Top Local Places

BAT - prodajni centar

Rudolfa Steinera 2, Cakovec, Croatia
Local Business
advertisement

Description

ad

- prvi pravi prodajni centar u
  Međimurju
- 50000 artikala na cca 2000 m2
- 8 odjela

Opening Hours

ponedjeljak
07:00 - 20:00
utorak
07:00 - 20:00
srijeda
07:00 - 20:00
četvrtak
07:00 - 20:00
petak
07:00 - 20:00
subota
07:00 - 19:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pripremate se za kolinje? Trebate „flajšmašinu“, punilicu za kobasice, tiblice, prešu za čvarke…? Sve što Vam je potrebno za pravo, domaće kolinje pronaći ćete na našem Vrtnom odjelu.

facebook.com

Na blagdan Svih svetih – ZATVORENO!

facebook.com

Od danas vrijedi zimsko radno vrijeme! ⏰🤗 Naš prodajni centar u Čakovcu je otvoren do 20, a u Murskom Središću do 18 sati. Subotom je PC Čakovec otvoren do 19, a poslovnica u Murskom Središću do 15 sati. Nedjeljom i blagdanom - zatvoreno!

facebook.com

Skloništu za životinje podarili smo 1230 kg hrane 🐶🐕😊❤️ Iz čakovečkog Skloništa za životinje Azil Prijatelji Čakovec, koje trenutno skrbi o 400 pasa, stigao nam je vapaj za pomoć. Ni ovom prilikom nas teškoće, kojima se susreću, nisu ostavile ravnodušnima pa je jučer iz BAT-a u Sklonište dostavljena hrana za pse kojom će dva tjedna moći nahraniti svoje štićenike. Premda to javno ne ističemo, BAT već niz godina, svojim donacijama i sponzorstvima, snažno podupire razvoj kulture, sporta, projekte vezane uz djecu i mlade te brojne humanitarne inicijative.

facebook.com

Kosilice i do 20% jeftinije! Kosilica Vam je dotrajala? Iskoristite popust i zamijenite je novom još ove jeseni! Provjerite ponudu na našem Vrtnom odjelu i odaberite model kojim ćete Vaš travnjak, bez puno muke, pretvoriti u najljepše dvorište u kvartu. Akcija traje od 25.10. do 25.11. ili do isteka zaliha.

facebook.com

facebook.com

Pripremite se za kolinje! Bliži se studeni, a njime započinju i pripreme za pravo, domaće kolinje. Da biste si olakšali posao oko mljevenja i pospremanja mesa u zamrzivač, pogledajte što Vam preporučamo!

facebook.com

Čak 11 svijeća za 49,99 kuna! Bliži se blagdan Svih svetih, kada s posebnom pozornošću uređujemo grobove najmilijih. Ako Vam treba lomljeni kamen, na našem Vrtnom odjelu ga možete nabaviti za samo 29,90 kuna. Na akciji su i „lampaši“. Naime, uz kupnju pakiranja od 10 lampiona, jedan dobivate besplatno.

facebook.com

Akcija - LED žarulja za samo 14,99 kuna! 💡💡 Dani su sve kraći, a svijetla u kući gore sve duže. Zamijenite stare žarulje LED žaruljama i budite bez brige… jer one svijetle čak 15.000 sati! LED žarulja ORO E27 4000K je ekvivalent 60W žarulji sa žarnom niti. Štedi energiju i čuva okoliš, jer ne sadrži štetne tvari. A uz sve to je na AKCIJI!

facebook.com

Praktičan dar uz kupnju! U srijedu, 11. 10. Vam Dulux i Texo, prilikom kupnje strojno nijansirane boje, poklanjaju praktičan dar! Ne propustite! 15% popusta na sve Dulux nijansirane tonove vrijedi do 31. listopada!

facebook.com

Odlučili ste obojiti zidove još ove jeseni? 🙂 Krenite u akciju i iskoristite čak 15% popusta na sve Dulux strojno nijansirane tonove te osvježite dom novim nijansama iz raskošne DULUX palete!

facebook.com

Dobra bačva - bolje vino! 🍷🍷 Inox je idealan za hobiste. Svježe i fino vino najjednostavnije se proizvodi u inox posudama. Jeftinije su od drvenih, lakše se održavaju, a prednost im je plutajući poklopac. Uz posude iz nehrđajućeg čelika za vino ili ulje, na Vrtnom odjelu očekuje Vas još niz proizvoda za kvalitetno podrumarstvo, njegu i čuvanje vina.

facebook.com