Top Local Places

Cyaan & Co

Aarschotsesteenweg 449, Wilsele, Belgium
Shopping/retail

Description

ad

3D print service
Inktpatronen: bijvullen, nieuw, overstocks, leeggoed
Kantoorbenodigdheden
Copycenter
Persshop, speelgoed & gifts, droogkuis, pasfoto's


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Cyaan & Co's post

Valentijn komt er aan. Cadeautjes kan je bij ons genoeg vinden. Nu nog een lief zoeken!

Photos from Cyaan & Co's post
facebook.com

Photos from Cyaan & Co's post

Enkele dagen bezig met een print- en sorteeropdracht van 56.000 blz, gelukkig waait er hier geen wind in ons copycenter... Vanaf volgende week breiden we onze printcapaciteit nog uit om dit soort opdrachten - en ook de studentenstroom in mei - nog beter aan te kunnen!

Photos from Cyaan & Co's post
facebook.com

Testaankoop, december 2016: analyse van de 8 verschillende koerierdiensten op de Belgische markt (prijs, snelheid, gebruiksgemak, ...) Met stip op nummer 1: BPost Nog in de top 5 en bij ons ook beschikbaar: Mondial Relay en DHL

facebook.com

Timeline Photos

Nogal wat mensen weten blijkbaar niet dat wij ook wasserij en droogkuis doen. Dus bij deze: voor maandagochtend gebracht is donderdagochtend klaar en andersom.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

De nieuwe GFT stickers voor 2017 zijn binnen! En nog wat 'afvalnieuws': de roze zakken voor zachte plastics worden - alvast in Leuven - vanaf dit jaar door de vuilkar opgehaald. Deze zakken doen het verbruik van jouw dure bruine zakken serieus dalen. Zeker de moeite om eens uit te proberen!

Timeline Photos
facebook.com

Een vredevol, gezellig en gezond nieuw jaar gewenst voor al onze klanten/vrienden! En om het oude jaar goed af te sluiten is er vandaag een extra nieuwjaarstrekking van de lotto (6,5 mio !). Tot 15u30 kan je nog meespelen met onze winkelspeelpot. Om 16u sluiten we en dan ... chill !

facebook.com

Timeline Photos

BPostpakje is verloren gelopen in de massa en wacht aan de kassa op baasje! De pakjes van DHL en Mondial Relay staan wel braafjes in het rek.

Timeline Photos
facebook.com

Cyaan en Co shop | Storesquare

nog tot 17 december op STORESQUARE: 10€ korting bij elke aankoop vanaf 50€ !!! Storesquare is een nieuwe online marktplaats voor Vlaamse winkeliers. Wij hebben er ook ons eigen kleine hoekje op: check https://storesquare.be/ https://storesquare.be/winkel/cyaan-co

facebook.com

Markant Haacht

Toffe feedback van de 3D print infoavond die we deze week in onze winkel georganiseerd hebben voor Markant Haacht! Ook voor ons plezant om te doen, zeker met zo'n enthousiast publiek.

facebook.com

Al ooit iets gekocht op Storesquare, het online marktplatform voor Vlaamse winkeliers (waaronder wij sinds kort ook)? Dan willen we jou de volgende info niet onthouden: Alleen vandaag en exclusief voor onze bestaande klanten een leuke korting in het kader van Cyber Monday. Profiteer op Storesquare.be van 10 euro korting bij een aankoop vanaf 50 euro. Alleen vandaag via de kortingscode CYBER2016. check https://storesquare.be/winkel/cyaan-co

facebook.com

Formando

facebook.com

Morgen uitzonderlijk grote Lotto pot van 5,5 miljoen! Voor grote potten maken wij steeds een winkelspeelpot. Zo kan je voor 10€ in groep spelen met extra cijfers. Meer kans om te winnen dus (maar de cijfers moeten wel nog juist zijn he...)

facebook.com

Quiz

NEAR Cyaan & Co