Top Local Places

Eurow ApS

Skovalleen 38A, Bagsværd, Denmark
Sports & Recreation

Description

ad

Eurow ApS er Dansk Forening for Rosports selskab stiftet i 2006.

Eurow virker for og sammen med rosporten - til gavn for roklubber og roere.
Vi forhandler outriggede både fra italienske Filippi, Virus Boats og coastalbåde fra franske Euro Diffusion's.

Redningsveste og flydeveste fra Baltic Lifejackets er også en del af sortimentet.  

Og der kommer hele tiden nye ting til.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Eurow er igen på pletten som hovedsponsor for årets Danish Open Coastal Rowing, som i år løber af stablen i Horsens, lørdag 2/9. Mød os for en snak om de hurtige XSERIES coastalbåde eller de meget driftssikre Yole's fra Euro Diffusion's - den største producent af coastalbåde i Europa - kvalitets- og prisskarpe årer fra Braca-Sport og meget andet for roere.

facebook.com

Demo- og brugte coastalbåde fra Euro Diffusion's til skarpe priser. Kontakt os for konkret tilbud.

facebook.com

Design din helt egen XSERIES fra Euro Diffusion's. Kontakt os for at høre om muligheder og pris.

facebook.com

Eurow er den stolte sponsor af DFfR's første langtur i coastalbåde. Ud over at levere både fra Euro Diffusions - den største producent af coastalbåde - og andre kvalitetsprodukter til roere og roklubber, så er vi meget glade, når vi kan understøtte udviklingen af rosporten på denne måde. Vi ønsker roerne en fantastisk tur rundt om Bornholm.

facebook.com

Nye rosko fra Filippi - MAS (Multi Adjustable System) - for bedre performance...

facebook.com

6., 7. og 8. oktober, en uge før WRCC i Thonon Les Bains organiserer Euro Diffusion's 'Beach Rowing La Ciotat 2017', i La Ciotat i det sydlige Frankrig. Det bliver den største fest for coastalroere, der nogensinde er organiseret. Sprint "strandroning" på 400m! 1x, 2x, 4x+ Store præmier: båd, årer, tilbehør, tøj .... Om søndagen er det hensigten at der afholdes et træningsløb for at forberede til Thonon, og derefter transport til Thonon, så roerne har 4 dage til forberedelse til selve WRCC. Mere information meget snart...

facebook.com

Nyeste produkt fra Euro Diffusions

facebook.com

Årets første leverance af coastalbåde fra Euro Diffusions på vej til danske roklubber

facebook.com

Salgskonsulent - er du den, vi søger

facebook.com

Eurow ApS fylder 10 år. DFfRs bestyrelse anmodede i marts 2006 DFfRs generalforsamling om bemyndigelse til at stifte et anpartsselskab. Primusmotor og hovedidémand var DFfRs daværende formand Morten Espersen. Baggrunden var et ønske om at styrke rosportens muligheder for skabe et bedre indtjeningsgrundlag for fremtiden. DFfRs generalforsamling godkendte forslaget, og den 21. december 2006 var rosportens eget selskab en realitet. Eurows mål er at være til gavn for dansk roning gennem to konkrete målsætninger: • at tjene penge til rosporten • at tilbyde både og andet udstyr til fordelagtige priser til danske roere og roklubber. Gennem salg af redningsveste, coastalbåde, outriggere, årer og andet udstyr til danske roere og roklubber - og ved mange roeres frivillige indsats - har det i flere år været muligt at betale udbytte til Dansk Forening for Rosport til gavn og glæde for rosporten. Så stort tillykke til dansk roning med rosportens selskabs 10 års fødselsdag.

facebook.com

Juletilbud. Oppustelig redningsvest fra Secumar, Model Canoe Plus 150. Normalpris 1.100 kr. pr. stk. Jule- og nytårspris: 900 kr. pr. stk. ved køb af minimum 5 veste. Så længe lager haves.

facebook.com

Mange af medaljerne ved dette års coastal VM i Monaco blev vundet i både fra Euro Diffusion's. Deres XSERIES er hurtige både i høj kvalitet.

facebook.com

Quiz