Top Local Places

Tisak

Slavonska avenija 11a, Zagreb, Croatia
Retail Company

Description

ad

Tisak media - Čitaj, slušaj, igraj!  http://www.tisakmedia.hr/
Tisak - Uvijek pri ruci!  http://www.tisak.hr/ Tisak je najveći maloprodajni lanac kiosaka. Vodeći je distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova telekom operatera i ostalih proizvoda. http://www.tisak.hr/

U svojoj Tisak media knjižari možeš pronaći sve vrste multimedije - svoju omiljenu glazbu, filmove, igre, knjige... Čitaj, Slušaj, Igraj! :)

PRAVILA PONAŠANJA NA FACEBOOKU

Dragi fanovi,

Hvala vam što ste postali fan Facebook stranice Tisak i što ćemo se družiti.  Na našoj stranici ponudit ćemo vam sadržaje koji su u skladu s našim vrijednostima te vam promovirati naše proizvode i usluge te aktivnosti koje podržavamo.

Mišljenje naših korisnika nam je izuzetno važno te vas stoga vas pozivamo da nam uputite sve vaše primjedbe, kritike, prijedloge, kako bi na temelju njih mogli unaprijediti svoje poslovanje, i kako bi svi na kraju bili zadovoljni.

Ovdje smo da vam pomognemo, da vas informiramo i odgovorimo na svaki vaš upit.
Na vaše upite želimo odgovoriti što brže i što kvalitetnije. Stoga ćemo vas ponekad uputiti na naš Kontakt centar (072 000 001; e-mail: tisak@tisak.hr, tisakpaket@tisak.hr) gdje su vam na raspolaganju naše stručne kolege koje će vam pomoći da sva vaša pitanja/primjedbe riješite što brže i kvalitetnije na obostrano zadovoljstvo. Možete nam se javiti i porukom u inboxu.

Molimo vas za razumijevanje i strpljenje  – ponekad je potrebno malo više vremena kako bi vaše upite riješili što kvalitetnije i kako bi dobili što kvalitetniju informaciju.

Također vas molimo da se pridržavate niže navedenih pravila, da poštujete uvjete i pravila korištenja Facebooka http://on.fb.me/hix5Xa  i da poštujete ostale fanove.

•   Vaš sadržaj je dobrodošao. Volimo kad doprinesete našem druženju na ovoj stranici. Sav sadržaj koji objavljujete treba biti u skladu s pravilima bontona i online komunikacije.
•   Postovi koji se ponavljaju od strane istog korisnika, kao i off-topic komentari, bit će tretirani kao spam te uklonjeni kako ne bi utjecali na preglednost ostalih rasprava na stranici.
•   Prema ostalim fanovima ponašajte se onako kako bi željeli da se i oni odnose prema vama, Budite pristojni i ljubazni, čak i ako se ne slažete s drugim korisnicima/fanovima ili njihovim mišljenjima.
•   Uvredljiv govor, govor mržnje, vrijeđanje, poticanje agresije i mržnje nisu dopušteni – bez obzira da li su usmjereni na drugog korisnika, pojedinca, našu ili neku drugu tvrtku.
•   Komentari koji se mogu okarakterizirati kao kleveta ili poticanje neke ilegalne aktivnosti bit će uklonjeni.
•   Postovi i komentari koji otvoreno potiču/promiču vjerske ili političke stavove bit će uklonjeni. Agresivno lobiranje koje remeti zajednicu naše Facebook stranice nije dopušteno, i svi postovi/komentari tog tipa bit će uklonjeni.
•   Promoviranje brandova, ostalih stranica, blogova ili proizvoda koji nemaju veze s našom Facebook stranicom, te bez dopuštenja naše tvrtke , nije dopušteno.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nagradni natječaj “Dan žena”

facebook.com

[NAGRADNI NATJEČAJ] Želimo nagraditi jednu posebnu damu povodom predstojećeg Dana žena. Označite u komentaru, do 07.03. u ponoć, jednu prekrasnu ženu i napišite o njoj nekoliko riječi te ju tako nominirajte za nagradu. Možda baš vaša žena, majka, sestra ili prijateljica bude uživala u ovoj knjizi. 💝📙😁 Pravila potražite na: bit.ly/Dan_Zena_Natjecaj

facebook.com

facebook.com

Pokažite nam GIF-om u komentaru koja je vaša reakcija na Oreo kekse? Uvijek izazivaju pozitivnu reakciju pa smo ih uvrstili u najbližu akciju! :)

facebook.com

[BISMARCK] Obaviještavamo vas da, zbog velikog interesa, brojeve 1 i 2 više nije moguće naručiti, a za narudžbu brojeva 3 i 4 imate još nekoliko dana. Požurite s narudžbom svog primjerka! 🛳

facebook.com

Načuli smo kako se protiv minusa najbolje bori s čokoladom!🍫🍫🍫 Od 01.03.-17.03. za svaku kupnju na kiosku Tiska ostvarujete pravo na 20% popusta za kupovinu Lion čokoladice. Uz čokoladice fine, nema zime! :)

facebook.com

Nagradni natječaj “Lik iz knjige”

facebook.com

🎁NAGRADNI NATJEČAJ🎁 Napišite nam u komentaru, do danas u ponoć, u kojoj od prikazanih knjiga biste radije bili jedan od likova i zašto. Dva najkreativnija odgovora nagrađujemo prema preferencijama! Pravila potražite na linku: bit.ly/Lik_iz_knjige

facebook.com

[TISAK foto] Samo 2 dana ostalo je do kraja odlične "TISAK foto by CEWE" akcije u veljači! "Standard" fotografije "10ka" (10x13,5/10x15cm) putem interneta naručite za SAMO 0,45kn/kom za sve narudžbe iznad 100 fotografija. Požurite! :) Više o akciji i ostatak ponude na: bit.ly/TISAK_foto_veljaca

facebook.com

Kažu da je prvih 30 godina roditeljstva najteže! :) Kako bismo vam olakšali prvih nekoliko godina, pripremili smo odlične akcije! 👶👶👶 #BebeBiraju

facebook.com

Do 04.03. odaberite, po akcijskim cijenama, nešto iz Egmont ponude knjiga s kojima će se vaši mališani zabaviti, ali ponešto i naučiti. Zavirite u svijet mašte koji se krije na našim policama! 😊

facebook.com

Nagradni natječaj “Moj najdraži lik iz crtića”

facebook.com

Quiz