Top Local Places

Foto Studio Glamour Pirot

Srpskih Vladara BB, Pirot, Belgium
Photographer

Description

ad

Foto Studio Glamour opremljen je najsavremenijom digitalnom tehnologijom za obradu i izradu fotografija.
Posedujemo Fuji Mini laboratoriju za izradu fotografija.U ponudi imamo više vrsta papira za izradu fotografija po želji u raznim formatima.
Bavimo se i kopiranjem, ukoričavanjem i laminacijom dokumenata, izradom ID i vizit kartica...
U ponudi imamo i PHOTOBOOK-ove (foto knjige) raznih formata i dizajna,sa fastbind koricama,kao i kvalitetnije korice od drveta,eko koze itd..
Za štampanje i kopiranje posedujemo više kopir uređaja i štampača. Konica Minolta color kopir za štampu i kopiranje u boji, dva Ricoh Afficio crno bela kopira i dva Epson štampača. Pored izrade fotografija na foto papiru izrađujemo fotografije i na platnu po želji klijenata u raznim formatima i veličinama.
Imamo mogućnost sublimacione štampe na raznim predmetima kao što su obične i magične šolje, krigle, keramičke pločice, puzzle, termosi, stakleni ramovi i šolje, štampa na majicama, bebi bodićima i portiklama, satovima..
Posedujemo trenutno najkvalitetniju i najmoderniju opremu za slikanje i snimanje svih vaših veselja i proslava kao i quadcopter najnovije generacije za snimanje i slikanje iz vazduha.
Pored ostalog u ponudi imamo i foto albume, ramove za fotografije, foto kugle, bavimo se i izradom i prodajom magneta.
Studio je opremljen Visico studijskom rasvetom i pozadinama, kao i kostimima za slikanje dece do 12 meseci.
U ponudi imamo i dve mašine za iznajmljivanje, mašinu za suvi led ili teški dim i balon mašinu za balončiće za venčanja I dečije rođendane.

U mogućnosti smo da odgovorimo na najširi spektar Vaših fotografskih projekata i potreba.

Kvalitet i visok nivo usluga su norme kojih se pridržavamo.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Dobili smo nove ramove

facebook.com

Novi modeli šolja za sublimacionu štampu, plava magična šolja (pored crne imamo i crvenu i pink magičnu šolju) i šolja sa unutrašnjom štampom i love you..

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Novi artikli za sublimacionu stampu: magicna solja u crvenoj boji, plocica sa drvenim ramom, decije solje sa motivima zivotinja...

facebook.com

facebook.com

Quiz