Top Local Places

Lofttheater en Pit-jongerenatelier

Heistraat 390, Wilrijk, Belgium
Performance Art Theatre

Description

ad

Het LOFTTHEATER is een theatergezelschap voor jong en oud, in Wilrijk.
Onze jongerenwerking, PIT!-jongerenatelier, werkt met jongeren van 12-30 jaar. Sinds 2004 is het LOFTTHEATER actief in Wilrijk. Als lid van Opendoekvzw en de cultuurraad van Wilrijk, zijn we met een kleine, enthousiaste en gemotiveerde groep erin geslaagd om in 11 jaar tijd uit te groeien tot een theaterfamilie van wel 65 leden.

Van jong (12jaar) tot oud (Leeftijden worden hier respectvol niet vermeld! :) ) creëren we een waaier van theaterproducties in de Rozenkranszalen. Van intiem kamertoneel in onze kleine zaal tot kleurrijke voorstellingen in de grote zaal.

Eén familie, één doel. Door het enthousiasme van onze werking zijn we allemaal handen op één buik. Samen decors bouwen, techniek verzorgen, acteren, regisseren en ook wat leuteren voor én achter de toog, iedereen helpt en werkt mee om van elke productie een pareltje te maken.

In het ‘PIT!-jongerenatelier’ spelen al onze jongeren (12-26 jaar) samen. Hun geëngageerde regisseurs staan, van oktober tot mei, elke week paraat om met hen te repeteren en improviseren. Als kers op de taart geven ze het beste van zichzelf voor het grote publiek. Met z’n allen op weekend gaan en elkaars voorstellingen afschuimen horen erbij! De PIT!’ers brengen minstens 3 theaterproducties op de planken.

Zin om mee te doen? Ons nieuw seizoen start in september en nieuwe leden zijn altijd welkom!
Stuur een mailtje en laat van je horen!:  pitjongeren@gmail.com (12-26 jaar) of  lofttheater@gmail.com (+26 jaar)


Meer info over onze werking: www.lofttheater.be

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

UPDATE DE GOLF: !!! Er zijn vanavond 3 plaatsen vrij gekomen!!! (27/4). Wil je er nog bij zijn? Reserveer snel uw plaatsen via tickets@lofttheater.be (VOOR 15u!)

facebook.com

Discipline?! Discipline?! Ik denk dat deze klas het nog niet begrepen heeft 🤔🤔🤔... Hopelijk kan meneer De Belder zijn zootje ongeregeld tegen vrijdag temmen! 🙉🙈🙊 #Degolf ... Er zijn nog enkele plaatsen op 4 en 5 mei 2018 om 20u!

facebook.com

UPDATE DE GOLF.... 27 en 28 april zijn UITVERKOCHT!! Nog enkele plaatsen voor 4 en 5 mei!!!

facebook.com

Vandaag in een bijlage van Gazet van Antwerpen.... De Golf... nog 1 week te gaan 😎

facebook.com

Tussen 12-23 jaar? Laat van je horen ... Lauren Baetens zal je dankbaar zijn!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

LET'S GET READY TO RUMBLE !!! De Mixicanen zijn er klaar voor! Tot snel! 🌮🌽💚

facebook.com

De Golf is een theatervoorstelling van Ron Jones, in een regie van Wim Smulders. Spelers: Hannelore Durt, Alexander Van der Sande, Myrthe Slootmans, Jessie Erpels, Esteban Van Ecken, Lauren Baetens, Saar Meeusen, Tine Neven, Selin Akpinar, Michelle van der Leede, Cédric De Belie, Isaline Cha'ban, Chani Nijsmans, Pieter-Jan Melis en Vera Van Mieghem Het stuk: Frank De Belder is leerkracht Geschiedenis. Wanneer hij les geeft over de Tweede Wereldoorlog uiten sommige van zijn leerlingen hun onbegrip: ze kunnen niet begrijpen dat duizenden mensen zich blindelings lieten leiden door slechts één man. Om er voor te zorgen dat de leerlingen het nazisme beter begrijpen, besluit hij een experiment uit te voeren. Hij overtuigt hen, zonder dat ze het beseffen, mee te stappen in een fascistische beweging waarvan hij de autoritaire leider is.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz