd og kvinder

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Idag har vi haft besøg af fitness atleten Gitte Øster Jensen. Gitte føler selv, at hun mangler lidt hjælp med det sidste, så hun ved næste DM kan vinde den 1. plads, som hun drømmer om, og kæmper for hver dag :) Nu er hun gået igang med et fedtfrysnings forløb, med fokus på mindskelse af fedtdepoterne, på lårene og ved knæene. Vi glæder os til at dele resultaterne med jer snart :D

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post

Prioriter dig selv - Detox i efterårsferien Er der lidt tid til overs til dig selv i efterårsferien, så gør noget godt for dig selv med en udrensende og afslappende behandling hos Bodyshape-Esbjerg Bodyshapes body wraps med infrarød varmeterapi detoxer kroppen, giver øjeblikkelig reduktion og en fantastisk følelse af well being i vores egen krop. Der tager dig kun en times tid, men følelsen af lethed i kroppen og velvære kan du tage med :-) Din pris er 649 kr. for en full body wrap inkl. infrarød varmeterapi, eller 499 kr. for infrarød varmeterapi med lokalbehandling af mave og ben. Bestil din tid online eller på 26 333 222. At detoxe er at udrense giftstoffer og affaldsstoffer fra kroppen, dette inkluderer exogene/udefra kommende giftstoffer såvel som endogene/indefra kommende toksiner, og er en absolut nødvendig funktion for kroppen. Alle personer behøver hjælp til at detoxe, da der er alt for mange giftstoffer i vores miljø/omgivelser. Kroppens detoxmekanismer overbelastes, og kan ikke udrense den ophobede gift. Derved bliver giftstofferne ophobet i forskellige organer og i vores fedtvæv i kroppen. Stress hæmmer kroppens evne til at fungere ordentligt, og kan betyde, at de primære dræningsorganer ikke giver tilstrækkelig udrensning. Her vil den sekundære dræningsfunktion forsøge at udrense giftstofferne f.eks. i form af urenheder, eksem, øget træthed, oppustethed osv... Med andre ord - alle burde unde sig selv en udrensende behandling i ny og næ :-)

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post
facebook.com

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post

Har du hørt om fedtfrysning ? Læs en glad kundes oplevelse her: "Skeptisk - meget, men nu skulle det prøves. Jeg er glad her efter behandlingerne - min lille delle på maven er væk og tilmed er der forsvundet noget på sidebenene - ren luksus. Det der tiltrak mig ved behandlingen var, at der ingen bivirkninger er og at jeg ikke har skullet proppe min krop med alt muligt kemi. Jeg synes prisen er en smule pebret, men resultatet taler for sig selv - og det er bare skønt smile-humørikon:-) Så en anbefaling herfra, mit ønske var at komme af med nogle "deller" - de er forsvundet nu, og det er en rigtig dejlig fornemmelse. Tak for det" -Gitte Fedtfrysning reducerer enkelt dine irriterende fedtfdepoter gennem en godkendt og efterprøvet teknologi med kontrolleret varme-kulde-varme påvirkning. Behandlingen er for alle - mand som kvinde, ung som gammel, trænet som utrænet, og tager en time for et område. Efter behandlingen er der ingen begrænsninger på din gøremål - du kan fortsætte din normale hverdag. Prisen på fedtfrysning kommer an på flere faktorer, men starter fra 2100 kr. Kunne du tænke dig at høre mere om fedtfrysning, så ring og hør nærmere eller bestil en gratis forsamtale på 26 333 222. Vi glæder os til at høre fra dig.

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post
facebook.com

Timeline Photos

Kender du ikke til TEI endnu, så læs mere herunder :) Ved din første behandling sammensætter vi et individuelt forløb, der fokuserer på netop de figurproblemer, der generer dig. Selve behandlingen varer typisk 45 minutter, hvor du vil ligge på en bred briks i dit eget behandlerrum. Du vil være “pakket ind” i elektrode-plader; der både sørger for varmen og de elektriske impulser. TEI er en behandling til dig der gerene vil : -Sikre en flot hud, og modvirke slaphed i hud og væv -Have en stærk og flot muskulatur. -Have hjælp til vægttab ved at øge kroppens forbrug af kalorier og derved også skabe en fedtreducering. -Have en god udrensning af affaldsstoffer og giftstoffer og sikre dig en sund krop. -Øge din blodcirkulation og slippe af med væskeophobninger. -Afhjælpe muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigt smerter. -Reducere betændelsestilstande i kroppen. -Sikrer en generel sund hud og krop Vi tilbyder vejledning om forløb ganske gratis - og du kan også bestille en prøvebehandling til kun 400kr på 26 333 222 - vi glæder os til at se dig :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

***Rejser du til sydens sol i efteråret?*** Bodyshape-Esbjerg gør dig klar til strandturen med effektive opstrammende og udglattende body wraps. Eller - hvis der er min. 3 uger til turen - reduktion af irriterende deller ved hjælp af fedtfrysning. Fedtfrysning reducerer enkelt og smertefrit lokale fedtdepoter med cirka 1/3 per behandling, en behandling tager dig 1-2 timer og har ingen bivirkninger. Kontakt os på 26 333 222 eller bestil din gratis forsamtale online. Vi glæder os til at høre fra dig - også for vejledning.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

***Effekten efter én full body wrap*** Vi har fået lov at vise dette før-efter billede efter én full body wrap med infrarød varmeterapi. Effekten er tydelig, og skyldes umiddelbar reduktion af væske og affaldsstoffer. Derudover bliver din hud glattere, blødere og med en flottere tone. Effekten afhænger selvfølgelig af dit udgangspunkt, men alle får effekt - for sundheden (reduktion af affaldsstoffer, mindre væskeopsamlinger mv) - for udseendet (reduktion af cm, flottere og glattere hud) - for velværet (en skøn mentalt afslappende time helt for dig selv) Vi kan kun anbefale det - pris 649 kr. :-) Også muligt at købe som forløb. Kan bestilles online eller på 26 333 222

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Har du smerter som følge af gigt, psoreasisgigt eller fibromyalagi? Så prøv infrarød varmeterapi - det tager kun en lille time og kan gøre en verden til forskel. Læs her en glad gigt-plaget kundes erfaringer: "Mine smerter er næsten forsvundet og jeg har kunnet nedsætte mit medicinforbrug. Jeg har fået bevægeligheden tilbage i min storetå, som var blevet stiv pga. min gigt. Derudover er min mave mindre udspilet og jeg har fået meget mere overskud. Alle med gigt burde unde sig selv behanlinger med infrarød varmeterapi hos Bodyshape-Esbjerg. Jeg er overrasket over, at der findes en behandling med så stor effekt" Vil du prøve, så bestil din tid online eller på 26 333 222. VI glæder os til at gøre en forskel for dig. PS. behandling koster mellem 399 og 499 afhængig af evt.ektra valg :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Har du ikke tid til at træne hele tiden? Føler du måske ikke at det går hurtigt nok med resultaterne? Eller synes du egentligt bare at det er vildt keeeedeligt? Så prøv vores smarte elektroterapi behandling TEI, og opnå de resultater du ønsker, på kortere tid end sædvanligt! Ved at kombinere forskellige frekvenser og temperaturer, kan man arbejde dedikeret med forskellige figurmæssige problemstillinger: Slap hud og væv, slappe muskler, væskeophobninger, affaldsstoffer, dårlig cirkulation og overvægt. Dette er ikke at snyde, men at træne effektivt, fordi dine muskelgrupper trænes på en gang og i længere tid, end du nogensinde vil kunne i et fitnesscenter. 1 behandling svarer til ca. 6 timer i fitness! Selve behandlingen varer typisk 45 minutter, hvor du vil ligge på en dejlig bred briks i dit eget behandlerrum. Vi tilbyder vejledning om forløb ganske gratis - og du kan også bestille en prøvebehandling til kun 400kr på 26 333 222 - vi glæder os til at se dig :)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post

***Fedtfrysning af lår*** Du behøver ikke være besat af skønhed for at blive fedtfrosset, men hvis du gerne vil se lidt mere om fedtfrysning, så se afsnit 4 i serien Besat af Skønhed, som sendes på kanal 4 i denne uge (kan allerede ses på fx Yousee tv nu) Her fedtfryses et par lår 👍 Ring og hør nærmere, eller bestil din gratis forsamtale på 26 333 222 eller via vores online booking

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post
facebook.com

Strandby klinikker - Bodyshape-Esbjerg

Strandby klinikker - Bodyshape-Esbjerg
facebook.com

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post

Er du i tvivl om den bedste behandling for din krop? Vi tilbyder vejledning ganske gratis - bestil din tid på 26 333 222 Kontakt os fx hvis du - Gerne vil reducere din mål eller tabe dig - Har behov for detox eller døjer med ødemer - Er tilfreds med din vægt, men har enkelte irriterende deller - Gerne vil strammes op og have en flottere hud - Ønsker at styrke din muskulatur og cirkulation - Snart skal til fest og vil gøre det sidste for din krop - Har gigt eller fibromyalagi - Døjer med smerter eller kramper - Har behov for et pusterum fra en stresset hverdag Vores behandlinger kan målrettes netop dit behov.

Photos from Bodyshape-Esbjerg's post
facebook.com

Timeline Photos

Generes du også af dellen på maven? Vi har samlet nogle af vores flotte resultater - klik på billedet og se det i stort. Bestil din behandling eller gratis forsamtale på 26 333 222 (forsamtale kan også bookes online) Priser fra 2100 kr. :-)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Bodyshape-Esbjerg