Top Local Places

Nado centar zdravlja Varaždin

F. Kurelca 2, Varazdin, Croatia
Medical Center

Description

ad

pon/sri/čet          12:00-20:00
uto/pet               08:00-16:00
F. Kurelca 2 (kod Vatrogasnog doma)
Kontakt brojevi
042 557 513 ili 091 311 0822


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Još jedan odličan animirani video koji vrlo jasno ilustrira prednost neoperativnog liječenja uzroka boli u vašoj kralježnici putem dekompresijskih (DTK) tretmana... :)

facebook.com

Što je i kako funkcionira dekompresijska terapija kralježnice? Možda je najbolje da pogledate ovaj vrlo informativan video prikaz... :)

facebook.com

Zgodan video koji na primjeru išijasa pokazuje kako na uzrok problema utječe (a i što točno radi) dekompresijski (DTK) tretman kralježnice... :)

facebook.com

[ISKUSTVA KLIJENATA] U Nado centar Varaždin sa ekstruzijom diska dolazi putem preporuke neurokiruga. Disk je puknuo te nažalost iscurio. Nakon 15 tretmana problem diska je djelomično ostao, no problem i bol su se smanjili za 80%. Po preporuci istog neurokirurga klijent kreće sa dekompresijskom terapijom kralježnice (DTK tretmanom). Zbog godina se pokušava izbjeći operacija. Bol se povremeno osjeća u križima kod teškog fizičkog rada - no bitno je napomenuti da je klijent automehaničar. Sam uzrok nije 100% saniran, no obzirom na stanje prilikom dolaska u centar, ogromna razlika vidljiva je na MR snimci prije i nakon dolaska u Nado centar zdravlja Varaždin.

facebook.com

[VIDEO-DISCUS HERNIA] Puno je načina za objasniti što je hernija diska - ali jedan od najboljih je možda ovaj video. :)

facebook.com

[ISKUSTVA KLIJENATA] 28 godina. U Nado centar Varaždin došao na preporuku liječnika - napravljeno 10 tretmana. Osim problema sa sjedenjem i hodanjem, prisutna je bol u leđima sa širenjem trnaca u nogu. Nakon obavljenih 10 tretmana kod kontrolne MR nema više nikakve boli. Prije DTK (dekompresijskog tretmana kralježnice) obavljala se fizikalna terapija koja nije davala značajne pomake, odn. samo je problem ublažila privremeno. Nakon 10 tretmana već godinu dana nema nikakvih bolova upravo radi saniranja samog uzroka problema- discus herniju u segmentu L5 - S1 radi kojeg su se problemi i pojavili.

facebook.com

Dragi naši, želimo Vam sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj 2018 godini.

facebook.com

Nado centar ne bavi se masažama - ali ako ih trebate, imamo odličnu preporuku... :D

facebook.com

Nađeno na Internetu: ono kad ti se malo pokvari stroj za magnetnu rezonancu.. :D

facebook.com

[NADO+POLIKLINIKA SUNCE] Sjećate se članaka o čekanju u redu za magnetsku rezonancu u poliklinici u Čakovcu početkom ovog mjeseca? Ako ste čitali novine - teško da ne! Srećom,ukoliko vi ili netko od vaših bližnjih ima potrebu za MR-om, veseli podatak kako već 2 mjeseca Nado centar ima sklopljen ugovor o poslovnoj suradnji sa Poliklinikom Sunce putem kojeg je svim našim trenutnim i budućim klijentima tamo omogućeno ostvariti dodatne pogodnosti kod obavljanja MR pregleda. Tim je poslovnim potezom još jednom dokazana utemeljenost a i efikasnost metoda kojima se Nado centar zdravlja Varaždin koristi kako bi pomogao svojim klijentima. ---------- Poliklinika Sunce web stranica : http://www.poliklinika-sunce.hr/lokacije/varazdin/ Fb: Poliklinika Sunce Varaždin Poliklinika Sunce u Varaždinu je na adresi: Zagrebačka 51

facebook.com

Simptomi poremećaja cirkulacije u vratu i stražnjem dijelu glave - djeluje poznato?

facebook.com

Kako izračunati idealnu visinu stolice? Prvo stanete ispred stolice na način kako je prikazano na slici, nakon čega podesite stolicu tako da dio na kojem se sjedi dolazi točno ispod koljena.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Nado centar zdravlja Varaždin