Top Local Places

Klinik Frydensbjerg v. Gitte Frydensbjerg

Løjt Skolegade 4, Aabenraa, Denmark
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Klinik Frydensbjerg ved Gitte Frydensbjerg tilbyder en unik sammensætning af coaching, healing og fysisk behandling. Mit navn er Gitte Frydensbjerg.
Jeg er født i Fiskens tegn i 1970.

Jeg er født særlig sensitiv, og har, så længe som jeg husker tilbage – mærket, sanset, set og følt andre mennesker på et dybt plan. Jeg kunne mærke deres inderste drømme, fortrængte følelser, sorger, glæder og håb for fremtiden.

Jeg sansede, også som barn, når der ikke var konsensus imellem det talte ord og menneskets sande følelser. Denne evne til at sanse og se klart, var igennem hele min opvækst en stor udfordring, at håndtere.

Det er lykkedes mig, at udvikle og integrere min medfødte gave – og idag er jeg stolt over min sensitivitet.

Jeg tror på, at kærligheden er vores største iboende kraft – og får vi kontakt til kærligheden til os selv, vil vi kunne skabe dèt liv, som vi ønsker os… fyldt med glæde og magi

*          *          *

Jeg tilbyder en unik sammensætning af coaching, healing og fysisk behandling, som tager udgangspunkt i en følelsesforløsende og følelseshelende samtale med dig.

Du vil blive hjulpet og støttet så du på bedste vis kan møde processer og problematikker du oplever i dit liv, og du vil lære dig selv at kende i dybden.


Jeg lægger stor vægt på at give dig værktøjer, råd og styrke med videre på livets vej.

Jeg mærker bagom dine bekymringer og uforløste drømme, og sætter ord på din livssituation. Nye perspektiver, fornyet livsmod og energi.

Sammen – finder vi den mest fordelagtige og konstruktive vej for dig – dit hjertes vej.

CONTACT

Quiz