Top Local Places

DRUGI doktor

Vlaška 70E, Zagreb, Croatia
Health/medical/pharmaceuticals

Description

ad

Pružite nam priliku da Vam pomognemo svojom uslugom, savjetima i jedinstvenim pristupom. Usluga DRUGI doktor – drugo medicinsko mišljenje utemeljena je na ideji da je svaki bolesnik jedinstven medicinski slučaj.
Naš cilj je približiti Vam znanja i iskustva vrhunskih medicinskih stručnjaka raznih specijalnosti koji su na izvoru zadnjih medicinskih saznanja kako bi pomogli u razumijevanju stanja i uputili Vas u sve mogućnosti dijagnostičkih postupaka i metoda liječenja u skladu s Vašim potrebama.
Svatko u bolesti očekuje da mu se na primjeren način priopći istina i ponudi mogućnost izbora prije donošenja odluke i pristanka za neki medicinski zahvat ili postupak. Istovremeno smo svjesni i Vašeg straha za zdravlje i zabrinutosti radi ishoda bolesti koji Vas onemogućavaju da postavite bilo kakvo pitanje liječniku te Vas želimo ohrabriti i pripremiti za takve situacije kako bi Vaše liječenje bilo što uspješnije.
Uslugu DRUGI doktor – drugo medicinsko mišljenje možete jednostavno zatražiti jednim od sljedećih načina:
- pozivajući besplatan broj 0800 200 212
- slanjem upita i medicinske dokumentacije na adresu savjetovališta: Promeritus savjetovanje d.o.o., 10000 Zagreb, Vlaška 70E
- slanjem upita putem elektroničke pošte na adresu info@drugidoktor.hr

KONTAKT

Quiz

U OKOLINI DRUGI doktor