Top Local Places

Odvjetnički ured Vučinić

Frana Supila 13, Rijeka, Croatia
Lawyer & Law Firm

Description

ad

Odvjetnički ured Vučinić osnovan je 1991. godine i od tada uspješno posluje i pomaže svim osobama kojima je potrebna bilo kakva vrsta pravne pomoći.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Rješenja javnih bilježnika o prisilnoj naplati ovrhe ne vrijede

Ova odluka je pljuska hrvatskom pravosuđu koje niti nakon skoro četiri godine članstva u EU nije uskladilo propise s pravnom stečevinom Europske unije. Naime, iako Europski sud smatra da strance (državljane drugih članica EU) nije moguće ovršiti na temelju rješenja javnog bilježnika, jer javni bilježnici se ne mogu smatrati sudom po europskim standardima, po nacionalnom zakonodavstvu i dalje će javni bilježnici moći pravomoćno ovršiti račune hrvatskih građana. Ipak, nadamo se da je ovo korak koji će potaknuti nadležne na promjenu Ovršnog zakona koji se u praksi pokazao kao nedjelotvoran, manjkav i veoma štetan za ovršenika.

facebook.com

Započeo pilot projekt e-upis u zemljišne knjige

Jedna korisna inicijativa od strane Ministarstva pravosuđa koja će nadamo se doprinijeti lakšem i bržem postupanju u zemljišnoknjižnim predmetima. Apsolutni like za takve pozitvne promjene s naše strane ;-)

facebook.com

Provala pijanog vozača: nakon privođenja imao pravo na jedan poziv pa je naručio ćevape

Većina ljudi koji se nađu u sličnim situacijama poziv usmjeri ili svom odvjetniku ili članovima obitelji, a šta kažete na ovu inovativnu ideju? Mislite li da su ga policajci nakon pojedenih čevapa ranije pustili iz pritvora?

facebook.com

Timeline Photos

Sve najbolje u novoj 2017. godini i puno sreće i uspjeha na privatnom ali i poslovnom planu ;-)

Timeline Photos
facebook.com

Ustavni sud oduzeo Mesiću sva prava koja je imao kao bivši predsjednik: "Na djelu je revitaliziranje fašizma"

Ustavni sud potvrdio deložaciju bivšeg predsjednika iz njegova Ureda. Pitamo se hoće li i tu deložaciju spriječavati ekipa anarhista iz Živog zida?

facebook.com

Od sada nas možete pronaći kako na ovoj Facebook stranici tako i na stranici: ou-vucinic.com :-)

facebook.com

Područja rada: -kazneno pravo -prekršajno pravo -obiteljsko pravo i postupak razvoda -nasljedno pravo i ostavinski postupak -pravo nekretnina (zemljišnoknjižnopravo) -građansko pravo i izvanparnični postupak -radno pravo -ovršno i stečajno pravo -naknada štete -upravno pravo -pravo intelektualnog vlasništva -ustavno pravo -Europsko pravo

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Odvjetnički ured Vučinić