Top Local Places

Gentlemen's Shop

Žrtava fašizma 2a, Rijeka, Croatia
Barber Shop

Description

ad

barber - tailor - boutique Gentlemen's Shop je lifestyle koncept koji odgovara posljednjim trendovima tržišta i potrebi suvremenog muškarca da bude njegovan, uredan te stilski impresivan i jedinstven. Obuhvaća tri segmenta: barber, outfit i tattoo.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ne propusti party godine, Gatsby by Fidelio, 16. prosinca u Angiolina Opatija uz gala koncert Marka Tolje! Saznaj sve na http://www.gentlemensshop.hr/dogadjanja!

facebook.com

Kakve ideje se rađaju na našim brijačkim stolicama! Pogledajte kako su nastale Lampadine! Čestitamo Mauro Staraj i Orhan Sali Pehlin Kings što ste spojili različite svjetove i pokazali da je bitna samo ljubav. Bravo dečki - život je muzika!

facebook.com

Jeste li već rezervirali svoj termin za uređivanje? Isprobajte naš novi sustav za naručivanje na www.gentlemensshop.hr ili nas nazovite na 091 454 99 88 :) Foto: Stella Mesic

facebook.com

Budi dio Movember pokreta i podrži borbu protiv raka prostate - u studenom zaboravi na britvicu i umjesto toga puštaj i njeguj svoju bradu i brk! Da ti olakšamo posao, poklanjamo ti 20% popusta na sve proizvode ACCA KAPPA Barber Shop kolekcije!

facebook.com

Danas smo uživali snimajući drugi dio kalendara Eudaimonija 2018 uz fantastične muškarce u našim Fidelio odijelima i Hendrick's Gin, a o svemu uskoro čitajte u miss7! 😀

facebook.com

Nemo Pub četvrtu godinu za redom organizira svetkovinu brkatih ljudi, a mi sa zadovoljstvom podržavamo ovo događanje i pozivamo vas da nam se pridružite 25.11. i sudjelujete u odabiru najboljeg brka uz odličnu zabavu i super nagrade :)

facebook.com

Što je eudaimonija? Poslušajte što o tome misle Marko Tolja, Andrija Colak, Marko Perozic, Mario Matijević, Mate Kokic i Ivan Knežević te ujedno otkrijte prvih šest muškaraca kalendara Eudaimonija 2018. kojeg ćemo predstaviti na velikom partiju 16.12.2017. - detalji uskoro! :)

facebook.com

Poklanjamo ti čak 20% popusta na ACCA KAPPA proizvode Barber Shop kolekcije kako bi tvoja brada i brk zasjali u najboljem izdanju :)

facebook.com

Pogledajte kako smo se zabavljali na Večeri craft piva i vinila uz The Garden Brewery i Dj-a Mate Kokic :) Hvala na prilogu Extravagant!

facebook.com

Naš dragi partner iz Nero Ink Tattoo Studio Rijeka, Enrico Migliorati, lice je koje krasi studeni u kalendaru Eudaimonia 2017. dok mi već marljivo pripremamo novo izdanje kalendara koje ćemo vam predstaviti 16.12. uz veliku zabavu o kojoj ćete više saznati uskoro! Foto: TinyBizz Photography

facebook.com

Ovako izgleda Movember u Gentlemen's Shopu 😉✂️💈

facebook.com

Jučer smo se odlično proveli uz The Garden Brewery i Dj Mate Kokic! Hvala svima koji su se družili s nama i hvala Stilueta što nas uvijek pratite :)

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Gentlemen's Shop