Top Local Places

Aldershvile Planteskole

Bagsværdvej 194, Bagsværd, Denmark
Garden Center

Description

ad

Vinteråbningstider:

Fra d. 1/11 til d. 28/2 2015 er der åbent:

Hverdage: kl. 9 - 16.30

Lør-Søndage:  kl. 9 - 16.00 Velkommen til Aldershvile planteskoles Facebook side.

Formålet med vores side er bl.a. at informere om spændende begivenheder, nyheder og skønne historier fra planteskolen.
I vil bl.a. blive informeret om nyheder i vores sortiment, dyr og insekter i haven, samt tips og tricks til de grønne fingre.
Vi fokuserer især på vores ekspertise og kendskab til fagområdet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

🐦🐦🐦

facebook.com

Så er der trukket 3 vindere af et stk valgfrit juletræ! Tillykke til - Stine Rode Jensen - Regitze D. Larssen - Luise Hall I vil blive kontaktet her på Facebook snarest muligt. Vi håber i bliver glade for det træ i nu vælger! 🎄🎄🎄🎄🎄 Vi takker for den endnu engang store deltagelse! Der er ikke flere juletræer på spil i denne omgang, men i kan dog stadig nå at vinde i vores adventskonkurrencer.

facebook.com

Vi ønsker jer en glædelig jul. På billedet kan i se vores juletræspriser🎄

facebook.com

Vinterens mørke timer, kræver en hyggelig belysning 🕯️🕯️🕯️

facebook.com

facebook.com

Så er vi klar med 3. Konkurrence🌟 Hver søndag i advent udlodder vi en gave🎁 Denne søndag er det denne mejsekasse. Alt du skal gøre er at 'Like' dette opslaget og gerne følge vores facebookside hvis i lyster. Vinderen trækkes søndag den 17/12. Håber i vil sprede det glædelige julebudskab og måske vinde en fin gave. ‘Tag’ gerne en jule- og haveglad ven 🎄 Præmien skal afhentes på planteskolen. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook.

facebook.com

Den store juletræskonkurrence 2017! 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄 Så blev det endnu engang tid til juletræskonkurrencen. Du har nu mulighed for at vinde et stk valgfrit juletræ. Vi finder 3 vindere. Alt du skal gøre er at 'like' opslaget og besvare dette spørgsmål i kommentarfeltet: - Ud til hvilken sø ligger planteskolen? A. Furesø B. Lyngby sø C. Bagsværd sø Vinderne trækkes fredag den 15/12. Og træet skal selvfølgelig kunne afhentes(inden den 23/12) 😉 Spred gerne budskabet, så vi kan få delt den glædelige julestemning! Denne konkurrence er hverken sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook.

facebook.com

Så er vinderen af anden adventskonkurrence fundet! Tillykke til Helle Andersen, hold øje med din indbakke her på Facebook, du vil blive kontaktet snaret muligt!🌟 Vi er endnu engang glade for den store deltagelse, og håber selvfølgelig på at i vil deltage igen i næste uge 🎁 og hold også øje med vores profil i løbet af ugen, da du har mulighed for at vinde et juletræ 🎄🎄🎄🎄

facebook.com

Så er det i aften, at der trækkes en vinder 🍀 men du kan stadig nå at deltage! Husk at det er på original opslaget du deltager.

facebook.com

Dekorationer skal der til! Vi har et stort udvalg af kranse og andre dekorationsgenstande du selv kan give dig i kast med! Men fortvivl ej, vores dygtige blomsterdekoratører har også lavet nogle som er til salg.

facebook.com

SUPER FLOTTE PLANTER Thuja occidentalis ’Brabant’ 150-175 cm. 1 stk. 250,-/ 3 stk. 500,-

facebook.com

Så skal der pyntes op til jul🎄🕯️🎼❄️ Her er et lille smugkig på vores juleudvalg

facebook.com

Quiz

NEAR Aldershvile Planteskole

Haga

Bagsværd, Denmark
High School

Foran tv'et

Bagsværd, Denmark
Local business