Top Local Places

Udruga vinogradara i vinara "Bilikum" Križevci

Tome Sermagea 2, Krizevci, Croatia
Organization

Description

ad

Bilikum Križevci
Udruga vinogradara i vinara

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Evo i ove nam je godine došao Sv.Martin da pokrsti ovaj naš most po protokolu Križevačkih štatutov!

facebook.com

facebook.com

Prezentacija BASF-a održana je u vinogradu kod pajdaša Drageca Posavca u Obreži Kalničkoj uz pokoju kapljicu i naravno prigodne malo jače zakuske bez koje kapljica nejde!!

facebook.com

Tvrtka Enoteh odrzala je za clanove UVV "Bilikum" predavanje o Begerow kvascima, enzimima i hrani za kvasce.

facebook.com

BARTOLOVO 2017. Cukrene pajdašice i preštimani pajdaši, Od srčeka Vas pozivamo na podizanje klopotca, Četrtek 24. kolovoza leta gospodnjeg 2017. Pri pajdašu Dragecu Matusu vu Stražincu (Sveti Petar Orehovec) Program: 17:00 Dolazak lublenih pajdašic i preštimanih pajdašov, 17:30 Prezentacija vučnice za grožđe 18:00 Svečano podizanje klopotca Pajdašija po križevačkim štatutima uz kupicu vina, vinski gulaš i tamburaše. Članovi udruge vinogradara i vinara „Bilikum“ Križevci

facebook.com

Prezentacija Bayerovih proizvoda te savjetovanje u vinogradu našega pajdaša Igora Androiča! 18.07.2017

facebook.com

Primljeni su novi clanovi u udrugu Bilikum. Predsjednik udruge im je zazelio dobrodoslicu i pozvao ih da postuju "regule" Krizevackih Štatuta. Druzenje je odrzano u goricama kod pajdasa Androića

facebook.com

Svima našim posjetiteljima stranice hoćem prezentirati vrijedne ruke Tomislava Pavlica, člana Udruge vinogradara i vinara Bilikum.

facebook.com

Plinski top za tjeranje ptica na stalku. Top se nakon pucnja okrece u drugom smjeru. Cijena je 1192,00 hrk + PDV.

facebook.com

Udruga vinogradara i vinara Bilikum Križevci u suradnji sa Poljoprivrednom savjetodavnom službom organizira predavanje i predstavljanje Opertivnog plana za suzbijanje Zlatne žutice vinove loze - Fitoplazme. Predavanje će se održati 29,06.2017. (četvrtak) u prostoriji Komunalnog poduzeća s početkom u 19:30 sati, predavač je Mr. sc. Željkica Oštrkapa-Međurečan.

facebook.com

Udruga vinogradara i vinara Bilikum Križevci u suradnji sa Poljoprivrednom savjetodavnom službom organizira predavanje i predstavljanje Opertivnog plana za suzbijanje Zlatne žutice vinove loze - Fitoplazme. Predavanje će se održati 29,07.2017. (četvrtak) u prostoriji Komunalnog poduzeća s početkom u 19:30 sati, predavač je Mr. sc. Željkica Oštrkapa-Međurečan.

facebook.com

Quiz