Top Local Places

Civil Consult

Dobriše Cesarića 3, Cakovec, Croatia
Construction Company

Description

ad

Projektiranje, nadzor i savjetovanje u građevinarstvu. Projektiranje, nadzor i izvođenje radova. Savjetovanje u građevinarstvu.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Civil Site Design možete preuzeti sa slijedećeg linka: http://www.civilsitedesign.eu/ . Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem e-maila: info@civil-consult.hr.

facebook.com

Tvrtka Civil Consult je službeni distributer (reseller) programskog paketa Civil Site Design, za Hrvatsku, BiH i Srbiju. S obzirom na vaše brojne upite, do izrade prigodnog "flayera", obavještavamo Vas ovim putem da je cijena programskog paketa 2.750 Eur-a, odnosno 20.460,00Kn. S obzirom da nismo u sustavu PDV-a, naručitelj ne plaća PDV (ovu smo informaciju dobili prije desetak dana). Program se sastoji od cjelovitog rješenja za ceste, okoliš sa parkiralištima, sanitarno-fekalne kanalizacije i navodnjavanja. Također u potpunosti je podržana kompletna izrada vizualizacije u 3d ... Tijekom veljače i ožujka ove godine objavljivati ćemo video upute korištenja programa na hrvatskom jeziku (putem youtube kanala). U dogovoru s klijentima moguće je dogovoriti izradu predložaka vaše tvrtke (odnosno prikaz situacija, poprečnih presjeka i uzdužnih profila na način na koji ste to radili i do sada).

facebook.com

Civil site design: upoznavanje sa mogućnostima programskog rješenja https://youtu.be/JFXeV5L0U78

facebook.com

Od danas smo u mogućnosti ponuditi svim zainteresiranim poslovnim subjektima novo, potpuno BIM prilagođeno softversko rješenje pod nazivom Civil Site Design. Više informacija na dostavljamo na upit na mail u kojemu dostavljamo (eng) brošuru programskog paketa koji nudimo... Izuzetno brzo intuitivno rješenje za projekte niskogradnje... http://www.civilsitedesign.eu/

facebook.com

Krajem ove godine prelazimo na novu modernu i intuitivnu platformu za projektiranje objekata u niskogradnji. Ovo su mogućnosti nove platforme a na nama i našem iskustvu je da to i opravdamo u vašim projektima. :) http://www.civilsitedesign.com/

facebook.com

Ponosno predstavljamo službenu web stranicu tvrtke :) www.civil-consult.hr

facebook.com

facebook.com

Pružamo i usluge izrade vizualizacija građevina. Primjer jedne građevine koju trenutno projektiramo.

facebook.com

Nudimo usluge: a) Izrade troškovnika za rekonstrukcije, sanacije ili adaptacije obiteljskih kuća. b) Projektiranja, nadzora i savjetovanja kod izrade tehničke dokumentacije objekata niskogradnje (cesta, sanitarno fekalnih i oborinskih kanalizacijskih sustava, mostova). c) Projektiranje i nadzor u području vanjskog uređenja okoliša. d) Izrade svih vrsta građevinskih i arhitektonskih projekata visokogradnje (obiteljske kuće, stambeno poslovne zgrade, industrijske hale). e) Projektiranja konstrukcije - mehaničke stabilnosti i otpornosti. f) Projektiranja geotehničkih objekata. g) Legalizacije objekata. h) Stručnog nadzora pri izvođenju radova.

facebook.com

Civil Consult

Civil Consult
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Civil Consult