Top Local Places

Udruga KultAkt

Vukovarska ulica 144, Osijek, Croatia
Non-Profit Organization

Description

ad

Udruga KultAkt je nastala kao inicijativa kulturalnih menadžera kako bi doprinijeli razvoju kreativnih industrija na području grada Osijeka i regije.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Festival jezika GISKO 2017 / Osijek-Online.Com, gradski portal Osijek

[FESTIVAL JEZIKA] U Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek održava se Festival jezika, detalje pogledajte na linku. :)

facebook.com

Koncert HPD Lipa u čast 140 obljetnice Muzeja

[140 OBLJETNICA _ MUZEJ SLAVONIJE] Muzej Slavonije slavi 140 godina postojanja i tim povodom im u goste dolazi HPD Lipa, ne sumnjamo da će biti sjajno. :)

Koncert HPD Lipa u čast 140 obljetnice Muzeja
facebook.com

Esseker centar: Izložba modela oldtimera

[ROUTE 031] Zanimljiva nas izložba čeka ovaj petak! Studenti završne godine Odjel za kulturologiju dokazat će da je Osijek grad sa bogatom i raznolikom kultorološkom povijesti. U glavnoj ulozi - oldtimeri! Jedva čekamo :D

facebook.com

Promovirana druga generacija magistara studija kulturologije

Čestitamo kolegama! :) A posebno našoj magistrici Kulturalnog menadžmenta Ivona Maršić :D

facebook.com

Timeline Photos

Dobro vam nedjeljno jutro! :) Nadamo se da ga provodite "easy", uz kavu i opuštanje, neka vam takav bude cijeli dan. ☕️😊

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

[LEADING BY EMPOWERING] Kako slijediti svoje snove i ambicije, pokazale su nam uspješne žene koje su se usprkos izazovima uspjele uspeti na poslovnoj ljestvici. Naša je Ana-Marija sudjelovala na Lean in Osijek "Leading by empowering" konferenciji koja se održala jučer u Dječjem kazalištu B.Mihaljevića.

Timeline Photos
facebook.com

Osječki Love Shopping 2017. održat će se od 10. do 15. veljače

[LOVE SHOPPING] U susret Valentinovu, u Esseker centru održava se Love shopping i to do 15. veljače. Sutra možete sudjelovati na sajmu na kojem možete kupiti proizvode domaćih poduzetnika. :)

facebook.com

DEMO akademija

[DEMO AKADEMIJA] Kako smo već ranije spominjali, naša predsjednica Laura sudjeluje na DEMO akademija, neformalnom jednogodišnjem programu o demokraciji. Jučer je počeo posljednji kolegij pod nazivom "Europska unija". Pohvale Lauri na cjeloživotnom obrazovanju, sigurni smo kako će stečena znanja biti primjenjena u rad udruge KultAkt. :)

DEMO akademija
facebook.com

Broadwayski mjuzikl Pepeljuga

[MJUZIKL _ NAJAVA] Broadway stiže u Osijeek! U Gradskom vrtu gostuje Pepeljuga, bajkoviti mjuzikl za sve generacije. :D 17. veljače u 19 sati :)

Broadwayski mjuzikl Pepeljuga
facebook.com

AIESEC u Osijeku regrutira nove članove

[AIESEC REGRUTIRA] Do kraja mjeseca traju prijave za nove članove najveće svjetske organizacije mladih. :) Sadašnji članovi - podijelite u komentarima iskustva, kako je biti AIESEC - ovac? :D

facebook.com

Timeline Photos

Dobro jutroo vam želimo! Još nas samo jedan dan dijeli od vikenda, izdržite :) Ugodan dan gdje god bili i što god radili želi vam ekipa KultAkta :D

Timeline Photos
facebook.com

GISKO - Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek

[IZLOŽBA _ GISKO] U predvorju posudbenoga odjela za odrasle Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, od petka, 10. veljače 2017. godine može se pogledati izložba pod nazivom "175 godina Matice hrvatske". :)

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Udruga KultAkt