Top Local Places

Joga Čakovec

Lavoslava Ružičke 2, Cakovec, Croatia
Sports & Recreation

Description

ad

Vježbe joge po sustavu Joge u svakodnevnom životu vođene od licencirane instruktorice Berte Kosor. Berta Kosor bavi se jogom od 1995. godine. Od 1998. vodi vježbe Joge u svakodnevnom životu i licencirana je instruktorica. To je holistički i sveobuhvatan međunarodno priznati sustav koji se bavi tijelom, umom i sviješću. Joga u svakodnevnom životu je sustav koji se sastoji od stupnjeva vježbi joge koji uključuju tjelesne vježbe, vježbe disanja, vježbe opuštanja i vježbe meditacije.

Sustav započinje jednostavnim, vrlo efikasnim vježbama koje svim vježbačima, bez obzira na dob i zdravstveno stanje, omogućuju pristup dobrobitima joge. Mogu ih prakticirati ne samo mladi i razgibani vježbači nego i vježbači starije dobi kao i rekonvalescenti. Posebnu pažnju sustav posvećuje kralježnici.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dvikonasan-dvostruki trokut. Asana koja isteže i opušta leđne mišiće, kao i mišiće i ligamente stražnje strane nogu. Djeluje preventivno i smanjuje pogrbljenost. Zbog širenja prsnog koša osobito je dobra za djecu u razvoju. Razgibava dobro ramena, pospješuje cirkulaciju i prokrvljuje glavu. Ne izvodi se kod vrlo visokog krvnog tlaka i vrtoglavica.

facebook.com

facebook.com

Čatuspadasan ili četveronožni položaj. Ova asana jača mišiće ruku, nogu i leđa. Isteže ligamente i mišiće stražnje strane nogu. Potiče rad bubrega.Poboljšava prokrvljenost glave i rad moždanih čelija. Aktivira i budi čitavo tijelo.

facebook.com

I ovo je joga!

facebook.com

Ima nešto u tome, jel da?

facebook.com

facebook.com

Istezanje prsne kralježnice na pravilan način! Vježba koja opušta mišiće leđa,potiče istezanje prsne kralježnice i pokretljivost ramenog zgloba. Djeluje opuštajuće i usklađujuće na cijelo tijelo i na organe zdjelice i trbuha. Produbljuje disanje i potiče ravnomjerno širenje daha u svim područjima pluća. Prokrvljuje mozak i osjetilne organe u glavi,potiče koncentraciju i djeluje umirujuće na um.

facebook.com

I jos bi netko vježbao jogu!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Blagdani su prošli i ponovno smo krenuli sa vježbanjem joge. Ponedjeljkom i srijedom od 19.30 - 21.00. u Dječjem vrtiću Cvrčak. Još uvijek se možete uključiti u program i svatko je dobro došao!

facebook.com

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Joga Čakovec