Top Local Places

Herstedøster Idræts Club

Bymosevej 4, Albertslund, Denmark
Sports Club

Description

ad

HIC blev stiftet den 14. maj 1920 - Klubben har over 600 medlemmer fordelt på fodbold, fodboldfitness og gymnastik

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sætternissen havde været på spil - Arrangementet er lørdag den 13. januar 2018 - SÆT KRYDS I KALENDEREN

facebook.com

Så er det slut med pokaleventyret - Men meget flot kamp af HIC-kvinderne

facebook.com

Endnu en milepæl er nået og dertil 1000 følgere. Tusind tak for støtten

facebook.com

DBU's pokalturnering for kvinder er nu nået til 8-delsfinalerne og HIC er blandt de sidste 16 hold. OdenseQ spiller til dagligt i den bedste række 3F-liga - Odenseholdet har f.eks 5 spillere på U17 landshodet. Læg mærke til at kampen spilles på Glostrup stadion. Vel mødt til en kæmpe oplevelse for HIC'erne.

facebook.com

Kvindesenior kæmper for overlevelse i kvindernes sjællandsserie - Holdet har desværre ikke haft det fornødne held i flere kampe og inden sidste kamp i rækken ligger og roder blandt de nederste hold i rækken. Lad os håbe på en god generalprøve inden den store pokalkamp mod OdenseQ fra 3F-ligaen den 9 november kl 19.00 på Glostrup stadion

facebook.com

HIC får besøg af rækkens suveræne tophold fra Allerød FK - Sæsonen har været mere end godkendt og HIC følger godt med i toppen. Grillen er tændt - VEL MØDT! Bliv endelig på stadion efter kampen da kvinderne i deres sjællandsserie skal kæmpe for overlevelse.

facebook.com

JEG ER I GANG MED AT LAVE HIC'S ÅRSNYT - DET FØRSTE I EN FORHÅBENTLIG LANG ÅRRÆKKE. HAR DU EN HISTORIE OG BILLEDER SOM DU VIL DELE MED OS ANDRE - STOR SOM LILLE. SÅ SKRIV TIL MIG PÅ HICNYT@GMAIL.COM JEG HAR DEADLINE 5 NOVEMBER GOD SKRIVELYST. Hilsen John Erdmann Bødker

facebook.com

Efterårstilbud! Spar helt eksklusivt 350 kroner på dette træningssæt fra Puma til udendørs træning i de kolde vintermåneder. ► Shop direkte hos vores klubleverandør her: https://sportyme.dk/shop/hic-puma-efteraarstilbud/ Tilbuddet gælder i en begrænset periode indtil d. 1. november. Skynd dig at slå til, så du er klar til træning i vinterhalvåret.

facebook.com

Så kom endelig en sejr

facebook.com

Kalundborg var chanceløse da de gæstede HIC, som sikkert hentede endnu 3 point med en imponerende 8-2 sejr. HIC indtager nu 3. pladsen i Sjællandsserien.

facebook.com

Så er vores bedste herrehold på banen igen og denne gang er Kalundborg på besøg i Herstedøster. Grillen er tændt med de lækreste pølser fra den lokale slagter Karl Johan. VEL MØDT!

facebook.com

Masser af ny tilgang hos pigerne - Velkommen til jer alle

facebook.com

Quiz

NEAR Herstedøster Idræts Club