Top Local Places

Hrvatski katolički radio

Vocarska cesta 106, Zagreb, Croatia
Catholic Church

Description

ad

Dobar radio za dobre ljude! http://www.hkr.hr
http://stream.hkr.hr/
kontakt e-mail: tehnika@hkr.hr  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

JUTARNJA MOLITVA, 26.9.2017. Gospodine, u današnjem evanđelju slušamo kako si preutemeljio međurodbinske odnose. Vjerojatno si i Ti imao neugodna iskustva, da te se nadovezuju razni rođaci. U evanđelju slušamo, dok si se bavio svojim poslom, javili su Ti da Te žele vidjeti majka i braća Tvoja. Tada si rekao drage riječi. Hvala Ti za njih. Rekao si: 'Majka moja, braća moja - ovi su koji riječ Božju slušaju i vrše.' Molimo Te, daj da shvatimo da najbliskiji s nekim možemo biti ako smo u Tebi povezani. Amen! Od srca p. Luka (po evanđelju dana Lk 8, 19-21)

facebook.com

Naši mladi se vraćaju na HKR! Ponedjeljom "Budimo mladi" od 20:30! Hrvatsko katoličko sveučilište počinje svoju osmu akademsku godinu. Iz godine u godinu HKS se vidno razvija i raste. Povećava se broj odjela, studenata, profesora, a time i aktivnosti. BUM je odlučio zaviriti na hodnike, u pauze, u kapelicu i slobodno vrijeme HKS-ovaca. Što se, zapravo, događa 's druge strane studija'; u izvannastavnim aktivnostima i neformalnim trenucima? U prvom izdanju nove sezone emisije 'Budimo mladi' naši gosti su asistentica na Hrvatskom katoličkom sveučilištu Valentina Šipuš, voditeljica volonterske skupine Sveučilišta, i njezini suradnici. Emisiju uređuju i vode: Veronika Novoselac i Ante Novak.

facebook.com

Za početak novog tjedna :)

facebook.com

Rođendan naše "Kave s Doricom" :)

facebook.com

Danas je 20. rođendan emisije "Kava s Doricom"! Hvala našoj dragoj radijskoj mami na lijepim iznenađenjima, toplini, odanoj prisutnosti, hvala joj što je čuvarica hrvatskoga i katoličkoga u temama koje obrađuje svakoga dana! Čestitke! Na fotografiji Dorica sa svojim prvim snimateljem Dubravkom, i današnjim Miljenkom! I cvijeće za rođendan :)

facebook.com

JUTARNJA MOLITVA, 22.9.2017. Gospodine, u današnjem evanđelju imamo odgovor na pitanje kako Ti iskazati svoju zahvalnost za sve što si učinio za nas, i činiš svaki dan. U evanđelju slušamo, dok si obilazio, sa svojima, sela i gradove, za Tobom su išle i one kojima si pomogao, i posluživale vam 'od svojih dobara'. Hvala Ti za naše sakristane, zvonare, čistačice, koji danas pomažu Tebi i Tvojoj Crkvi 'od svojih dobara'. Molimo Te da Ti se svatko od nas stavi na raspolaganje i pomogne koliko može. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Lk 8, 1-3)

facebook.com

Dobro jutro i blagoslovljen dan želi vam dežurna ekipa HKR-a!

facebook.com

facebook.com

JUTARNJA MOLITVA, 21.9.2017. Gospodine, danas je blagdan svetog Mateja, apostola i evanđelista. A u evanđelju slušamo kako si tog Mateja ugledao u carinarnici. Bez obzira što je carinarnica bila na zlu glasu, rekao si mu: 'Pođi za mnom!' I on je pošao. Ali kad su to ugledali farizeji, počeli su mrmljati. A Ti si tada, Gospodine Isuse Kriste, rekao njima i svima nama: 'Ne treba zdravima liječnika, nego bolesnima. ...Ta ne dođoh zvati pravednike, nego grešnike.' Hvala Ti što si svakoga od nas ugledao u nekom nepriličnom stanju, i pozvao si nas da idemo kroz život s Tobom. Molimo Te, daj da shvatimo da je milosrđe Tvoje veće od svih naših krivica i prljavština. Amen! Od srca p. Luka (po evanđelju dana: Mt 9, 9-13)

facebook.com

Na našu veliku radost, Bog je uslišio želju svog miljenika, makar i nakon Leopoldovog prelaska Njemu! Zahvaljujemo za sve isprošene milosti po zagovoru sv.Leopolda! Sv. Leopolde Bogdane Mandiću, moli i dalje za svoj hrvatski narod!

facebook.com

Slušatelj Anđelko Đeba poslao nam je djeličak molitvene atmosfere iz Splita, molitva uz relikvije sv.Leopolda Bogdana Mandića 🙏🏻

facebook.com

JUTARNJA MOLITVA, 18. 9. 2017. Gospodine, nisam dostojan da uđeš pod krov moj nego samo reci riječ i ozdravit će duša moja. Riječi koje izgovaramo kod svete mise slušamo u današnjem evanđelju. A zapravo su izraz vjere i ljubavi prema Tebi čovjeka u potrebi koji Ti je pristupio. Ganuo si se nad tolikom vjerom i pomogao mu. Prepoznao si u priznanju nedostojnosti, ljubav koju Ti je iskazao. Molimo Te, primi i naše iskaze ljubav jer trebamo Te. Amen! Od srca p. Luka (Po evanđelju dana: Lk 7, 1-10)

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

✌️😋🙈📻🎙 #intervju#katolicki#radio#emisija#uspjesno#snimljeno#nismo#se#zbrukale💪😂

✌️😋🙈📻🎙
#intervju#katolicki#radio#emisija#uspjesno#snimljeno#nismo#se#zbrukale💪😂
@, instagram.com

Quiz

U OKOLINI Hrvatski katolički radio