Top Local Places

Centar S-life

Kalnička 18, Cakovec, Croatia
Aromatherapy Service

Description

ad

Centar zdravlja i ljepote,oaza mira i relaksacije! Ostavite gužvu i buku iza sebe… Doživite naš centar ljepote kao utočište za opuštanje i odmor jer naše bogato iskustvo, holistički pristup, vrhunsko znanje i vještine, obavljanje posla s ljubavlju i senzibilitetom garantiraju vrhunski doživljaj. Nazovite nas ili posjetite, uljepšajte se i promijenite svoj dan na bolje. Dobro nam došli!   Vaš S-Life Tim

Poštovani, narudžbe primamo isključivo putem telefona. Hvala Vam na razumijevanju!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Božićna čarolija darivanja u S-life centru! 🎄🎁 Nemate ideje na koji način obradovati obitelj i poslovne partnere? Uz to želite izbjeći blagdanske gužve i stres? U našem centru zdravlja i ljepote kreirali smo poklon pakete po super cijenama. Razveselite ovih blagdana svoje najmilije ili odaberite poklon pakete za poslove partnere i zahvalite im se na ukazanom povjerenju i suradnji.

facebook.com

Zablistajte uz DECLÉOR u S-life centru zdravlja i ljepote! U suradnji s našim partnerom Decléor Hrvatska jednoj sretnici i njenoj prijateljici koja prati Facebook stranice Centar S-life i Decléor Hrvatska poklanjamo 60' tretman lica AROMAPLASTIE i poklon paket DECLÉOR proizvoda za kućnu njegu lica. 1) Podijelite ovaj post javno. 2) Ostavite komentar "Ovo je idealan božićni poklon za mene i tebe!" 3) U komentaru označite prijateljicu kojoj bi željele pokloniti tretman lica i poklon paket. Sretne dobitnice DECLÉOR tretmana lica AROMAPLASTIE i poklon paketa DECLÉOR ćemo proglasit 18.12. nagradni natječaj traje do 17.12. 🎁

facebook.com

Veselimo se zajedničkom druženju sutra 4.prosinca u našem centru S-life od 14:00 - 20:00 h na predstavljanju prvog multifunkcionalnog uređaj My C.L.E. za kućnu njegu lica vrhunskog brenda Carita. Uređaj možete isprobati i kupiti već sutra! Na web stranici u favoritima mjeseca saznajte više o MY C.L.E. uređaju i popustima koje možete ostvariti.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Pridružite nam se u ponedjeljak, 4. prosinca u centru S-life na predstavljanju Carita My C.L.E. inovativnog beauty uređaja za mladolikost i njegu lica! Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju :) Za više informacije pridružite se nadolazećem događaju. Mogućnost kupnje Carita My C.L.E. uređaja za kućnu njegu lica (uz kupnju uređaja serum za lice gratis), a svi ostali proizvodi za kućnu njegu su 20% jeftiniji.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

-20% proizvodi za njegu lica ili tijela -30% paketi tretmana lica ili tijela

facebook.com

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Today is "Me Day"... (@dankastrnad, hvala što si bila nježna) 😊😘

Today is "Me Day"... (@dankastrnad, hvala što si bila nježna) 😊😘
@, instagram.com

Quiz

U OKOLINI Centar S-life