Top Local Places

Karin Michielsen Tuin & Landschapsarchitecte

Charlottapad 4, Vosselaar, Belgium
Landscape Company

Description

ad

tuinen om in te leven, tuinen als passie, tuinen van Karin Michielsen Tuinen van zelfstandig tuin – en landschapsarchitecte Karin Michielsen komt u sinds 2005 in Vlaanderen, Wallonië, Nederland, Duitsland en Engeland tegen.
Ze verzamelde een boeket aan ervaring bij elkaar. Het eerste bloemetje plukte ze tijdens haar studies in Vilvoorde. Aan de Erasmus Hogeschool, waar ze ontdekte dat de cursussen plantenkennis en ontwerpen haar talent stimuleerden.
Haar tweede bloemetje plukte ze tijdens stages en in diverse bureaus waar ze haar eerste professionele ervaringen opdeed en waar ze voor de eerste keren echt met klanten in contact kwam. Het samen zoeken naar een ontwerp op maat van iedere klant was meteen de tweede keer dat haar talent echt tot uiting kwam.
Met deze twee bloemen als basis voor haar boeket, plukte ze een derde bloem: het starten van haar zelfstandige eenmanszaak. Vanuit Turnhout en Vosselaar werkt ze private en publieke projecten uit. Zowel projecten op zelfstandige basis als langere samenwerking op freelance basis voor bedrijven, architecten, makelaars e.a. zal u in haar portfolio terugvinden.
Een vierde bloem plukt Karin Michielsen iedere dag: zoeken naar nieuwe ideeën, tuinen ontwerpen op maat van iedere klant is wat haar boeket steeds weer verfrist en aanvult.

Quiz

NEAR Karin Michielsen Tuin & Landschapsarchitecte