Top Local Places

KN Sinjski Maligani

Stjepana Gunjače 1, Sinj, Croatia
Nonprofit Organization

Description

ad

Službena stranica Kluba navijača "Sinjski Maligani"

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

19.kolo prvenstva Hrvatske Jazine-ALKAR 93:86 18.3.2018.

facebook.com

Sutra u 19:00h u legendarnim zadarskim Jazinama naš voljeni klub će odigrati utakmicu koja će dati dosta odgovora na pitanje ostanka u ligi. Eventualnom pobjedom Alkar će 99% osigurati ostanak u najjačem rangu HR košarke,a eventualnim porazom naš klub će dodatno zakomplicirati borbu za ostanak. KLUB NAVIJAČA NEĆE ORGANIZIRANO PUTOVATI NA OVO GOSTOVANJE,ALI ORGANIZIRANO NAVIJANJE I PREPOZNATLJIVA MALIGANSKA PISMA NEĆE IZOSTATI. POZIVAMO SVE LJUDE KOJIMA JE ALKAR U SRCU DA DOĐU SUTRA U ZADAR I U OVIM TEŠKIM TRENUCIMA OSTAVE GLAS NA TRIBINI ZA VOLJENI KLUB. SVI U JAZINE! VOLIM TE ALKARE!

facebook.com

Nakon dvotjedne stanke u košarkaškom prvenstvu Hrvatske naš Alkar je prošli petak izgubio od Zaboka u gostima 72:66. Sutra u 7ipo Alkar će nakon misec dana ponovno zaigrati na domaćem terenu,a protivnik će biti ove sezone vrlo dobro Škrljevo. Bez obzira na dobru formu gostiju za naše je košarkaše u sutrašnjem dvoboju pobjeda imperativ. Sutrašnjom pobjedom Alkar će debelo zakoračiti prema ostanku u ligi i nade za plasman u doigravanje će ostati na životu. Dođimo sutra u šta većem broju podržat voljeni klub do vrijedne pobjede i tako pokazati gostima značenje najvrućeg parketa u državi. OKUPLJANJE I DRUŽENJE U KLUBU NAVIJAČA POČINJE U 15 SATI. SVI U DVORANU IZGOVORA NEMA! OĆEMO POBJEDU! NEKA DOĐU!

facebook.com

[IN MEMORIAM] NEDILJKO VUKASOVIĆ-LONČAR JEDRA NA DANAŠNJI DAN 22.VELJAČE PRIJE SEDAM GODINA NAPUSTIO NAS JE JEDAN OD OSNIVAČA NAŠE NAVIJAČKE SKUPINE. ČOVIK KOJI ĆE OSTATI ZAPAMĆEN PO TOME ŠTO JE CILI SVOJ ŽIVOT PROVEO UZ SINJSKOG JUNAKA I PO LEGENDARNOM UZVIKU "MINJAJ" KOJI ĆE OSTATI DUBOKO UREZAN U SJEĆANJE SVIH ONIH KOJI SU VEZANI ZA SINJSKI NOGOMETNI KLUB,A I ONIH KOJI SU IGRALI PROTIV JUNAKA DOK JE JEDRA BIO ŽIV! BARBA JEDRA BIO SI ČOVIK ŠTA JE VOLIO SVE SINJSKO I ZATO TI HVALA NA SVEMU! BUDI SIGURAN DA ĆE ZBOG TEBE I TAKVIH NOVE GENERACIJE I "NOVI VAL" SINJSKIH MALIGANA ZNATI SAČUVATI PONOSNU PROŠLOST I IZGRADITI BUDUĆNOST. JER MALIGANI SU ONO ŠTA MOŽE BIT NA PONOS I DIKU SVAKOG SINJANINA,MALIGANI SU VJEČNI POKRETAČI SNOVA... LAKU NOĆ SVIMA! NEKA DOĐU!

facebook.com

Prijateljska utakmica Posušje-ALKAR 15.2.2018. 55:80

facebook.com

Nakon tri gostujuća poraza u nizu od kojih je posebno bolan bio onaj protiv posljedneplasiranih Kaštela Alkar je zakomplicirao svoj status u borbi za ostanak.Sutra je na rasporedu utakmica koja je najbitnija ove sezone u pokušaju očuvanja prvoligaškog života našeg voljenog kluba. Sutra u 7ipo Alkar dočekuje Zagreba i u našim mislima postoji samo pobjeda jer je situacija previše teška i sutra pod svaku cijenu naš voljeni klub mora pobijediti Zagreba koji je izravni konkurent u borbi za ostanak. Pozivamo cili grad,sve Maligane,Sinjane i sve koji istinski vole Alkar na totalnu mobilizaciju za sutrašnju utakmicu.Pokažimo koliko volimo svoj klub i u teškim trenucima i kad je loše i kad ne ide najbolje. Napunimo dvoranu do kraja i najboljom navijačinom u državi pogurajmo Alkara prema ostanku u ligi. OKUPLJANJE I DRUŽENJE U KLUBU NAVIJAČA POČINJE U 15:00H. SVI U DVORANU OPRAVDANJA NEMA! OĆEMO POBJEDU! UVIK SMO MU VJERNI ZADNJI ILI PRVI!

facebook.com

15.kolo prvenstva Hrvatske Cedevita-ALKAR 4.2.2018. 100:60

facebook.com

14.kolo prvenstva Hrvatske Kaštela-ALKAR 27.1.2018. 73:64

facebook.com

Prošlotjedno gostovanje u Zadru je našem voljenom klubu donijelo očekivano visoki poraz,ali bez obzira na to naša gromoglasna podrška nije izostala. Sljedeća utakmica za naše košarkaše će biti drugo gostovanje zaredom. Naime u subotu u 19:00h sinjski Alkar gostuje kod momčadi Kaštela. Ovo je idealna prilika za naš klub da kod najlošije momčadi lige upiše prvu gostujuću pobjedu ove sezone i tako napravi veliki korak prema ostanku u ligi.Što je još bitnije pobjeda u Kaštelima otvara Alkaru realne izglede za borbu za doigravanje u košarkaškom prvenstvu Hrvatske. Klub navijača organizira prijevoz autobusom do Kaštela.Bus se polako puni,a sve koji žele ići a još se nisu prijavili pozivamo da se jave osobnim dolaskom u Klub navijača danas i sutra u večernjim satima ili porukom u inbox stranice.CIJENA PUTA IZNOSI 30KN. OPRAVDANJA ZA NIKOG NEMA U SUBOTU SVI U KAŠTELA U ŠTA VEĆEM BROJU PODRŽAT NAŠE MOMKE DA IZBORE VRIJEDNU POBJEDU KOJA OTVARA VRATA DOIGRAVANJA. SVI U KAŠTELA! OĆEMO POBJEDU! SAMO ALKAR!

facebook.com

KLUB NAVIJAČA POZIVA SVE SVOJE ČLANOVE DA ŠTO PRIJE PRODUŽE ČLANSTVO U KLUBU ZA 2018.GODINU. OVIM PUTEM POZIVAMO I SVE MALIGANE KOJI NISU ČLANOVI DA TO U OVOJ GODINI POSTANU. GODIŠNJA ČLANARINA IZNOSI 100KN,A ZA MALOLJETNE ČLANOVE 50KN. UČLANJIVANJEM U KLUB I PLAĆANJEM GODIŠNJE ČLANARINE POŠTUJETE STATUT KLUBA I ČLANAK O PRAVIMA I OBVEZAMA ČLANOVA KOJI STOJI U STATUTU. TAKOĐER NA TAJ NAČIN POMAŽETE U RADU I DJELOVANJU KLUBA NAVIJAČA. ZA PONOS GRADA SINJA! NEK SVAKO DITE BUDE MALIGAN! 1982

facebook.com

13.kolo prvenstva Hrvatske Zadar-ALKAR 19.1.2018. 93:62

facebook.com

[ OBAVIJEST ] OKUPLJANJE ZA DANAŠNJE GOSTOVANJE U ZADRU KREĆE OD 15:00H U KLUBU NAVIJAČA. U 16:00H ĆEMO SE SVI SPUSTITI DO KONJA NA ALKARSKOM TRKALIŠTU ODAKLE ĆE U 16:30H MALIGANSKI BUS KRENUTI PUT ZADRA! ZA PONOS GRADA SINJA ZA MALIGANE!

facebook.com

Quiz