Top Local Places

EMANUEL - TVORNICA BOJA ZA ZIDOVE

TRG HRVATSKIH BRANITELJA 10, Bjelovar, Croatia
Local Business

Description

ad

Suprema d.o.o. poduzeće za online prodaju zidnih dekoracija i  zidnih tapeta.
Suprema d.o.o. poduzeće za online prodaju zidnih dekoracija i  zidnih tapeta. U ponudi imamo sljedeće proizvode: Zidne tapete, bordure za zid, zidne naljepnice - stickeri za zid i namještaj, foto tapete, samoljepljive bordure, samoljepljive folije za prozore, samoljepljive tapete za zid i namještaj.

NARUČIVANJE: u inbox je potrebno poslati šifru ili sliku proizvoda. Popust od 5% za kupovinu iznad 500kn, i popust od 10% za kupovinu iznad 1000kn. Besplatna poštarina za narudžbe veće od 250kn. Cijena dostave je 30 kuna, za narudžbu veću od 250kn dostava je besplatna. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja paketa. Velika većina artikala koju imamo u ponudi dostupna je odmah, međutim u slučaju da proizvoda nema na skladištu vrijeme dostave je od dva do tri tjedna. Prilikom zaprimljene narudžbe biti ćete obaviješteni o vremenu dostave. Artikle je moguće zamijeniti ako su kupljeni u roli, te folija i ambalaža ne smiju biti oštećene. Zamjena se vrši o vlastitom trošku. Cijena povrata je 30kn,  a cijena zamjene je 60kn. Nalog za zamjenu ili povrat paketa daje poduzece.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

OD 01.04.2018. mijenjamo radno vrijeme od 7.00-20.00 od pon-petka

facebook.com

facebook.com

Proizvode Dulux, Sadolin, Hammerite po povoljnim cijenama potražite u našoj trgovini na adresi Trg hrv.branitelja 10, Bjelovar. Strojno nijansiranje boja otpornih na pranje i brisanje u više od 2500 nijansi.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dulux proizvodi dostupni u trgovini "EMANUEL , TRG HRVATSKIH BRANITELJA 10, Bjelovar.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

U OKOLINI EMANUEL - TVORNICA BOJA ZA ZIDOVE