Top Local Places

CTI Tesla

Vodovodna 33a, Rijeka, Croatia
Education

Description

ad

Centar Tehničke Izvrsnosti Tesla

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Engineering World

Monster!

facebook.com

Electrical Engineering World

Ne koristite jednostavne zaporke!

facebook.com

Timeline Photos

Naš instruktor prototypinga Filip Bradarić, David Grbac, Jan Fabrio najbolji mladi robotičari u Hrvatskoj u kategoriji programiranja i drugi u kategoriji elektronike. Čestitke kapetanu tima i timu.

Timeline Photos
facebook.com

Centar tehničke izvrsnosti: Grad Rijeka i Sveučilište nemaju sluha za "Teslu" / Novi list

CTI Tesla nije osnovan s idejom da samo bogati mogu platiti obuku svojoj djeci na suvremenoj opremi. Ako moramo raditi na tim osnova onda će CTI Tesla u bliskoj budućnosti zatvoriti svoja vrata.

facebook.com

Organiziran napredan tečaj PLC programiranja za dve slavonske tvrtke!

Za zaposlenike slavonskih tvrtki DECOSPAN MATO FURNIR d.o.o. i DECOSPAN d.o.o organizirali smo ovaj vikend napredniji tečaj PLC programiranja. DECOSPAN je evropski lider u proizvodnji drvenih furnira. U tehnološkom procesu DECOSPAN koristi Simatic upravljačke jedinice, tako da osim CTI Tesla nitko drugi u Hrvatskoj ne daje ove specijalizirane industrijske tečajeve. Nakon što je Danijel Matičević isprobao naš Basic Simatic Step 7 tečaj, DECOSPAN tvrtka poslala nam je još dvojcu svojih servisnih inženjera, Ivana Andrića i Tomislava Matića, na Service 1 razinu. Nadamo se da više neće biti potrebe za vanjskim stranim servis inženjerima i da će ova trojca i te poslove uspješno obavljati.

facebook.com

Dino Omanović ( Flumen Continuo d.o.o.) završio Simatic SER 2

Dino Omanović, zaposlenik riječke tvrtke Flumen Continuo d.o.o. završio je i zadnji tečaj PLC programiranja Simatic Step 7 na Service 2 razini. S ovim tečajem Dino Omanović stekao je potrebna znanja za traženja kvarova na kompleksnim procesnim postrojenjima. Dinu Omanoviću i njegovoj tvrtki želimo puno uspjeha u njihovim poslovnim planovima.

facebook.com

Napredniji tečaj PLC programiranja za slavonske i riječke firme

Ovaj vikend održali smo napredniji tečaj PLC programiranja na Service 1 razini za hrvatske firme Flumen Continuo Rijeka (instaliranje industrijskih strojeva i opreme ), Nexus Cerna (obrada metala za autoindustriju) te Multinorm Cerna (projektiranje i proizvodnja visokokvalitetnih naprava, alata i uređaja za automobilsku industriju). Ovakav Centar s ciljanom stručnom naobrazbom zaposlenika, učenika i studenata mogao bi biti od iznimne važnosti za ostanak mladih ljudi u Hrvatskoj i osiguravanju njihove egzistencije, a hrvatskim firmama mogao bi osigurati tehničku izvrsnost, prijeko potrebnu za razvoj njihovih tehnološko naprednijih proizvoda. Dinu Omanoviću, Ivanu Jovanovcu, Branimiru Medvedcu, Matku Gregoroviću, Jasminku Manduru i njihovim firmama želimo puno uspjeha u realizaciji njihovih poslovnih planova. Explore The Impossible, Go Technical!

facebook.com

Engineers World

Super design!

facebook.com

Uz Primorce, Istrijani , Gorani, Slavonci i Bosanci na Simatic PLC tečaju u Rijeci!

Izuzetno nam je zadovoljstvo da je CTI Tesla probio ove naše županijske okvire i da su nam na tečaj počeli dolaziti pojedinci i zaposlenici firmi iz drugih dijelova Hrvatske. Na kraju, dobili smo polaznike i iz drugih država, na što smo izuzetno ponosni. Siniša Terlević, Antonio Delaš, Robert Marinac, Srđan Dokmanović, Vedran Glavak te Jasminko Mandura uspješno su završili naš Osnovni tečaj PLC programiranja Simatic Step7. Svim polaznicima želimo puno uspjeha u daljnjem stručnom usavršavanju.

facebook.com

Engineering World

facebook.com

MV Network Design Book With Exercises and Answers | EEP

Besplatna edukacija!

facebook.com

The analysis of four network schemes in terms of reliability and protection | EEP

Za buduce inzenjere Elektrotehnike!

facebook.com

Quiz

U OKOLINI CTI Tesla