Top Local Places

Danske Spil

Korsdalsvej 135, Brøndby, Denmark
Organization

Description

ad

Danske Spil er sat i verden for at holde hånden under Danmarks sports- og foreningsliv. Det gør vi blandt andet gennem udlodningsmidlerne. Hver dag  året rundt giver Danske Spil  ca. 3 mio. kr. til  udlodningsmidlerne - det blev i 2017 over 1 mia. kr.


1.   Tal pænt – der er højt til loftet, og al kritik er velkommen. Vi synes dog, det er vigtigt, at alle sørger for at holde en fornuftig og venlig tone. Der er nemlig aldrig nogen, der er blevet hverken klogere eller gladere af at blive råbt til, blive forulempet eller talt nedladende til.
2.   Ingen reklamer tak – det kan være fristende at linke til det ene eller det andet sted på internettet, men vi vil gerne have lov at være fri for andre reklamer end vores egne. Vi forbeholder os derfor ret til at slette poster med reklamelinks uden varsel.
3.   Lad os være lovlige – Vær venlig ikke at poste opslag, der er direkte vildledende, opfordrer til ulovligheder, indeholder ulovligheder eller overtræder love og regler. Det er fint at linke til andre folks materiale, men du bør kun uploade dit eget.
4.   Ved konkurrencer på en af Danske Spils Facebook-sider eller undersider gælder følgende:
Konkurrencer løber fra og til de fastsatte datoer. Man kan kun deltage én gang. Deltagelse i konkurrencer er ikke betinget af køb. Danske Spil betaler en eventuel gaveafgift i forbindelse med afholdelsen af alle vores konkurrence. Medarbejdere hos Danske Spil og deres familier samt samarbejdspartnere og deres familier kan ikke vinde konkurrencerne. Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod Danske Spil. Danske Spil forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser i konkurrencevilkår.

5.   Overhold Facebooks generelle regler: http://www.facebook.com/terms.php
Vision:

Danske Spil skal til enhver tid være
danskernes foretrukne spilleselskab.

4 Værdier:

· Tillid
· Underholdning
· Fornyelse
· Ansvarlighed

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kvindelandholdet i 3X3 basket er klar til EM i Ungarn

Mød de seje kvinder på 3X3 basketball landsholdet. I denne weekend skal de spille EM mod 11 andre europæiske landshold i Ungarn 🏀⛹️‍♀️🏀 Det er første gang, de danske kvinder kvalificerer sig til EM i 3X3, men disciplinen er også kommet med på OL programmet til Tokyo i 2020. Her er kvindelandsholdet ikke kvalificeret, men vinder de EM, kan de stadig nå at komme med🏆 Vejen til EM, har dog ikke været helt let for holdet. -Vi kvalificerede os til EM, men vi får ikke støtte nogen steder fra, så skulle vi til EM, skulle vi selv finde pengene til alt fra hotelværelser til nyt træningstøj. Vi skulle også selv betale for at mødes til træning, da vi er spredt i både ind- og udland, forklarer Maria Jespersen, der er en af de fire spillere på 3X3 landsholdet. Derfor tog holdet kontakt til Oddset - Danske Spil, som i forvejen meldte sig på banen som hovedsponsor for det store kvindebasketlandshold i foråret. Og her sprang man på chancen for at støtte 3X3 landsholdet. Så nu er de klar til gå hele vejen 💪💪💪

facebook.com

Photos from Danske Spil's post

Kampen om det blå bånd I 160 år har galopsporten underholdt danskerne på baner rundt omkring i Danmark. Sæsonens højdepunkt er ”Kampen om det blå bånd”, der er det årlige løb for tre-årige heste til dansk derby. Her får de bedste heste deres livs eneste chance for at løbe om den største prestige i landet. Det er 109. år i træk, at løbet afholdes på Klampenborg Galopbane, hvor 15 heste på de ikoniske 2400 meter skal kæmpe om sejren og en præmiesum på en million kroner. Gennem udlodningsmidlerne støtter vi Dansk Galop, som hvert år afholder cirka 300 løb.

Photos from Danske Spil's post
facebook.com

På besøg hos Kiosk 2001 i Søborg Fra tidlig morgen til sen aften er der kunder, der kommer og går i de danske kiosker. Udover at være et sted hvor der kan købes tyggegummi, Lotto kuponer og Tuborg finder man i mange af kioskerne også et unikt lokalt fællesskab. Et slags helle fra hverdagens pligter. Vi har besøgt Hassan Babaiasls kiosk på Søborg Torv for at høre hans historie. Navnet siger, hvor længe han ganske alene har drevet sin butik - Kiosk 2001. Fællesskaberne i kiosken er mange. Lige fra de sportsinteresserede oddsere, der følger deres favorithold, til de trofaste Lotto spillere, som deler deres drømme om, hvad de ville gøre, hvis deres kupon pludselig skulle blive millioner værd. Det lokale fællesskab kom for alvor til udtryk, da der skete et stort slagsmål ude foran kiosken. Her mærkede Hassan for alvor støtten fra de lokale kunder. - Mange troede, at jeg var blevet udsat for et røveri, så alle kom med blomster, og jeg fik tusindvis af krammere. Det var rart af mærke al den kærlighed, fortæller han. Hassan Babaiasls er en af Danske Spils over 4000 forhandlere.

På besøg hos Kiosk 2001 i Søborg

Fra tidlig morgen til sen aften er der kunder, der kommer og går i de danske kiosker. Udover at være et sted hvor der kan købes tyggegummi, Lotto kuponer og Tuborg finder man i mange af kioskerne også et unikt lokalt fællesskab. Et slags helle fra hverdagens pligter.

Vi har besøgt Hassan Babaiasls kiosk på Søborg Torv for at høre hans historie. Navnet siger, hvor længe han ganske alene har drevet sin butik - Kiosk 2001.

Fællesskaberne i kiosken er mange. Lige fra de sportsinteresserede oddsere, der følger deres favorithold, til de trofaste Lotto spillere, som deler deres drømme om, hvad de ville gøre, hvis deres kupon pludselig skulle blive millioner værd.

Det lokale fællesskab kom for alvor til udtryk, da der skete et stort slagsmål ude foran kiosken. Her mærkede Hassan for alvor støtten fra de lokale kunder.

- Mange troede, at jeg var blevet udsat for et røveri, så alle kom med blomster, og jeg fik tusindvis af krammere. Det var rart af mærke al den kærlighed, fortæller han.

Hassan Babaiasls er en af Danske Spils over 4000 forhandlere.
facebook.com

Sidevind, høje temperaturer, brosten og grumme styrt. Tour de France har det hele, og det er ikke uden grund, at mange drages af verdens hårdeste cykelløb. En af dem, der trofast har set Touren siden 1992, er vores oddssætter Jeppe Helbo Jensen. Han er manden, som hver eneste dag analyserer ben, ruter, vejrforhold og udtalelser fra rytterne for at udvælge de odds, Danske Spil udbyder under de tre ugers cykelløb i Frankrig. ”Forberedelsen til årets Tour starter allerede i efteråret, når de første hjemmesider begynder at dele teorier og rygter om årets rute. I ugerne op til Touren går der en masse forberedelsestid med at analysere de enkelte ryttere, og når holdene begynder at offentliggøre deres ryttere til løbet. Det mest nørdede under Touren er analysen af enkeltstarten, hvilket også gør det til en fed opgave. Her skal hver enkel rytters meritter testes i kampen mod uret, hvilket er super spændende, da det er den mest rene mand mod mand etape under Tourens tre uger. For mig er Tour de France fantastisk, fordi du har tre uger med drama, hvor selv en stille etape, som forventes at ende med en spurt, kan resultere i styrt eller tabt tid i sidevind, hvilket vi desværre så med Jakob Fuglsang i år”.

Sidevind, høje temperaturer, brosten og grumme styrt. 
Tour de France har det hele, og det er ikke uden grund, at mange drages af verdens hårdeste cykelløb. 

En af dem, der trofast har set Touren siden 1992, er vores oddssætter Jeppe Helbo Jensen. 
Han er manden, som hver eneste dag analyserer ben, ruter, vejrforhold og udtalelser fra rytterne for at udvælge de odds, Danske Spil udbyder under de tre ugers cykelløb i Frankrig.

”Forberedelsen til årets Tour starter allerede i efteråret, når de første hjemmesider begynder at dele teorier og rygter om årets rute. I ugerne op til Touren går der en masse forberedelsestid med at analysere de enkelte ryttere, og når holdene begynder at offentliggøre deres ryttere til løbet. Det mest nørdede under Touren er analysen af enkeltstarten, hvilket også gør det til en fed opgave. Her skal hver enkel rytters meritter testes i kampen mod uret, hvilket er super spændende, da det er den mest rene mand mod mand etape under Tourens tre uger.
For mig er Tour de France fantastisk, fordi du har tre uger med drama, hvor selv en stille etape, som forventes at ende med en spurt, kan resultere i styrt eller tabt tid i sidevind, hvilket vi desværre så med Jakob Fuglsang i år”.
facebook.com

Danske Spil sælger sin andel af CEGO

Vi har i dag afholdt ekstraordinær generalforsamling, og nu er det officielt. Vi har solgt vores andel af CEGO. Adm. Dir. Susanne Mørch Koch udtaler i den forbindelse: ”I Danske Spil er vi stolte over at have været med på en spændende og profitabel udviklingsrejse med stifterne af CEGO. Der er blevet udviklet spil med en helt særlig appel til kunderne, og virksomheden er vokset markant under Danske Spils medejerskab. Det har været en god forretning til gavn for samfundet, kunderne og Danske Spil. Nu er CEGO moden til at tage næste skridt i virksomhedens udvikling. Derfor har vi nu lagt hele virksomheden i hænderne på de oprindelige ejere og Via Equity. Salget af Danske Spils ejerandel har indbragt en pæn forrentning af den oprindelige investering, og indtægten fra salget tilfalder statskassen. Vi ønsker held og lykke til CEGO med den videre færd. Det bliver spændende at følge.”

facebook.com

Online beskeder

For en uge siden blev det obligatorisk for alle online-kunder hos Danske Spil at sætte en indbetalingsgrænse. Samtidig indførte vi såkaldte ’reality checks”, på tids- og pengeforbrug. Beskeder om hvor meget tid og hvor mange penge, kunden har brugt, vil komme frem på skærmen på Danske Spils apps eller webplatforme, mens spillet er i gang. Det gør vi bestemt ikke for at forstyrre vores kunder - men for at beskytte dem. - Vi håber selvfølgelig vores kunder vil tage godt imod, at de bliver holdt ajour med viden om deres spil. Undersøgelser viser nemlig, at en væsentlig udfordring blandt problemspillere er, at man mister overblikket. Pop-up beskederne kan minde om, at det måske er tid til at tage en pause og lave noget andet, siger Niels Erik Folmann, adm. dir. i Danske Licens Spil.

Online beskeder
facebook.com

Det er de færreste, der starter på toppen. Heldigvis støtter udlodningsmidlerne både dem, der vinder etaper i Frankrig, og dem, der mest cykler op og ned ad de danske bakker. Sidste år bidrog Danske Spils lotterier med over 1 mia. kroner til det danske sports- og foreningsliv. Cykelrytterne i Næstved Bicycle Club var blandt de heldige modtagere. Se vores nye film her.

Det er de færreste, der starter på toppen. 
Heldigvis støtter udlodningsmidlerne både dem, der vinder etaper i Frankrig, og dem, der mest cykler op og ned ad de danske bakker. 

Sidste år bidrog Danske Spils lotterier med over 1 mia. kroner til det danske sports- og foreningsliv. Cykelrytterne i Næstved Bicycle Club var blandt de heldige modtagere. Se vores nye film her.
facebook.com

Indbetalingsgrænser

Danske Spil har i årevis haft en indbetalingsgrænse, som vores spillerne er blevet rådet til at bruge, før spillet gik i gang. Det har dog kun været et fåtal af vores kunder, der indtil i dag, har benyttet muligheden for at sætte daglige grænser for deres spil. Nu skal alle kunder, der spiller Oddset, Casino eller et af de andre liberaliserede spil sætte en grænse. Ellers kan de ikke spille hos os. Det gør vi blandt andet for, at vi kan holde øje med spilmønstre og beskytte vores kunder. Læs mere her: https://csr.dk/danske-spils-kunder-skal-fremover-s%C3%A6tte-gr%C3%A6nser-spil

Indbetalingsgrænser
facebook.com

Danske Spil - Forældredag

Velkommen mor og far! 👴🧓 De fleste af os har fået råd fra vores forældre om livets store spørgsmål – også når det kommer til karriere og job. Derfor synes vi, at det gav god mening at invitere alle medarbejdernes forældre med på arbejde. 💼 Det blev til en hyggelig forældredag med oplæg om Danske Spils historie og grill i gården. Tak for en hyggelig eftermiddag. 🙏

Danske Spil - Forældredag
facebook.com

Folkemødet 2019: Danmark – e-sportens verdensmester?

For præcis en uge siden afholdte vi en debat på Folkemødet om eSport, og hvordan Danmark og danske virksomheder kan blive verdensførende i eSport. Til debatten havde vi inviteret en god blanding af professionelle eSportsfolk, erhvervsliv og foreningsliv. En af dem var Jacob ”Maelk” Toft-Andersen, som i over 15 år har levet af eSport og i dag er Senior Vice President i en af verdens største eSports organisationer. Før debatten talte Jacob med vores adm. dir. Susanne Mørch Koch om, hvordan eSport har udviklet sig, siden han startede i midten af 00erne, og hvor han tror, den er på vej hen. Se deres snak her:

Folkemødet 2019: Danmark – e-sportens verdensmester?
facebook.com

HVORFOR SPONSORERER DANSKE SPIL KVINDELANDSHOLDET I BASKETBALL?🇩🇰🏀🇩🇰 For nylig satte Danske Spil og det danske kvindelandshold i basketball en underskrift på en kontrakt, der går foreløbig to år frem. Baggrunden for hvordan vi fik øjnene op for de hurtigt driblende kvinder, og hvorfor vi sender penge i deres retning, får du på en dag, hvor landsholdsanfører Grith Ryder og kommunikationsansvarlig Mads Olesen var på besøg hos Danske Spil for at drøfte hvilken rejse, der sammen ligger forude. - Vi blev opmærksomme på basket-kvinderne på grund af deres meget veludførte crowdfunding-kampagne, hvor de søgte om penge til at komme med til EM i 2021. Og her skal man lægge mærke til, at det altså bare var at få lov til at deltage. Man kan jo nemt komme til at glemme alt det andet udenom - som indkvartering, transport osv. Men det her er altså et hold, som selv er klar til at stille stole op til publikum ved kampe. Det er en figther-ånd, som vi ikke bare kunne ignorere, lyder det fra Brand Manager på Oddset, Mikkel Liechti, som er ham, der blandt andet bestemmer hvem Danske Spil skal indgå aftaler med. Danske Spil kommer til at hjælpe holdet rent økonomisk men kommer også til at støtte op om opmærksomheden omkring landsholdet på diverse sociale kanaler. - Dette hold har simpelthen så god en historie ud over, at de er nogle fantastiske atleter. Så jeg glæder mig til, at vi for alvor begynder at lære dem bedre at kende – og det synes vi også resten af Danmark skal. Jeg har meget stor beundring for de kvinder, der spiller basket på topniveau og dyb respekt for, at de er forbillede for så mange unge pigespillere. Derfor glæder vi os til at være med til at udbrede kendskabet til kvindelandsholdet i basket. Det fortjener de. De er sindsygt gode, siger Mikkel Leichti, som sidder i midten på billedet.

HVORFOR SPONSORERER DANSKE SPIL KVINDELANDSHOLDET I BASKETBALL?🇩🇰🏀🇩🇰
For nylig satte Danske Spil og det danske kvindelandshold i basketball en underskrift på en kontrakt, der går foreløbig to år frem. Baggrunden for hvordan vi fik øjnene op for de hurtigt driblende kvinder, og hvorfor vi sender penge i deres retning, får du på en dag, hvor landsholdsanfører Grith Ryder og kommunikationsansvarlig Mads Olesen var på besøg hos Danske Spil for at drøfte hvilken rejse, der sammen ligger forude.
- Vi blev opmærksomme på basket-kvinderne på grund af deres meget veludførte crowdfunding-kampagne, hvor de søgte om penge til at komme med til EM i 2021. Og her skal man lægge mærke til, at det altså bare var at få lov til at deltage. Man kan jo nemt komme til at glemme alt det andet udenom - som indkvartering, transport osv. Men det her er altså et hold, som selv er klar til at stille stole op til publikum ved kampe. Det er en figther-ånd, som vi ikke bare kunne ignorere, lyder det fra Brand Manager på Oddset, Mikkel Liechti, som er ham, der blandt andet bestemmer hvem Danske Spil skal indgå aftaler med. 

Danske Spil kommer til at hjælpe holdet rent økonomisk men kommer også til at støtte op om opmærksomheden omkring landsholdet på diverse sociale kanaler. 
- Dette hold har simpelthen så god en historie ud over, at de er nogle fantastiske atleter. Så jeg glæder mig til, at vi for alvor begynder at lære dem bedre at kende – og det synes vi også resten af Danmark skal. Jeg har meget stor beundring for de kvinder, der spiller basket på topniveau og dyb respekt for, at de er forbillede for så mange unge pigespillere. Derfor glæder vi os til at være med til at udbrede kendskabet til kvindelandsholdet i basket. Det fortjener de. De er sindsygt gode, siger Mikkel Leichti, som sidder i midten på billedet.
facebook.com

Udlodningsmidlerne fylder 70 år

I 1949 kunne danskerne for første gang spille hos Danske Spil. Siden da har vi hvert år sendt vores overskud videre til danskerne, og i dag kan udlodningsmidlerne fejre deres 70 års fødselsdag. Det er igennem årene blevet til mange milliarder i støtte til dansk sports- og foreningsliv. Det er vi ret stolte af, og det kan du også være - for Danske Spil er ejet af dig og mig. Stort tillykke til udlodningsmidlerne

Udlodningsmidlerne fylder 70 år
facebook.com

Quiz