Top Local Places

eIstra.info

Karlovačka 16, Pula, Croatia
Business Service

Description

ad

Poduzetnički portal Istre
http://www.eistra.info Tražiš restoran, majstora, trgovinu, stomatologa? Trebaš popravak vozila ili kućanskih aparata? 🔍 Nađi sve na jednom mjestu.

Na eIstra.info nalazi se preko 800 potpunih stranica tvrtki / obrta iz Istre sa svim informacijama koje kupac treba - opis djelatnosti, fotografije, akcije, novosti, video, virtualne šetnje... + 10 000 osnovnih podataka o tvrtkama / obrtima iz Istre

Osim pretrage svih tvrtki na portalu možete pronaći zanimljive PODUZETNIČKE PRIČE.

Istra je jedna od vodećih regija po broju poduzetnika. Zato smo i našu glavnu rubriku posvetili poduzetnicima, njihovim pričama, uslugama i proizvodima..

Pratite nas:
https://www.eistra.info
http://bit.ly/2yIY4p9

--------------------------------------------------------------------------

www.eistra.info ima cilj informirati o tvrtkama / obrtima i poduzetništvu, a poduzetnicima ponuditi najbolji način za predstavljanje svojim potencijalnim kupcima i klijentima.

Stoga, ako si poduzetnik onda je to ➡ Your business place!
https://www.eistra.info/dodaj-tvrtku_0


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

PODUZETNICI grada Rovnja ➡️ Prijavite se za dodjelu bespovratnih potpora!

facebook.com

Gradite kuću? ✔️ Renovirate stan? ✔️ Tražite majstora? ✔️ Sve to i mnogo više pronađite na poduzetničkom portalu Istre! ➡️ Predajte besplatan oglas i izaberite najbolju ponudu 🤔 📌 http://bit.ly/2EnmMOC #trebamponudu #eistrainfo #10godinaspoduzetnicima #trazisnadji #istarskipoduzentici #yourbusinessplace

facebook.com

Još malo i stiže nam proljeće, zato je idealno vrijeme da osvježite svoj interijer bez velikih ulaganja ☀️ Kako? Pročitajte u članku!

facebook.com

Tražiš restoran? Nađi! 😋 #eistrainfo #10godinaspoduzetnicima #trazis #nadji #yourbusinessplace

facebook.com

facebook.com

Tijekom veljače, Gastro KLUB Pula održat će kulinarske radionice.🍴🔪🍽️ U nastavku pogledajte kada se radionice održavaju, koje su teme i tko su mentori - predavači :)

facebook.com

Kada ste zadnji put bili na sistematskom pregledu❓😏 U nastavku pročitajte kada je idealno vrijeme za sistematski pregled, koliko je bitan i što se sve kontrolira.

facebook.com

Jela koja privlače na prvi pogled 💚 U članku pogledajte foto galeriju, oduševit će vas!

facebook.com

Uskoro "Noć muzeja" - u nastavku saznajte više o lokacijama u Istri i programu :)

facebook.com

🚗🚲 [KUDA ZA VIKEND?] 🚗🚲 Predlažemo da se zaputite u sjeverozapadnu Istru, uživate u prirodnim ljepotama i degustirate Vina Cattunar. 🍷 Po čemu su posebna? Više u članku 😀

facebook.com

Uz ove tri internet marketing akademije i dvije prodajne škole možete ubrzati i povećati prodaju svojih proizvoda. Više u članku :)

facebook.com

Sudjelujte na 21. susretima maslinara "Oleum Olivarum" u Krasici ➡️ Više o prijavi saznajte u članku.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI eIstra.info