Top Local Places

Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn

Krogmosevej 2, Bagsværd, Denmark
Pet services

Description

ad

Dyrespecialisten. Jeg har altid ønsket mig at arbejde med dyr. Især heste og hunde. Jeg har altid haft hund og jeg startede til ridning, da jeg var 7 år. Jeg fik hest, da jeg var 14 år. Jeg red mange dressur konkurrencer, men har siden mine uddannelser interesseret mig mere for den klassiske ridekunst, som er dressur på højt niveau. Jeg underviser i klassisk ridekunst og kan hjælpe med alle slags problemheste.

Jeg har arbejdet som selvstændig hestemassør og dyreadfærdsspecialist siden 2001. Min uddannelse som hestemassør tog jeg ved Axelssons Body Workschool i 1999 og jeg blev færdig som holistisk dyreadfærdsspecialist hos Animal Spirit v/ Anette Røpke i 2001. Jeg har flere forskellige hundekurser og hjælper også med problemhunde.

Siden da har jeg viet mit liv til dyrene og har en gennemgribende forståelse for hunde og heste. Jeg føler det er mit kald at hjælpe dyrene og deres ejere.

Vi har et ansvar overfor de dyr vi anskaffer os, og vi må bestræbe os på at de får et værdigt, harmonisk og kærlighedsfyldt liv!

Jeg underviser i hele Nordsjælland og Stor København.

CONTACT

Quiz