Top Local Places

Dental Estetica

Frana Supila 8, Bjelovar, Croatia
Cosmetic Dentist

Description

ad

Ordinacija dentalne medicine Dental Estetica osnovana je sa svrhom pružanja svih vrsta stomatoloških usluga na najsuvremeniji način Ordinacija je moderno opremljena te u njoj radi tim školovanih stručnjaka.
Surađujemo sa specijalistima oralne kirurgije, ortodoncije i parodontologije tako da pacijenti kod nas dobivaju potpuni tretman i rješenje svih problema vezanih za zube i cijelu usnu šupljinu.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sretan i blagoslovljen Uskrs od tima Dental Estetice i Dental Studija Rahle! :) :) 🐰🐇🐰

facebook.com

Evo jedna prigodna Uskršnja sličica :) 🐰🐇🥚 :) 🥚🐇🐰 :) Na slici je napravljen prekrasan osmjeh iz naizgled nemogućeg slučaja kontra zagriza :) :) Želite i vi takav osmjeh? Javite nam se već danas! :) :)

facebook.com

Obitelj Popović ima nove osmjehe zahvaljujući stručnom timu Dental Estetice i Dental Studija Rahle :) :) :) Nadica Popović i njen suprug uvjerili su se u kvalitetu naših usluga. :) :)

facebook.com

:) [NAGRADNA IGRA] :) Poklanjamo ČIŠĆENJE ZUBNOG KAMENCA I PJESKARENJE! :) :) :) Sve što trebate učiniti da bi sudjelovali u nagradnoj igri jest: 1. Lajkati stranicu Dental Estetica (ako već niste) 2. Lajkati ovaj post 3. Sharati ovaj post na svoju stranicu (javno) Pobjednika/icu odabrat ćemo slučajnim odabirom i objaviti najjkasnije do 10.3.2018 u 12.00h. Pjeskarenje zuba predstavlja zapravo čišćenje zuba prahom natrijeva-bikarbonata u mlazu vode i zraka koji tako uklanjaju zubni plak i pigmentacije sa površine zuba koje se ne mogu odstraniti četkanjem. Prahu je obično dodan okus mentola ili voća pa je stoga tretman i ugodniji za pacijenta.

facebook.com

facebook.com

Imamo rješenje i za ovakve probleme 😂😂😂 Nedostaje vam jedan zub ili više njih? Kod nas možete dobiti stručno savjetovanje, a brzo i estetski prekrasno zamjenu na više načina. 😁 Obratite nam se s povjerenjem! :)

facebook.com

U suradnji s dentalnim laboratorijem Rahle, koji ima već 30 godina dugu tradiciju stvaramo najljepše osmjehe!! :) :) :) :) :) Obratite nam se s povjerenjem! :)

facebook.com

Hvala Vam na vjernosti! 😀❤😀

facebook.com

Kada djetetu otpadne mliječni zub, ono ga pod jastuk stavi i u noći ušulja se u sobicu njegovu Zubić vila. Zubić uzme, a za uzvrat ostavi ispod jastuka nekoliko novčića. :) :) Jedna lijepa uspomena iz djetinjstva, zar ne? :)

facebook.com

Zanimljiva skluptura? 😀😀

facebook.com

Vama i vašim obiteljima želimo sretnu i uspješnu 2018. godinu! ⛄🍷🍾❄🎆🎊🎉

facebook.com

Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima želi Vam Dental Studio Rahle i Dental Estetica! 😀😀😀🍍⛄☃

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Dental Estetica