Top Local Places

Krak doo - za građevinarstvo, projektiranje i usluge

Bana Josipa Jelačića 78I, Sibenik, Croatia
Engineering Service

Description

ad

Glavna djelatnost je nadzor pri gradnji privatnih i poslovnih objekata visokogradnje i niskogradnje, legalizacija te etažiranje i procjena objekata. USLUGE:
- Legalizacija objekata
- Etažiranje objekata
- Procjena objekata
- Nadzor pri gradnji
- Inženjering
- Energetsko certificiranje objekata
- Ovlašteni inženjer za graditeljstvo
- Stalni sudski vještak za graditeljstvo

Krak d.o.o.
Bana Josipa Jelačića 78I
22 000 Šibenik
E-mail: info@krak.hr
Tel/Fax: +385 22 322 617; +385 22 322 617
Mob: +385 98 174 4835

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

[Legalizirajte svoj objekt] ❗Vlada RH prihvatila je izmjene i dopune Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama iz 2012. godine te je nacrt izmjena i dopuna Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama iz 2012.godine upućen u Sabor na ratifikaciju. Bitne izmjene i dopune: ✔️ ne otvara se novi krug legalizacije objekata, već se samo produžuje stari rok za predaju zahtjeva do 30.6.2018. ✔️ legalizirati nezakonito izgrađene objekte i dalje mogu samo oni koji su gradnju započeli prije 21.6.2011. godine i gdje se ta gradnja može vidjeti na DOF kartama ✔️ legalizirane iako nezavršene zgrade mogu se evidentirati u katastru ✔️ podnositeljima zahtjeva će se vratiti uplaćena sredstva naknade za zadržavanje u prostoru nezakonito izgrađene zgrade u slučaju u kojem nije doneseno rješenje o izvedenom stanju tj. ukoliko je zahtjev za legalizaciju objekta odbijen Uz našu pomoć pripremite svu bitnu dokumentaciju te bezbrižno legalizirajte svoj objekt!

facebook.com

Kontaktirajte nas za troškove projektiranja svih vrsta objekata, stambene i poslovne namjene, novogradnje i dogradnje. #KrakŠibenik

facebook.com

Jeste li znali da je za izgradnju rotirajućeg tornja u Dubaiu - zgrada od 80 stanova čiji je glavni arhitekt David Fisher - trebalo oko 700 milijuna dolara?

facebook.com

Trudimo se biti partner pri realizaciji vaše investicije. To ne znači samo pružati uslugu projektiranja, već i uvijek biti na raspolaganju i raditi u skladu s vašim interesima i željama. Vaše zadovoljstvo naš je uspjeh!

facebook.com

Sretan Uskrs želi vam Krak! :)

facebook.com

Nakon etažiranja vlasnici mogu obavljati zakonit promet svojom nekretninom, odnosno njenim posebnim dijelovima. Za sva vaša pitanja vezana uz #etažiranje, ali i druge usluge koje nudimo, stojimo na raspolaganju!

facebook.com

Koja je cijena procjene vrijednosti građevinskog zemljišta, kakvu procjenu treba napraviti kako bi se izračunao dio vrijednosti objekta prilikom ostavinske rasprave...? Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja potražite u našem uredu. #KrakSibenik

facebook.com

Legalizacije, projektiranje, nadzor - Krak d.o.o.

Projektiranje je jedna od djelatnosti naše tvrtke. Bitno je naglasiti da projektiranje nije samo crtanje već za sobom povlači niz drugih aktivnosti i elemenata koje je potrebno uskladiti s ciljem stvaranja što bolje vrijednosti za naše klijente. Kako to izgleda u koracima pogledajte na našoj web stranici.

facebook.com

Timeline Photos

Jeste li znali za hotel od leda u Norveškoj? Kirkenes Snowhotel je sagrađen 2006.godine i otada pruža svojim gostima predivno iskustvo. Bez obzira na temperaturu vani, Snowhotel uvijek održava stabilnih -4 stupnja Celzijusa.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Stručni nadzor pri građenju vašeg objekta povjerite našem profesionalnom timu!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Niste sigurni kako legalizirati vaš objekt? Za odgovore na takva i slična pitanja posjetite nas na adresi Bana Josipa Jelačića 78i u Šibeniku!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Sve najbolje u 2017.! Sretna Nova Godina :-)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Krak doo - za građevinarstvo, projektiranje i usluge