Top Local Places

Kozmetički Studio NOA

Veliki kraj 122, Zupanja, Croatia
Cosmetics Store
advertisement

Description

ad

Njega lica , tijela i noktiju. Permanent make up, Microblading (japansko iscrtavanje obrva) U kozmetičkom studiju “Noa” za tretmane preparativne kozmetike se koristi samo najbolje kao što su dr. Murad i Afrodita cosmetics i time su, za vas, obogatili svoju ponudu vrhunskim proizvodima i tretmanima koji se odlikuju savršenom kombinacijom luksuza, profinjenosti, sofisticiranosti ali i vještine najboljih kozmetičkih stručnjaka ljepote.

Zahvaljujući neprestanom usavršavanju i želji za poboljšanjem usluga i kvalitete, kozmetički studio “Noa” ima najsuvremeniju i najkvalitetniju aparaturnu kozmetiku kao što su aparati za limfnu drenažu, elektrokoagulaciju (uklanjanje laserskim nožićem virusnih bradavica i fibroma), elektroliza, aparat za tretman kisikom, mikrodermoabrazija, tretman mezoterapija i mnogi drugi.

Uživajte u ugodnom ambijentu našeg studija i učinite nešto dobro za svoje lice i tijelo. Kozmetički studio za njegu lica i tijela “Noa” osvježit će vašu ljepotu izvana i vratit će vam unutarnji mir te osvježiti izgled vaše kože.

Prepustite se masaži cijeloga tijela ili nekom od brojnih tretmana za osvježenje lica, ruku, stopala i osim što ćete biti zadovoljni izgledom, osjećat ćete se preporođeno, iznutra.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

#healedbrows #ombre Zacijeljene ombre obrve

facebook.com

#microblading #phibrows

facebook.com

#nails #gelnails

facebook.com

#nails #whitenails

facebook.com

#makeup #bridemakeup #bridalmakeup #nofilter

facebook.com

#microblading #semipermanent

facebook.com

#microblading #semipermanent #phibrowscolor Ispravak tudjeg rada . Izmjerena simetrija lica po formuli zlatnog presjeka 1.618 .

facebook.com

#ombrebrows #puderbrows #pudertehnika #lashes #volumlashes

facebook.com

#eyeliner #eyelinerpermanentmakeup #permanent Slika netom nakon tretmana, vidljiva blaga otecenost kapaka, koja se povuce nakon nekoliko sati .

facebook.com

#microblading #semipermanent #beauty

facebook.com

#microblading #lashes #eyebrows

facebook.com

#makeup #nofilter #MUA #

facebook.com

Recommended Before and After transformation