Top Local Places

Restaurant Palermo

Koninksemstraat 260, Tongeren, Belgium
Belgian Restaurant

Description

ad

Restaurant in hartje Koninksem, Tongeren.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Happy valentine ❤️: moeder en zoon genieten van ons valentijnsmenu gewonnen door Julien Roodhooft. Veel beterschap aan de afwezige zieke 🤒.

facebook.com

facebook.com

Onze winnaar van de 'Like, deel en win' actie voor een valentijnsdiner van 2 personen op 14 februari is bekend! Proficiat, Julien Roodhooft!

facebook.com

LIKE DEEL EN WIN een valentijnstafel voor 2 personen op woensdag 14 februari ❤️!!! Inclusief valentijnsmenu voor 2 + extra attentie. Hoe kan je winnen? 1: Deel het valentijnsmenu op uw eigen facebookprofiel. 2: Reageer met 'Gedeeld' onder het menu ter bevestiging. 3: Wij noteren uw naam op een kaartje. Op vrijdag 9 februari loten wij een winnaar voor onze actie. Liefdevolle groeten, het Palermoteam

facebook.com

Nog geen valentijnscadeau? Wij bezorgen u een liefdevolle en gastronomische avond! ❤️

facebook.com

Het wildseizoen zit er weer op, maar niet getreurd. Restaurant Palermo verwent u vanaf vanavond met haar volgende specialiteiten. - Hammetje met zuurkool. - Hutsepot van lams.

facebook.com

facebook.com

Het palermoteam wenst iedereen een gastronomisch 2018 🍾🎉

facebook.com

facebook.com

Van 't ganse team wensen wij jullie deze song

facebook.com

Genieten van een heerlijk diner met Kerstmis of Nieuwjaar, reserveer dan snel uw tafel bij restaurant Palermo. Nog maar enkele plaatsen beschikbaar op 31 december en 1 januari. Voor meer informatie check de facebookpagina of haal uw folder af in het restaurant.

facebook.com

facebook.com

Quiz