Top Local Places

Intellectus Capitalis d.o.o.

Tihovac 1, Rijeka, Croatia
Business Consultant

Description

ad

Savjetujemo u vezi s poslovnim upravljanjem, posebice upravljanjem nematerijalnom imovinom odnosno intelektualnim kapitalom koji je presudan faktor uspjeha Ako želite unaprijediti Vaše poslovanje sa zadovoljstvom ćemo Vam ponuditi naše usluge i kompetentnost. Specijalizirani smo za savjetovanje u vezi s poslovnim upravljanjem, posebice upravljanjem nematerijalnom imovinom odnosno intelektualnim kapitalom.

Hrvatska smo konzultantska tvrtka sa sjedištem u Rijeci, ali poslujemo na području cijele RH.

Korištenje naših usluga omogućuje jačanje i unaprjeđenje Vašeg poslovanja, njegov rast, razvoj te konkurentsku prednost kako na lokalnom tako i na globalnom tržištu.

Savjetujemo sve vrste gospodarskih subjekata te javni sektor.

Naša je misija "dati vjetar u leđa domaćem gospodarstvu", stvoriti pretpostavke za "humaniji" kapitalizam gdje je fokus na čovjeku, njegovom znanju, inovativnosti i kreativnosti.

Omogućujemo poduzećima i javnim institucijama da povećaju učinkovitost u svome poslovanju, ubrzaju svoj rast i razvoj savjetovanjem vezanim za adekvatno upravljanje intelektualnim kapitalom kao ključnim faktorom za postizanje navedenog, jednom riječju - za postizanje - uspjeha.

Za adekvatno savjetovanje primjenjujemo interne i eksterne metode mjerenja intelektualnog kapitala te Vam pružamo uvid u dosad nevidljive dijelove Vašeg poslovanja koje primjenom tradicionalnog načina upravljanja i knjigovodstvenim praćenjem niste u mogućnosti uočiti što rješava problem transparentnosti Vašeg poslovanja i pruža Vam širu sliku poslovanja, te Vam daje nove informacije, spoznaje i znanja za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka, a s ciljem da anticipirate buduća događanja i prilagodite strategiju poslovanja uz fokus na kontinuirano stvaranje vrijednosti.


Savjetujemo vezano za sve elemente intelektualnog kapitala od kojih su mnogi često zanemareni. Navedenim se postiže sinergija svih vrsta kapitala u Vašem poslovanju i pozitivni rezultati postaju neizbježni.

Savjetujemo u vezi s osvajanjem tržišta te razvijanjem novih inovativnih proizvoda i usluga kao i plasiranjem istih, optimizacijom poslovnih procesa, a uz upotrebu suvremenih informacijsko komunikacijskih tehnologija. Omogućujemo Vam da stvarate dodanu vrijednost u Vašem poslovanju.

Javnim institucijama pomažemo u podizanju učinkovitost pri služenju javnosti kao njihovim krajnjim klijentima.

Društveno smo odgovorna kompanija s visokim etičkim i moralnim načelima i vrijednostima, a s klijentima očekujemo dugogodišnju suradnju uz fleksibilan cjenovni pristup što nas čini i cjenovno i kvalitativno konkurentnima.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Goalcast

Zene su majke cijelog covjecanstva cime su izuzetno bitne pa zato za njih nudimo posebne edukacije vezane za pomoc u kretanju u samozaposljavanje i u poduzetnicki svijet! Posebne ponude za zene zrtve nasilja i samohrane majke! Ukljucuje i radionice samorazvoja i uklanjanja stresa.

facebook.com

BPW Rijeka - Poslovni klub žena Rijeka

Podupiremo zene u poduzetnistvu i boljem polozaju u drustvu!

BPW Rijeka - Poslovni klub žena Rijeka
facebook.com

Umag postaje grad u kojem će vrtić biti besplatan za svu djecu - Dnevnik.hr

Gospodin Vili Bassanese i dio njegovog gradskog tima bili su studenti direktorice tvrtke Intellectus Capitalis d.o.o. mr.sc. Ive Ćulumović kad je predavala na Politehnici Pula predmet Ekonomija stvranja vrijednosti na specijalistickom studiju Kreativnog menadzmenta u procesima. Tada ih je ucila o vaznosti mjerenja ucinkovitosti u gradskoj upravi na slican nacin kako i ostale koji rade u gospodarstvu na principu metoda mjerenja intelektualnog kapitala. On, Iva i njegovi tim puno su pažnje posvetili tome koje načine su do onda koristili za mjerenje ucinkovitosti upravljanja Gradom Umagom i koje od onog sto ih je Iva naucila mogu implementirati u poboljsanje poslovanja Grada jer je i to bio dio završnog rada i ispita na predmetu, Ovaj hvale vrijedan potez upravo je rezultat naucenog kroz navedena predavanja i ostale predmete na Politehnici. Svaki uspjeh Ivinih studenata je i njezin uspjeh, ali i uspjeh Politehnike Pula i studija Kreativni menadžment u procesima Politehnika Pula. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/umag-postaje-grad-u-kojem-ce-vrtic-biti-besplatan-za-svu-djecu---469366.html

facebook.com

5. Choco & Wine fest Brtonigla

Strastveni čokoljupci koji uvijek traže više u slatkom svijetu čokoladnih okusa i mirisa pozivaju se u Brtoniglu na dvodnevni 5. Choco & Wine fest u organizaciji TZ Brtonigle, koji svojim gostima otkriva nove trendove sljubljivanja čokolade i različite delicije koje se od nje mogu napraviti u kombinaciji s čašom vrhunskog vina spoj je kojemu nitko ne može odoljeti. Choco & Wine Fest otvara svoja vrata u subotu 18.02. u šatoru na glavnom trgu u Brtonigli. U subotu od 12-20 h, nedjelja od 11-19 h. Prezentacije, degustacije čokoladnih delicija, vina i raznovrsnih čokoladnih proizvoda, neke su od ponuda strastvenim čokoljupcima. Povedite i vaše najmlađe na Lino Choco Party! Za ljubitelje sporta, tog će se dana održati 7. Brtonigla Adventure trek sa okusom mora i soli! Dođite i otkrijte kako se čokolada i vino sljubljuju sa sportom! Info: TZ Brtonigla +385 52 774 307 info@tzo-brtonigla.hr

5. Choco & Wine fest Brtonigla
facebook.com

Medenjak z Opatije

3. smotra pčelarstva Primorsko-goranske županije s međunarodnim sudjelovanjem „Medenjak ‘z Opatije 2016“ se održava u organizaciji Udruženja pčelarskih udruga Primorsko-goranske županije (UPU PGŽ) i svih 16 pčelarskih udruga PGŽ uz potporu Primorsko-goranske županije, Grada Opatije i Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i Ministarstva poljoprivrede RH. „Medenjak ‘z Opatije“ predstavlja centralno mjesto okupljanja pčelara PGŽ, s ciljem promocije pčelarstva, edukacije pčelara i građanstva, predstavljanja i ocjenjivanja kvalitete medova s područja PGŽ uz mogućnost prodaje i degustacije. Zamišljen je kao manifestacija izložbenog, prodajnog, degustacijskog i edukativnog karaktera. Planirani stručno-edukativni program odvija se paralelno s izložbom proizvođača pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme te programskim aktivnostima usmjerenim ka edukaciji najmlađih i njihovih roditelja, gastro prezentacijama i uz tematske sastanke pčelarskih organizacija Primorsko-goranske i ostalih hrvatskih županija http://upu-pgz.hr/

Medenjak z Opatije
facebook.com

Photos from Intellectus Capitalis d.o.o.'s post

Želite li postati poduzetnik? Samozaposlite se inovativnim i provjerenim poslovnim konceptom Eco Point franšize. Niski troškovi poslovanja uz razumno brzi povrat investicije i trajno siguran izvor prihoda. Teritorijalna ekskluzivnost u gradovima diljem Hrvatske i jak utjecaj na očuvanje okoliša. Gradovi u kojima je Eco Point franšiza već prisutna su Rijeka, Varaždin i Čakovec. Javite se porukom ili na e-mail: intellectus.capitalis@gmail.com info@ecopoint.com.hr

Photos from Intellectus Capitalis d.o.o.'s post
facebook.com

Fec - Sajam Franšiza, Financijskih I Konzultantskih Usluga Fec 2016

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Rijeka i Europska poduzetnička mreža Hrvatske sa zadovoljstvom Vas pozivaju da sudjelujete na poslovnim susretima koji će se održati u sklopu Sajma franšiza, financijskih i konzultantskih usluga FEC 2016 u Kongresnoj dvorani Hotela Royal u Opatiji, 02. lipnja 2016, od 13:00 - 16:00 h. BUSINESS TO BUSINESS (B2B) MANIFESTACIJA Poslovni susreti predstavljaju jedinstvenu mogućnost povezivanja tvrtki iz različitih zemalja koje djeluju u istom sektoru, s ciljem predstavljanja i otkrivanja novih proizvoda i usluga, istraživanje novih poslovnih mogućnosti kako bi pronašli nove potencijalne klijente te partnera za zajedničko ulaganje ili inovacijske projekte. TKO MOŽE SUDJELOVATI Dobrodošli su svi koji razmišljaju o kupnji ili prodaji franšize ili namjeravaju investirati u isprobani poslovni model te svi koji se žele upustiti u poduzetničke pothvate, a posebice tvrtke koje nude financijske ili intelektualne usluge. Iako je sajam tematski vezan za franšizu, financijske i konzultantske usluge poslovni susreti namijenjeni su i poduzetnicima iz ostalih djelatnosti koji žele: pronaći poslovne partnere razmijeniti poslovna iskustva plasirati svoje proizvode i usluge na novim tržištima GLAVNI SEKTORI INTERESA: Franšizno poslovanje Financijske institucije i osiguravajuća društva Poslovno savjetovanje (konzultanti) Turizam Trgovina Zaštita okoliša KAKO POSLOVNI SUSRETI FUNKCIONIRAJU Sve registrirane tvrtke bit će vidljive na web stranici te će svaka prijavljena tvrtka imat mogućnost biranja tvrtki koje najbolje odgovaraju njihovom poslovanju i zakazivanja sastanka s istima. Na osnovu tih zahtjeva će svaka tvrtka dobiti svoj raspored sastanaka u terminima koji će biti određeni uz pomoć posebnog programa. Predviđeno trajanje pojedinačnih sastanaka je 20 minuta. Kotizacija: Bez troškova Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno, a sudionici će dobiti sve potrebne materijale, kavu i osvježenje u pauzama. ROKOVI 24. svibnja 2016: On-line registracija 24.-30. svibnja 2016: Izbor potencijalnih poslovnih partnera za B2B 2. lipnja 2016: Business to Business susret Detalje za prijavu potražite na linku: http://fec2016.talkb2b.net/

Fec - Sajam Franšiza, Financijskih I Konzultantskih Usluga Fec 2016
facebook.com

ssooioks.com

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

facebook.com

Dani Meda Pazin 26-27.2.2016

Promoviramo ovaj divan dogadjaj s puno edukativnih predavanja

Dani Meda Pazin 26-27.2.2016
facebook.com

Podjetnica.com

Na druzenju poduzetnica iz Hrvatske i Slovenije

Podjetnica.com
facebook.com

Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG

Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Intellectus Capitalis d.o.o.