Top Local Places

Havana Beach

Bijeca, medulin, Medulin, Croatia
Beach

Description

ad

Havana beach na medulinskoj plaži Bijeca. Ljetni kubanski bar s užarenim beach partijima, smrznutim pivima i širokom ponudom kubanskih i ostalih koktela. Pridruži nam se svakoga dana uz DJ-e i dobru atmosferu uz zalazak sunca.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

The greatest rock band on earth

facebook.com

Danas ljudima više ne možeš vjerovat ... ali zato vjeruj ovoj ... čarapi... da će sutra biti loooom !

facebook.com

OOlaaa OOlleeee ! E ... ovako i drukčije nikako !! Znamo da je malo zahladilo ali kiša nam nije dala priliku tako da smo za ovu subotu napucani ko hormon u 16 godišnjaka, nategnuti ko pračke spremni za junačke ! Havana Beach po posljednji put ovoga ljeta radi štalu i SVI STE POZVANI ! Ne primamo ispričnice ni od doktora ni od mame ni od žene ni muževa ! SVEEEE dajemo za bagatelu, cijene su niže od rejtinga naše preCjednice ! nešto ćemo Vas i častiti (čitaj dalje ne dosađuj sada...) Krenuti ćemo ranooo pošto rano i pada mrak a znate da mi volimo i doslovno "potpaliti" atmosferu :) ... nije na odmet obući se toplo TEMA subotnjeg zatvaranja je "best of" ovoga ljeta pa će tako rocketman (ne kim jong) Antonio Pavelic (ne voli da ga zovete ante :)) ) na svojoj DJ opremi rokati sveee ono što ste cijelo ljeto pitali :) jedan predivan opus domaće, zabavne, seljačke, anti-turističke glazbe koja tjera na ples :) Bit će i treša i densa i zabavnjaka i estradnjaka jedan pravi balkan party !!! BESPLATNO JEE !!! - prve 3 cure koja nam se jave u inbox i navedu barem 3 frendice s kojima će doći dobijaju besplatnu bocu votke + mixer po želji - tko god shera status na svoj wall dobija shooter - tkooo good slavi rođendan ovaj vikend neka nam se javi na inbox jer će mu poklon biti jak ;)

facebook.com

facebook.com

Josipu se više neda raditi :D ali još sutra će preživjeti mega pijanku i rasprodaju SVEGA !

facebook.com

facebook.com

Još se toči, krigle nikad ledenije !! ako nam vrijeme dopusti ove subote Vam spremamo nešto posebbo za kraj ljeta ! jeb**ije od ovoga videa :) #beer #havana #medulin #icecold #draft #slowmotion

facebook.com

Radni tjedan je gotov a sada ... gremo delat !! :) Subota 19.08. 21:30 Havana Beach ! Veliki turnir u piciginu ! JOŠ VEĆI beach party ! OGROMAN KONCERT ! :D https://www.facebook.com/events/745750708941818

facebook.com

in less than 24 hours :D

facebook.com

U subotu svi na picigin i koktelse !! kako i sami kažu, NA NAJJAČE ! https://www.facebook.com/events/745750708941818/

facebook.com

Third time back to Medulin, and this time they mean business ! DJ Luca Montecchi and MC/bongos master Manuel Lupen are ready to kick some ass ! Do kraja ljeta imamo još sjajnih evenata na lageru ali ekipo za ovu dvojicu Vam se kunemo u svu cugu na baru da će Vam biti najbolji provod ovoga vikenda...igdje ! Da to su oni radi kojih ste išli obučeni u more, penjali se po stolovima i plesali 5 sati u komadu dok su se i oni sami skidali goli ! Cure ako ste zaljubive prirode bolje da ih ne dolazite ni vidjeti ni čuti :) ali ako ipak odlučite riskirati, samo za ljepši spol pripremili smo popust od 20% na sva pića i koktele sa nama omiljenim Havana Club rumom. Dress code: boli nas briga i ne osuđujemo :) štikle, šlape....čizme za snjeg... Attitude code: ready to have a good time Nemoj da se ne vidimo ;) #funky #dance #rnb #house #afro #fuckinggreatmusic #mcshow Evo ti na videa ako ne vjeruješ: https://www.youtube.com/watch?v=blicq6Zifgs PICIGIN OPEN WARMUP PARTY: (20% popusta za sve natjecatelje pešekan kupa, 10% popusta za sve koji sheraju)

facebook.com

Zabavi se večeras uz Corona party! red bire, red nagrada :) https://www.facebook.com/events/477008196012705

facebook.com

Quiz