Top Local Places

Ponos Domovine

Prevoj 23a, Zagreb, Croatia
Nonprofit Organization

Description

ad

http://ponosdomovine.hr

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati na II Sportsko obrazovnoj konferenciji u organizaciji Druge gimnazije Varaždin pod vodstvom ravnateljice Zdravke Grđan. Ovim putem još jednom zahvaljujemo na prilici da budemo dio ove hvale vrijedne inicijative. :) Fotografije su preuzete uz dopuštenje fotografa Druge gimnazije Varaždin - ostale fotografije s konferencije potražite na Facebook stranici Druga gimnazija Varaždin! :)

facebook.com

Počela je II Međunarodna sportsko obrazovna konferencija u organizaciji Druge gimnazije Varaždin. Zahvaljujemo organizatorima na pozivu na hvale vrijednu inicijativu te priliku da kao jedan od izlagača predstavimo projekt Navijajmo zajedno! 😊

facebook.com

ZAPOCELE PRIPREME ZA PONOS DOMOVINE '18! Nakon uspješno završenih uručivanja plaketa pobjedničkim ekipama i Srednjoj školi Pregrada za postignute rezultate u natjecanju Ponos domovine'17, započele su pripreme za sljedeće natjecanje. Obzirom da smo odlučili promijeniti pravila obavještavamo vas kako će naredne školske godine biti 5 POLUZAVRSNIH NATJECANJA (Split, Delnice, Varaždin, Vukovar i Široki brijeg) i dvije najbolje ekipe sa ovih natjecanja stječu pravo sudjelovati u trodnevnoj završnici u Zagrebu! U međuvremenu zadovoljstvo nam je izvijestiti sve zainteresirane kako je i sljedeće godine pokroviteljstvo prihvatila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović! Vas Ponos domovine tim

facebook.com

[PJEVAJMO ZAJEDNO - NAGRADNI KVIZ] Udruga Ponos domovine u okviru projekta Pjevajmo zajedno dodjeljuje 10 poklon paketa učenicima i profesorima srednjih škola iz Zagreba koji najbolje riješe test vezan uz koncert klape Cambi na Šalati! Potrebno je u utorak, 06. lipnja u 12.00 sati biti uz računalo i logirati se AAI@Edu idenitetom u Loomen aplikaciju CARNeta, modul Pjevajmo zajedno (ili putem web stranice www.ponosdomovine.hr) te riješiti test od 20 pitanja za 6 minuta! Najboljih 10 učenika dobiva poklon paket koji se sastoji od ulaznice za koncert klape Cambi 14. lipnja na Šalati, Glazbeni CD klape Cambi i bon za mobitel (Tcom ili VIP)u iznosu od 50 kuna! Molimo vas da o tome obavijestite vaše učenike i profesore, Zelimo vam puno srece!! :-) Vas Ponos domovine tim www.ponosdomovine.hr

facebook.com

Pocelo je! :) U tijeku je teorijski dio natjecanja Volim domovinu 2017. Svima zelimo puno srece! 😃

facebook.com

Osnovnoskolsko natjecanje Volim domovinu 2017 samo sto nije pocelo! Pozdravila nas je ravnateljica OŠ Tituša Brezovačkog u Zagrebu gđa. Mirjana Torer kojoj zahvaljujemo na divnom gostoprimstvu! :)

facebook.com

Ove subote proglasili smo na Oltaru domovine pobjednicku ekipu "Ponos domovine 2017."!! Hvala svim natjecateljima kao i profesorima na sudjelovanju u natjecanju i vidimo se iduce godine kada pripremamo male izmjene u samim pravilima natjecanja! Vise pratite na http://www.ponosdomovine.hr/ Vas Ponos domovine tim

facebook.com

Natjecanje "Navijajmo zajedno" ima za cilj zajednistvo i ujedinjenje navijaca NK Dinama i NK Hajduka, kako bi svima pokazali jedan drukciji i bolji nacin navijanja na utakmicama. Obavijest za natjecatelje koji su prosli na testu znanja: Pozivamo natjecatelje s popisa na web stranici www.ponosdomovine.hr da nam žurno dostave veličine majica (L, M, S, XL ili XXL), a detaljne obavijesti vezane uz odlazak na utakmicu Dinamo - Hajduk, razgledavanje stadiona, obilazak HTV-a i druge aktivnosti koje su predviđene 22. travnja dobiti će naknadno! Cestitamo svima na ulozenom trudu i pokazanom znanju!

facebook.com

Poluzavrsno natjecanje u Varazdinu je u tijeku! Ovako izgledaju nasi mladi natjecatelji u tijeku rjesavanja kviza znanja. Zelimo im puno srece! :)

facebook.com

U subotu, 18. ožujka održana je u I gimnaziji u Splitu prva poluzavršnica ovogodišnjeg natjecanja Ponos domovine. Sudjelovalo je 12 ekipa koje su se nakon svečanog otvaranja u kojem su sudjelovali učenici iz škole domaćina natjecali u 5 sportskih disciplina i rješavali test od 50 pitanja. Rezultate natjecanja objavit ćemo nakon što provjerimo odgovore u testu znanja.

facebook.com

Rezultati (neslužbeni) eliminacijskog natjecanja Ponos domovine ’17 | Ponos domovine

http://www.ponosdomovine.hr/rezultati-nesluzbeni-eliminacijskog-natjecanja-ponos-domovine-17/

facebook.com

VAZNA OBAVIJEST! Obavjestavamo sve sudionike natjecanja Ponos domovine kako ce im se danas prije pocetka rjesavanja testa u 12 h obratiti pokroviteljica natjecanja, Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarovic. Nakon obracanja Predsjednice, eliminacijski test ce biti otvoren za javnost!

facebook.com

Quiz