Top Local Places

O'Learys

Jomfru Ane Gade 6, Aalborg, Denmark
Sports Bar

Description

ad

Aalborg's genuine amerikanske sportsbar no. 1, hvor vi viser alt af sport med god service og fantastisk stemning. Vi serverer en ægte amerikansk menu.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er billetsalget til årets Thanksgiving starter! Kom ind og hyg dig med dine venner i hyggelige omgivelser!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

I dag starter O'Learys Aalborg salget af billetter til årets Champions League finale. I år får du 1 x Boston Celtic BBQ cheeseburger + 5 x O'Learys Buffalo wings og 0,5 liter fadøl eller sodavand for kun 199kr. Billetter kan kun købes i forsalg og kun i restauranten. Dørene åbner kl 20:30 for alle uden billet. O'Learys Aalborg - Din personlige hjemmebane!

facebook.com

AaB har mandag aften, mod AGF, en altafgørende chance for at undgå nedrykningsdramaet og kan derfor stadig have mulighed for at få den vigtige Europa League Kvalifikations plads. O’Learys Aalborg støtter AaB i kampen, når det mandag aften gælder om at slå ærkerivalerne i “Slaget Om Jylland” Har du lyst til at se kampen hvor AaB som vikinger skal kæmpe om både tre point, prestige og håneret, så udlodder vi 2 stk billetter til Spar Nord tribunen til en heldig vinder af konkurrencen. For at deltage i konkurrencen om billetterne skal du, i kommentarfeltet, fortælle os hvem du vil tage med til kampen. Vinderen findes lørdag d. 15/4 kl 12:00. Billetterne kan afhentes i restauranten indtil d. 17/4 kl 17:00. Held og lykke!

facebook.com

På grund af stor interesse for kampen imellem Juventus og FC Barcelona i aften, viser vi desværre ikke kampen imellem Dortmund og Monaco. Vi beklager selvfølgelig mange gange, til dem der gerne ville havde set denne kamp hos os!

facebook.com

- - - O’Learys Aalborg støtter det lokale hold AaB i at komme ud af nedrykningsdramaet - - - Dette gør vi ved, at sende en af vores trofaste gæster til kamp med to billetter i hånden til hjemmekampen mod Viborg. For at deltage i konkurrencen skal du, i kommentarfeltet, fortælle os hvem du vil tage med til kampen. Vinderen finder vi fredag d. 7/4 kl. 12:00 og billetterne kan afhentes i restauranten indtil lørdag d. 8/4 kl. 15:00. Held og lykke! O’Learys – The No1 Sportsbar! Denne konkurrence er ikke sponsoreret af Facebook.

facebook.com

Kom ind og prøv vores nye kampagne burger, som vi kun har på menuen fra 1 april til 31 maj!

facebook.com

Så er det nu på søndag, at det danske herrelandshold, spiller den næste VM kvalifikationskamp. KUN 3 point tæller!! Vi viser selvfølgelig kampen på alle vores skærme. - med kampstart kl. 20:45 Book dit bord allerede nu på 98129090 O'Learys Aalborg - Din personlige hjemmebane

facebook.com

facebook.com

Husk at du kan spille Oddset hos O'Learys!

facebook.com

Har du ikke en date, så få fat i dine venner og kom ind og se Champions League fodbold hos os. Champions League er tilbage igen i aften, efter en lille vinterpause. Vi viser selvfølgelig begge kampe! ----- 20:45 ----- PSG - FC Barcelona Benfica - Dortmund Book dit bord allerede nu på 98129090 O'Learys Aalborg - Din personlige hjemmebane!

facebook.com

Quiz

NEAR O'Learys

Claus' Hule

Aalborg, Denmark
Local business