Top Local Places

Zdravlje i ljepota iz prirode

Vijenac Ivana Česmičkog bb, Osijek, Croatia
Alternative & Holistic Health Service
advertisement

Description

ad

Udruga "ZDRAVLJE I LJEPOTA IZ PRIRODE"

Udruga za promicanje obnovu i očuvanje zdravlja Dobrodošli na stranice


Udruge ZDRAVLJE I LJEPOTA IZ PRIRODE

UDRUGA ZA PROMICANJE, OBNOVU I OČUVANJE ZDRAVLJAUdruga ZDRAVLJE I LJEPOTA IZ PRIRODE nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada skupine entuzijasta koja svojim svakodevnim radom doprinosi unaprijeđenju zdravlja čovjeka i prirode. Uvjereni kako su oduvijek postojali i postoje prirodi putovi kojima se može sačuvati i unaprijediti ljudsko zdravlje, osnivači udruge postavili su temeljne smjernice Udruge na kojima žele izgraditi društvo kojem će osnovni preduvjet razvitka biti zdravlje čovjeka i prirode.


Prirodoskladne metode koje promovira Udruga zasnovane su na drevnim, a danas zaboravljenim znanjima, kao i na najnovijim spoznajama iz svijeta znanosti, a koje su često nedostupne široj javnosti.


Ljudsko zdravlje uvelike ovisi o okruženju u kojem se čovjek nalazi, bilo da se radilo o prostoru u kojem radi i obitava i u kojem je izložen raznim utjecajima, zraku koji udiše, vodi koju pije, hrani koju jede ili društvu kojim je okružen. Udruga se svojim radom zalaže za unapređenje kvalitete životnog prostora, vode, zraka , tla, a time i same prehrane svakog pojedinca kao i društva općenito.


Zdravlje čovjeka ovisno je o skladu njegovih tjelesnih, mentalnih i duhovnih segmenata, a bolest kao takva predstavlja znak neravnoteže unutar pojedinih segmenata ili pak njihovu međusobnu neusklađenost.


DJELATNOSTI UDRUGE

Glavni oblik djelovanja naše udruge su škole, koje se odvijaju u formi edukacija, radionica i predavanja za zainteresirane skupine polaznika, a po ovdje objavljenom programu.

U višednevnim edukacijama se kombinira teoretska pouka, praktični dio, vježbe i razmjena iskustava polaznika.

Edukacije se odvijaju pod stručnim vodstvom licenciranih edukatora na lokacijama Vukovar i Osijek, a prema interesu članova i na drugim lokacijama.

Ove stranice su zamišljene kao portal za objedinjavanje svih novih i postojećih znanja i spoznaja s područja zdravlja i ljepote između čovjeka i prirode, te kao komunikator za sve članove internetske zjednice.Dobro došli na naše stranice...

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

http://zdravljeiljepotaizprirode.blogspot.ie/2012/08/antibiotici-iz-prirode.html

facebook.com

Recommended Before and After transformation