Top Local Places

Foto Robyns

Stapelstraat 80, Sint-Truiden, Belgium
Computer Repair Service

Description

ad

Stapelstraat 80
3800 Sint-Truiden
Telefoon:011 68 25 64
info@robyns.be

Openingstijden:
maandag - zaterdag: 09:00-18:00
   Wij bieden u een compleet & hoogwaardig productengamma aan met 100% kennis van de allernieuwste technologieën.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sigma heeft een nieuwe telg in de Art famlie aangekondigd. : de SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM Ultiem lichtsterk 14-24mm groothoekzoomobjectief met minimale vervorming 1. Onovertroffen optische kwaliteit uit de Art lijn 2. Compatibel met Canon’ lens aberratie correctie 3. Professionele specificaties 4. Nieuwe service: Front Conversion Leverbaarheid en prijs worden later medegedeeld. Wordt gemaakt in de Canon en Nikon-vatting.

facebook.com

Beste klanten, Vandaag kregen we goed nieuws van de hersteldienst van Nikon. Ze geven vanaf 18/02 9 maanden ipv 6 maanden op herstellingen.

facebook.com

Update bis : er is 1 plaats voor 9 juni vrijgekomen. Beste klanten, We zijn onder de indruk. Update beide workshops zijn uitverkocht. Tom is aan het kijken voor een eventuele 3de datum. Opgelet dit is geen gratis workshop. De workshop kost 225 Euro en u krijgt nog een waardebon van 50 Euro. Maar diegene die al een workshop van Tom Museeuw gevolgd hebben weten dat het meer dan de moeite is.

facebook.com

Tijdens deze workshop leer je hoe je met verschillende lichtbronnen een mooie mix van licht kan maken. Tom zal je aan de hand van duidelijke en praktische voorbeelden meerdere technieken aanleren hoe je het licht kan uitbalanceren. We starten de dag met een interessante kijk op lichttechniek, Tom leert je in dit gedeelte o.a. hoe je het flitsen op een laagdrempelige manier onder de knie kan krijgen. Na de lunch gaan we de locatie verkennen en zoeken we diverse lichtsituaties op die we naar onze hand gaan zetten. In het praktijkgedeelte van 3 uur ga je zelf aan de slag met een model. Onder begeleiding van Tom ontdek je hoe je op locatie een perfecte mix tussen verschillende belichtingssystemen kan bekomen. We gaan tijdens de workshop bewust op zoek naar moeilijke lichtomstandigheden om de verschillende technieken goed onder te knie te krijgen. Zoals we van Tom gewoon zijn wordt deze workshop gegeven op een sappige en leerrijke manier, na afloop zal je gegarandeerd de aangeleerde technieken meteen kunnen toevoegen aan je eigen werkwijze. 10u: welkom met koffie 10u30: start workshop 12u: lunch 16u: einde workshop Maximaal 8 deelnemers 2 modellen

facebook.com

Vandaag is de laatste workshop van Nikon school ivm het AF-systeem bij Pro camera's gegeven. Onze oprechte dank aan Gregory van Toor en Nikon Belgium.

facebook.com

Een mooi filmpje van onze workshop bij de guestcam studio's.

facebook.com

De workshop zit erop. We zien enkel tevreden gezichten. Bedankt voor jullie deelname en nogmaals bedankt aan Canon Belgium, Pascal Vandercasteelen en Guestcam.

facebook.com

De workshop van Canon gaat door in de Guestcam studio's te Lummen. Met dank aan Guestcam, Canon Belgium en Pascal Vandercasteelen. #canon #canonbelgium #fotorobyns

facebook.com

facebook.com

Dankzij Canon kunnen wij 2 winnaars bekend maken. Proficiat aan Paul Vancraeybex (Tom Bastijns) en Dirk Keyen. Gelieve contact met ons op te nemen. Via mail of telefoon. Er komen zeker nog zo'n actie's. Hou de pagina in het oog.

facebook.com

Droomt u ervan om eens met een full frame te werken. Volgende week is er een workshop/coachingday met de Eos 6 D mark II. Deze heeft plaats in de prachtige studio's van Guestcam. http://guestcamstudios.be/studio/ We mogen voor 1 persoon zo'n workshop weggeven. Wilt u of iemand die je kent deze workshop volgen, tag dan die persoon of zeg ons waarom wij u die workshop moeten geven. Nog een prettig weekend en wie weet zien we mekaar zaterdag 3 februari. Deze workshop wordt gegeven door Pascal Vandercasteele.

facebook.com

Beste klanten, morgen zaterdag vragen wij u geduld daar Diederik en ikzelf er alleen voor staan in de winkel; Wij kunnen niet meer dan ons best doen. Wij danken voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

facebook.com

Quiz

NEAR Foto Robyns