Top Local Places

Beauty Centar Salus

Pavlenski put 5d, Zagreb, Croatia
Skin Care Service

Description

ad

Kozmetičko-pedikerski salon za njegu lica i tijela, opremljen je najsuvremenijim aparatima koji se koriste u kozmetičkim salonima diljem svijeta.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

💦AKCIJA💦 HYALURONICA® 1 ml 1400 kn 2 ml 2800 kn

facebook.com

POKLON BONOVI 💜 100 kn 💜 250 kn 💜 500 kn

facebook.com

HYALURONICA® je Francuski brand nositelj certifikata ISO 13485 ,te se prodaje u 60 zemalja širom svijeta. Uz ime Hyaluronica se veže visoka kvaliteta,sigurnost te vrhunski i dugotrajni rezultati. Hyaluronica je inovativna paleta ubrzgavajućih gelova na bazi hijaluronske kiseline koja nije životinjskog porijekla. U vrlo kratkom vremena mogu se riješiti problemi poput bora na licu(glabelarne bore, nazolabijene bore, bore od smijanja ili pušenja itd.)gubitak obline lica,mogu se naglasiti pojedine značajke (linije usnica,povećanje usnica itd.) ili se koži dodati potpuna hidratacija kako bi dugo ostala svježa i mladenačka. Postupak izvodi Dr. Sanja J.

facebook.com

HYALURONICA® Novo u Beauty Centru Salus !!! @ ▪Jesu li estetska dermalna punila sigurna ? Estetski zahvati sa dermalnim punilima na bazi hijaluronske kiseline smatraju se najsigurnijim i najmanje invazivnim za kožu. Kada se izvode od strane kvalificiranog i strucnog osoblja uz primjenu odgovarajuće tehnike ubrzgavanja, certificirana dermalna punila smatraju se potpuno sigurnim. ▪Postoji li dobna granica za ovu vrstu tretmana? Dermalna punila za kozmetičke svrhe ne bi se trebala primjenjivati na osobama mlađim od 18 godina. ▪Koliko traje učinak HYALURONICA® dermalnih punila ? Ovisno o različitih čimbenika poput kvalitete kože, vanjskih utjecaja i stanja kože, trajanje HYALURONICA® punila može varirati od 6 do 12+ mjeseci. ▪Zašto izabrabrati HYALURONICA® dermalna punila ? HYALURONICA® proizvodi su specijalno dizajnirani da: Umanje sve vidljive znakove starenja kože Osiguraju potpuno prirodan, pomlađeni izgled Naglase jednu ili više specifičnih karakteristika lica Omoguće jednostavan i pouzdan tretman koji daje predvidljive i dugotrajne rezultate Daju odmah vidljiv,pomlađen i prirodan izgled vaše kože ▪Postoji li neka procedura prije samog tremana? Prije vašeg prvog tretmana, važno je da sa svojim terapeutom razgovarate o vašim očekivanjima i željenim rezultatima. Tijekom tih konzultacija, bit će vam objašnjene sve faze postupka i bit će specificirane sve estetske korekcije koje će se napraviti. Pitajte svog terapeuta sve što vas zanima u vezi tretmana. Dodatno, bit će vam predočene sve opće smjernice i preporuke. ▪Postoji li neka posebna procedura nakon tretmana ? Trajanje dermalnih punila može varirati,vaš terapeut će vam savjetovati da se pridržavate nekoliko jednostavnih pravila i svakodnevnom životu, poput izbjegavanje ekstremin temperatura, intezivnih vježbi i pritiska na mjesto zahvata.

facebook.com

Trajni lak i pedikura 💅💅

facebook.com

🌞🌞 AKCIJA 🌞🌞 Zvati na broj 💦01 6701 785 ili 💦091 545 1652 🌞 Pavlenski put 5d 🌞

facebook.com

facebook.com

Kako neotkazivanje termina na vrijeme može urokovati probleme u našem poslovanju, molimo vas da vodite brigu o vašim najavljenim dolascima a za sve nejasnoće nas kontaktirajte na vrijeme. Nedolazak na naručeni termin može biti naplaćen prilikom slijedeće posjete. Naravno, prilikom otkazivanja termina, odmah možemo dogovoriti novi termin s obzirom na vaše i naše mogućnosti.

facebook.com

❄☃❄☃☃ Bozicni ❄☃❄☃☃

facebook.com

❄☃❄☃☃ Trajni lak

facebook.com

☃❄⛄BOŽIČNA AKCIJA☃❄⛄ ❄3 oxygen tretmana 300 kn ❄3 mikrodermoabrazije 300 kn ❄6 kavitacij+ 6 limfi 600 kn ❄3 termo deke 200 kn ❄Med. ped + man 180 kn

facebook.com

💅💅💅💎💎

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Beauty Centar Salus