Top Local Places

Domisan Putovanja

Srdoči, Rijeka, Croatia
Travel Agency

Description

ad

Domisan Putovanja turistička je agencija koja čini dostupnima ona putovanja o kojima sanjate iz svog doma. Ovdje pronađite i prekrasne sponzorirane izlete! Kao zaljubljenici u putovanja i u rad s ljudima, spojili smo dvije ljubavi – putovanje i predstavljanje svoje tvrtke i asortimana kojeg zastupamo.

Tako u turističkoj agenciji Domisan Putovanja možete pronaći prekrasne sponzorirane izlete po izuzetno niskim cijenama, ali i klasične izlete bez sponzorstva i privlačna višednevna putovanja.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

PUTUJTE S NAMA NA SAJAM SVIJEĆA 3.3.2018. Očekujemo Vaš poziv.. I sretno Vam Valentinovo ! <3 <3 <3

facebook.com

Prvorazredna turistička atrakcija - HALUBAJSKI ZVONČARI ! Halubajski zvončari su proglašeni kulturnim nematerijalnim dobrom pod zaštitom UNESCO-a. Njihova zadaća bila je tjeranje zlih duhova zime i poticanje novog proljetnog ciklusa. Za njih je vezana i legenda tjeranja Tatara ili Turaka. Pogledajte galeriju slika i uživajte!

facebook.com

Dokaz da nije sva ljepota u moru.. Ove fascinantne bunare može se naći u skrivenoj dolini Rajčica u Dalmatinskoj zagori. Na jednom mjestu nalazi se deset precizno sagrađenih bunara od teškog kamena i jedan napoj za stoku. Podsjećaju na Stonehenge. Starosjedioci tvrde da bunari nikada nisu presušili, da su služili za napoj i ljudi i stoke, a seoska su djeca u njima proplivala. Također tvrde da su ih koristili mnogi gospodari, od Rimljana do Turaka. Mora se priznati da je zanimljivo i da bi bilo izvrsno da se bolje istraže i podaci i sama lokacija..

facebook.com

'Zima, zima - e, pa šta je, ako je zima, nije lav! Zima, zima - pa neka je, ne boji se ko je zdrav!' ;)

facebook.com

💕 ❤️ 💕

facebook.com

Dragi naši, evo jedne za slatke snove.. I da, slikana u Hrvatskoj! ;)

facebook.com

Uživajte !! <3 https://youtu.be/xZY7npUc0mg

facebook.com

Ne možemo odoljeti ovim vidicima i moramo podijeliti s vama! Eto, za dobar početak tjedna !!! ❄️❄️❄️

facebook.com

Dobro jutro!

facebook.com

A što VI planirate za večeru ? ;) :D https://www.facebook.com/JungleTwisted/videos/1719212264784629/

facebook.com

❄️ Upoznajmo skrivenu Hrvatsku! ❄️ Na sjeverozapadu Hrvatske, u Gorskom kotaru, nalazi se prostrana tršćanska visoravan, brežuljkasta i okružena zelenim vijencem šuma (kada nije zimsko doba), koja će svakom posjetitelju dati osjećaj ljepote, mira i spokojstva. Središnje mjesto je Tršće. Oko njega razasuta su manja i lijepo uređena naselja. Nastanak Tršća povezuje se s iskorištavanjem željezne rude u ovom kraju i izgradnjom čabarske željezare. U bližoj okolici postoiji nekoliko rudnika u kojima se nekada kopala željezna rudača. Svi rudnici su obilježeni i dostupni široj javnosti pod nazivom ”Stopama tršćanskih rudara”. Iznad Tršća je planina Rudnik na visini od 1.052 m nadmorske visine. Na njoj su dvije skijaške staze sa vučnicama. Imate kakvu ideju za vikend? ;)

facebook.com

Dobar vam ovaj (ne tako dobar - kišni) petak ! :D Što ćemo danas, žaliti se na vrijeme ili da opet malo 'kuharimo' ?? ;) U svakom slučaju, želimo vam ugodan vikend! Vaš Domisan

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Domisan Putovanja