Top Local Places

Parnad Vorwerk Hrvatska

Ružićeva 15, Rijeka, Croatia
Company

Description

ad

Parnad d.o.o. Ružićeva 15, 51000 Rijeka, Hrvatska.
Ekskluzivni distributer za njemačku kompaniju Vorwerk.
Kontakti: www.parnad.com i 0800-333-555. Parnad d.o.o. ekskluzivni je distributer za njemačku kompaniju Vorwerk, te u svom prodajnom asortimanu imamo visokokvalitetne njemačke proizvode. Svi naši proizvodi prezentiraju se u domu stranke, u njoj poznatom okruženju, gdje se najbolje očituju sve mogućnosti naših aparata. Želje i potrebe naših stranaka dopiru izravno do nas, te u potpunosti svoju ponudu prilagođavamo vašem kućanstvu i obitelji.


KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Umorni ste od toga da podove morate prelaziti dvaput - jednom da biste ih usisali i zatim opet da biste ih oprali. Uštedite vrijeme i trud uz naš čistač tvrdih podova SP530! Ovaj čistač je dio našeg sistema za čišćenje VK200, a više o prednostima njegova korištenja pročitajte na: http://bit.ly/2DvngBS.

facebook.com

Drage sadašnje i buduće mame, ali i svi ostali zainteresirani za Parnadove uređaje, posjetite nas na Sajmu mama, djece, beba i trudnica u Spaladium Arena, koji se održava od 26. do 28. siječnja. Vidimo se!

facebook.com

Naš sustav za čišćenje Kobol VK200 ima certifikat TÜV kojim se jamči da ni jedan dio aparata ne propušta prašinu od usisa do filtera. Upravo zato je on idealan izbor za alergičare! Ima li među nama i onih kojima je Kobold pomogao u borbi s alergijom? Javite nam svoje dojmove u komentarima.

facebook.com

Nažalost, brojni korisnici Vorwerkovih uređaja koriste zamjenski potrošni materijal, a uvjereni su da je riječ o originalu. U nastavku pročitajte smjernice za prepoznavanje originalnog materijala, koje će vam pomoći da dobijete odgovarajuću vrijednost za svoj novac.

facebook.com

Znate li da Thermomix TM5 u vašoj kuhinji može zamijeniti čak 12 drugih uređaja? Uz njega kuhanje postaje zdravo, ekonomično i brzo! Uvjerite se u to i sami, prijavom na našu besplatnu kulinarsku radionicu: http://bit.ly/2CT0ccG.

facebook.com

Alergija na grinje i kućnu prašinu može biti vrlo neugodna, ali uspješno se drži pod kontrolom održavanjem čistoće. Kvalitetno i redovito čišćenje prostorija u kojima osoba s alergijom boravi presudno je za ublažavanje simptoma. U tome vam može pomoći naš Kobold VK200 usisivač koji čisti sve - od glatkih površina, preko tepiha do madraca.

facebook.com

[PROMOCIJE] Svi zainteresirani za Vorwerkove uređaje s područja Grada Zagreba i njegove okolice mogu nas posjetiti u shopping centru Westgate iduća dva vikenda, dakle od 19. do 20. te od 25. do 26. siječnja! Veselimo se druženju s Vama!

facebook.com

Koliko uređaja i pomagala za čišćenje trenutno koristite u svom kućanstvu da bi kvalitetno očistili podove, stropove, police i madrace? Naš VK200 ima sve nastavke potrebne za kvalitetno čišćenje tepiha, glatkih površina, tapeciranih površina, polica, stropova i madraca. Stanite na kraj svoj prljavštini jednim uređajem! http://bit.ly/2zhMQ72

facebook.com

Da bi osigurali maksimalnu funkcionalnost i učinkovitost naših aparata, kao i njihov dugi vijek trajanja, preporučamo vam da koristite originalni potrošni materijal. On obuhvaća filter vrećice, filtere te sredstva za suho pranje i poliranje, a svi su dostupni u našoj web trgovini: https://shop.parnad.com/.

facebook.com

[VORWERK NUDI POTICAJ] Dajemo Vorwerk poticaj za pokretanje vlastitog posla i zastupstvo za ovu renomiranu njemačku tvrtku. Radi se o vrhunskim njemačkim proizvodima Vorwerk, a zadaća zastupnika je obrada tržišta, njegovanje odnosa s postojećim kupcima i traženje novih, promocije u trgovačkim centrima i na sajmovima. Područja na kojima trebamo suradnike su Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Primorsko-goranska i Istarska županija te grad Zagreb. Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nama, prijavite se na mail posao@parnad.com ili pisanim putem na adresu Parnad d.o.o., Ružićeva 15, 51000 Rijeka.

facebook.com

[PROMOCIJE] Svi koji naše uređaje želite vidjeti uživo i pobliže saznati sve o njima, u siječnju nas možete posjetiti na sljedećim lokacijama: SUPERNOVA KOPRIVNICA: 12. - 13.1., 19. - 20.1., 26. - 27.1. Kaufland Velika Gorica: 25. - 27.1. Kaufland Zagreb – Jablanska: 18. - 20.1 Kaufland Čakovec: 11. - 13.1., 18. - 20.1.2018., 25. - 27.1. Kaufland Varaždin: 11. - 13.1., 25. - 27.1. Kaufland Koprivnica: 11. - 13.1. LUMINI Varaždin: 12. - 13.1, 19. - 20.1., 26. - 27.1. Vidimo se!

facebook.com

Da zdravo ne može biti ukusno odavno je mit, a posebice otkada postoji naš Thermomix. Bilo da je riječ o jednostavnim ili složenijim jelima, Thermomix vaš put do zdravog obroka skraćuje na svega 30 minuta! Kako? Predbilježite se za demonstraciju i degustaciju u vašem domu ili se priključite našim redovitim tjednim degustacijama! Ispunite prijavnicu na http://bit.ly/2l0idhv, odaberite početnički ili napredniji model i kuhajte s nama. Prijaviti se možete i putem telefona 0800 333 555.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Parnad Vorwerk Hrvatska