Top Local Places

Montfortcollege Rotselaar

Aarschotsesteenweg 39, Rotselaer, Belgium
Product/Service

Description

ad

Het Montfortcollege, met zijn school en internaat, is gehuisvest in " Het Onze-Lieve-Vrouwepark" aan de Aarschotsesteenweg te Rotselaar.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

nog vastenactie

facebook.com

Vastenactie

facebook.com

"Op Goede Vrijdag hebben de leerlingen zich verdienstelijk gemaakt tijdens de jaarlijkse Vastendag. Een veertigtal leerlingen hielp mee bij beheerswerkzaamheden op de Wijngaardberg. Nadien was er tijd voor een wandeling en een voetbalmatch."

facebook.com

facebook.com

Onze GO's zagen er weer fantastisch uit deze ochtend, wat wordt hun outfit eind juni ????

facebook.com

Kwis Rome 6de jaars

facebook.com

Nieuws van de SPIT raad

facebook.com

Oud-leerlingen BBQ Inlichtingen: 016 35 91 20 / info@montfort.be Inschrijvingen: https://goo.gl/forms/7SBT8EFgKizKteGj1

facebook.com

Onze 6de jaars vertoeven deze week in Rome. Onze 5de jaars vertrekken woensdag richting Parijs. En de andere leerlingen mogen examens maken.

facebook.com

Ook deze woensdag stond er een sportactiviteit op het programma, meer bepaald zaalvoetbal meisjes 3de graad. Dit was meteen onze enige deelnemende ploeg in het zaalvoetbaltornooi. De ploegfoto's in bijlage laat duidelijk zien dat er van wisselspelers geen sprake was, slechts 5 deelnemers, en dat dus 3 wedstrijden lang dezelfde ploeg op het veld stond. Eerst werd er vlot gewonnen van het Heilig Hart Heverlee, vervolgens ging ook Aarschot voor de bijl en ten slotte was Diest onze tegenstander... Inderdaad, dezelfde speelsters als enkele weken geleden tijdens veldvoetbal. Waar we op het veld nog net iets sterker waren, moesten we nu wel de meerdere erkennen in Diest. Uiteindelijk dus de 2de plaats op 4 ploegen, misschien voldoende voor de finaleronde Vlaams-Brabant? Proficiat aan het meisjesteam en aan coach Sven Lambrechts!

facebook.com

Onze vijfdes en zesdes kunnen het allemaal!

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Montfortcollege Rotselaar