Top Local Places

Barthel

Moeskroenstraat 525, Rekkem, Belgium
Elementary School

Description

ad

Onze gemeenteschool biedt eigentijds kleuter- en lager onderwijs aan, in een familiale omgeving.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Het menu van februari vindt u nu terug op onze website.

facebook.com

Dinsdag en donderdag worden jullie massaal verwacht op het oudercontact voor jullie zoon of dochter. En zoals jullie weten, verkopen wij wijn ten voordele van het schoolkamp dat plaatsvindt begin juli. De volgende bestelling bij onze leverancier wordt geplaatst op 1 februari. Jullie krijgen de kans om net voor of net na het oudercontact onze wijn te komen proeven in de eetzaal van de school. Voor 2 euro kunnen jullie genieten van een heerlijk glas wijn. Jullie zijn van harte welkom! Sinds de start van het schooljaar is er ook al heel wat 'verloren kledij'. Deze kunnen jullie nog tot en met donderdag bekijken in zaal Barthel. Daarna doen wij deze kledij weg! Als u nog iets mist, dan moet u zeker vandaag, morgen, overmorgen of donderdag kijken. Vrijdag is het te laat!

facebook.com

Het eerste en tweede leerjaar gingen sporten op Kronkeldiedoe. Hun foto's vind je op de website!

facebook.com

Het eerste leerjaar ging op bezoek bij de tandarts. De foto's vindt u op onze website!

facebook.com

Samen met de andere basisscholen uit Lauwe en Rekkem werken wij aan een project 'Vijf voor Pasen' waarbij we met de leerlingen uit de cursus Rooms-Katholieke Godsdienst iets opzetten in de Goede Week. Met onze school zijn wij op zoek naar een tafel en zes stoelen die kunnen beschilderd worden. Heeft u deze nog ergens staan en wilt u er van af? Geef dan een seintje aan juf Severine. (severine@barthelschool.be) Alvast bedankt om mee te denken en dit te delen!

facebook.com

De fruitouders... Elke week even bijpraten en intussen een mooi werk verrichten. Zoals al onze vrijwilligers (en dat zijn er heel wat): mensen met een 💖 voor onze school.

facebook.com

Beste allen wij zijn vanuit de ouderraad van plan om binnenkort werken uit te voeren op de speelplaats van de kleuters. Hierbij is het de bedoeling dat er grasmatten gelegd worden zodat er opnieuw een mooie grasmat is. Zijn er mensen die dergelijke werken uitvoeren of familie hebben die dit doen? Dan kan er contact opgenomen worden met Mathy Van Huylenbrouck die de coördinatie van de werken voor zijn rekening neemt. Je kan bij hem meer info verkrijgen zodat er een correcte offerte kan opgesteld worden. Dit betreft het emailadres : mvhuylenbrouck@hotmail.com Graag contact opnemen voor 15/02/18. Met vriendelijke groeten, De werkgroep kleuterspeelplaats

facebook.com

Voor de vakantie namen wij afscheid van Rina. Na een lange loopbaan in de opvang en het middagtoezicht, mag ze nu verdiend op rust. Ook een aantal andere foto-albums werden toegevoegd aan de website.

facebook.com

Morgen begint het tweede trimester en zullen ook zes nieuwe Barthelianen starten op onze school. Jullie zijn van harte welkom met jullie ouders in onze schoolfamilie. Onderstaand filmpje van een tijdje terug (oktober 2016), toont nog eens mooi hoe het er op onze school aan toegaat. Tot morgen!

facebook.com

Bij deze bent u gewaarschuwd! Vanaf maandag wordt er in de Moeskroenstraat gewerkt! (Moeskroenstraat 440 is gelegen voorbij de watertoren als u vanuit Menen naar onze school komt.)

facebook.com

Onze leerlingen hebben nog een boodschap voor jullie!

facebook.com

In onze schoolfamilie is niet iedereen tevreden met hoe geparkeerd wordt aan de nieuwe ingang. We zetten de afspraken nog even op een briefje! Hopelijk begrijpt iedereen nu wat kan en niet kan. (zelfs niet mag!)

facebook.com

Quiz