Top Local Places

Dicar Motorhomes

Grote Steenweg 2, Geel, Belgium
Recreational Vehicle Dealership

Description

ad

Welkom bij Dicar motorhomes,
klik op Vind ik leuk, en blijf op de hoogte van de laatste promoties en acties. Dicar Motorhomes is uw specialist in motorhome-verkoop en motorhome-verhuur.
200 Modellen in stock van diverse merken (McLouis Motorhomes, Dethleffs Motorhomes, Sunlight Motorhomes, Benimar Motorhomes, Font Vendome Motorhomes, Morelo Motorhomes, Giottiline Motorhomes,...)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Van harte welkom op ons Malibu-weekend. Profiteer tijdens onze opendeurdagen van meer dan € 5.000 korting! Geniet van een lekkere appelstrudel, koffie en een streepje tirolermuziek.

facebook.com

Malibu-weekend bij Dicar! Geniet tijdens onze opendeurdagen van meer dan € 5.000 korting op het Malibu dealer-pack (incl. zonnepaneel, satelliet, LPG-gasfles, luifel, navigatie en camera). Dit weekend voor slechts € 2.995 te verkrijgen. De appelstrudel, tirolermuziek en de koffie staan al klaar.

facebook.com

De Malibu van is de ideale reisbuddie voor elke avonturier. Hij is compact maar biedt toch al het comfort dat je nodig hebt voor een aangename vakantie. Ontdek deze Premium van tijdens ons 'Duits weekend' op 17 en 18 februari. Geniet van speciale kortingen!

facebook.com

De Malibu half-integraal is de coupé onder de campers. Plat, sportief, strak en dynamisch. Tijdens onze opendeurdagen op 17 en 18 februari krijg je meer dan € 5000 korting op het dealer-pack (incl. luifel, zonnepaneel, satelliet, navigatie, camera en LPG-gasfles).

facebook.com

De Malibu integraal staat gelijk aan ruimte met karakter! Ontdek deze motorhome met Premium Duits DNA dit weekend tijdens onze opendeurdagen op 17 en 18 februari. Geniet bovendien van € 5.180 korting op ons Malibu dealer-pack!

facebook.com

facebook.com

De shop ziet er piekfijn uit. Wij zijn helemaal klaar voor het kampeerseizoen met allerlei nieuwe producten. Ook aan Valentijn wordt gedacht natuurlijk ❤️. Kom gerust langs om een kijkje te nemen. 7 op 7 open!

facebook.com

De ochtendstond heeft goud in de mond. Of in dit geval Carthago's. Wat een schitterende zonsopgang. Goedemorgen iedereen!

facebook.com

Wauw, wat een WK veldrijden! Wij zijn dan ook apetrots dat niet alleen het goud maar ook het zilver naar twee van onze Dicar-klanten is gegaan. Die zullen gisteren goed geslapen hebben in hun Dicar motorhome. Een dikke proficiat aan Wout Van Aert met zijn derde W.K. op rij. En natuurlijk aan Michael Vanthourenhout met zijn mooie tweede plaats. Wat een talenten.

facebook.com

Deze Morelo kreeg niet voor niets de naam Palace #paleisje #luxe #liner #klasse #topoftheline #motorhome #huisopwielen #Morelo #Duitsekwaliteit #vrijheid #reizen

facebook.com

Achter elke bocht schuilt een nieuw avontuur #Dicar #motorhomes #reizen #vrijheid #globetrotter #ontdekken

facebook.com

Je bent morgen van harte welkom op ons opendeurweekend. Aangezien ons kwalitatief Duits merk Dethleffs in de kijker staat, kan je genieten van een lekker knabbeltje én van superkortingen bovenop onze saloncondities. Kinderen zijn ook altijd welkom in ons Dicar-ballenbad. Hopelijk tot morgen!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

dimas.drdkd,cycling,juniors,ploegvoorstelling

Team 2016 👊 #juniors #ploegvoorstelling #cycling #DKD

dkd,cycling,juniors,ploegvoorstelling
@dimas.dr, instagram.com

mariemichielsdicar,wilmatecture

Going coconut! #dicar #wilmatecture

dicar,wilmatecture
@mariemichiels, instagram.com

Quiz