Top Local Places

Grad Slunj

Trg dr. Franje Tuđmana 12, Slunj, Croatia
Government Organization

Description

ad

Službena facebook stranica grada Slunja Gradonačelnik gosp. Jure Katić prima stranke svakim radnim četvrtkom od od 08-10h u Uredu gradonačelnika.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Božićni koncerti KUD-a Korana Slunj

facebook.com

Teško je bilo danas oko 15 sati oko naći parkiralište. Najavljeni Božićni koncert u crkvi sv. Nikole u Cvitoviću privukao je mnoge. Ne radi se o klasičnom koncertu nego o misnom slavlju iz kojeg onda proizlazi dodatno muziciranje. Misu u 15 sati predvodio je župnik Šimo Božić. Nakon mise slijedio je koncert s božićnim pečatom. Domaćini, koji su pjevači u crkvi ali i članovi KUD-a “Graničar”, pozvali su goste: KUD “Lipa” Sinac i KUD “Viničica” iz Belajskih Poljica. Domaćini njeguju u crkvi pučko pjevanje koje je jeka prijašnjih generacija. Njihovo pjevanje ostavlja dojam snage koja nadilazi svakodnevne brige i probleme. Gosti iz Sinca otpjevali su nekoliko adventskih pjesma uz pratnju tambura. Tambure su hrvatski nacionalni instrumenti prisutni u svim dijelovima Hrvatske. Grupu iz Sinca čine mladost i oni iskusniji. Iako su to pjesme poznate svima nama u njihovoj izvedbi zvuče neponovljivo. Ne treba spominjati da oni ove pjesme i žive. Grupa ili KUD “Viničica” dao je božićnim napjevima posebni izražaj. Oni pjevaju s mirnoćom i ljubavlju što slušatelje ne ostavlja ravnodušnima.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Sv. Nikola posjetio mališane u Slunju. Slunjski mališani jučer su na svetoj misi u 17,00 h slavili sv. Nikolu, a on im se pridružio u župnoj dvorani. Djeca su za njega pripremila program, a on je njih darovao. Djeca su s radošću i oduševljenjem razgovarala sa sv. Nikolom!!

facebook.com

facebook.com

Draga djeco! Pozivamo Vas na svetu misu u Crkvu Presvetog Trojstva u Slunju i program u župnoj dvorani pokraj Crkve na koji će doći Sveti Nikola u UTORAK, 05. 12. 2017. u 17,00 sati Sveti Nikola pripremio je za vas poklone uz pomoć naših baka i djedova iz Dnevnog boravka za starije osobe, a pod pokroviteljstvom Grada Slunja.

facebook.com

facebook.com

Quiz