Top Local Places

Martin Aabye Massage

Skovvej 13, Ballerup, Denmark
Massage Service

Description

ad

Går du med muskelspændinger, ledsmerter, hovedpine, stress, mm. så kan jeg hjælpe dig. Med en kombination af fysiurgisk massage, muskelterapi og akupunktur kan jeg hurtigt finde den bedste behandling til dine skader. Mit navn er Martin Aabye.

Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør , TACFIT instruktør, og løbe entusiast.

Jeg har siden 2012 arbejdet som fysiurgisk massør. Fra 2013 har massagen været mit hovederhverv, hvor jeg bla. har arbejdet på en fysioterapeut klinik.
Gennem mit arbejdet på en fysioterapeut klinik, har jeg haft mange forskellige mennesker liggende på briksen, og har derfor behandlet de fleste former for lidelser og skavanker.

Jeg har sideløbende også uddannet mig i alternativ kinesisk medicin, som akupunktur, øre-akupunktur og kinesiologi, samt en masse andre kurser, som du kan se nederst på siden.

Jeg forsøger så vidt muligt at skræddersy den behandling jeg giver, så den passer til den enkeltes behov og lidelse. Jeg  blander derfor gerne traditionel og alternativ behandling,  da de tit supplerer hinanden godt.

Jeg er uddannet i:

Fysiurgisk kropsmassage
ansigtsmassage
bindevævsmassage
venepumpemassage
idrætsmassage
idrætsskader

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Som noget nyt kan jeg nu tilbyde gravidmassage på specielbriks, hvor der er plads til maven. Gravidmassage lindrer bækken og rygsmerter, giver ro i kroppen, bedre nattesøvn, lindrer hævede fødder og ben og er samtidig 100% selvforkælelse. BESTIL NU EN TIME TIL KUN 350 kr.

facebook.com

»Når man berøres, giver berøringen ro til nervesystemet, man bliver roligere, finder nemmere hvile og føler sig bedre tilpas. Når nervesystemet er i ro, er vi mere modtagelige over for læring, og vi er mere motiverede, og det gælder hele livet igennem,«

facebook.com

Træning skal være hårdt og udfordrende, MEN DET SKAL OGSÅ VÆRE SJOVT!!!. så er det også nemmere at komme ud de dage hvor sofaen trækker lidt ekstra i en. Vi kombinerer styrketræning og løb på en sjov og anderledes måde. Niveauet bliver tilpasset hver enkelt deltager på holdet, så alle kan være med. Vi løber/lunter ca. 4-5 km under hele træningen, hvor vi stopper forskellige steder undervejs, og bruger naturen som vores træningscenter. Det er kun fantasien der sætter grænser og man kan sagtens få en rigtig god træning uden maskiner og vægtstænger. Vi starter onsdag d. 14. marts, hvor vi efterfølgende løber hver onsdag kl 19.00-20.00 og lørdag kl 9.30-10.30. Vi løber primært i lillehareskov og jonstrup vang området, med start fra Skovvej 13, 2750 Ballerup. Under løbeturen vil hele kroppen blive trænet igennem, med forskellige øvelser, som vil variere fra gang til gang. Målet er at få en seriøs og effektiv træning uden skader og samtidig have det sjovt. Når vi træner sammen med andre, så kan vi presser hinanden til at yde maksimalt, men vi kan også støtter hinanden når der er brug for det. Når du en del at et fællesskab, så giver det styrke. Pris for hele foråret frem til d. 23/6 (29 træningspas): Træning 1 gang om ugen 900 kr. (pr. gang 60 kr.) Træning 2 gange om ugen i 1350 kr. (pr. gang 46,55 kr.) Pris for 1 måned Træning 1 gang om ugen i 350,00 kr. Træning 2 gange om ugen i 500,00 kr. pris pr. gang 100 kr.

facebook.com

Vi gentager succesen fra sidste år. Begynderløbehold starter op igen mandag d. 12/3 kl. 19.00. pris: 1280 kr. for 12 ugers forløb (35 træningspas) vi løber mandag kl 19-20, onsdag kl.18-19 og lørdag kl. 10.30-11.30

facebook.com

Går du med tanker om at kunne løbe 5 km, men ikke lige ved hvordan du kommer igang eller hvor du skal starte, så har jeg det perfekte tilbud til dig. Træningen består i starten af korte intervaller mellem gang og løb. Ved at dele træningen op på den måde, så vænner vi gradvist kroppen til den belastning som led og sener bliver udsat for når vi løber. Vi minimere på den måde risikoen for skader, som desværre er den største forhindring, når folk gerne vil begynde at løbe. Igennem forløbet øger vi stille og roligt tempo og distance, så vi til sidst kan gennemføre en 5 km løbetur, uden pauser. Undervejs vil der blive rettet løbestil, holdning, teknikker, snakket påklædning, løbesko, væske- og energi-indtag, og hvad vi ellers kan komme på af løberelateret emner. Vi starter mandag d. 12/3-18, fra Skovvej 13, 2750 Ballerup og løber 3 gang om ugen: mandag kl. 19-20 onsdag kl. 18-19 lørdag 10.30-11.30. Pris: 1280 kr. for 12 uger (35 træningspas)

facebook.com

Vi starter lige ugen med et rim og et godt tilbud. En times massage til kun 350 kr. (gælder til og med uge 9)

facebook.com

I anledning af Valentinsdag, så er der 25% rabat på massage hele resten af ugen. Så forkæl dig selv eller en du holder af med en dejlig afslappende massage til kun 165 kr. for 30 min., og kun 330 kr. for 60 min.

facebook.com

Trods minusgrader, sne og slud, så kommer disse flyers ud❄️❄️❄️ #flaschbacktilavisruter #martinaabyemassage

facebook.com

Ifølge min marketingafdeling, så kommer jeg bedre ud med mit budskab, hvis det rimer. I anledning af Valentinesdag d. 14. februar, så kommer der her et lille rim. God mandag til alle :)

facebook.com

Nu kan du også få en lækker friskbrygget kop kaffe, når du er til massage. Om du drikker den før, under eller efter, det blander jeg mig ikke i, bare du ikke spilder😉☕️ #friskkaffe #kaffe2go #martinaabyemassage

facebook.com

Brug for hjælp med træningen. Så gør som andre og få personlig træning i eget hjem. Det er nemt, tidsbesparende og privat. Der findes da ikke noget bedre end en god træning💪🏻💪🏻💪🏻#personligtræning #homesweethome #tacfit

facebook.com

Min kaktus fortæller mig at foråret er på vej. Det glæder vi os til :) ...og så siger den også at der er ledige tider på onsdag og fredag fra kl. 8.00, så skynd dig ind og bestil en tid!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Quiz