Top Local Places

The Outsider Cablepark Oudenaarde

Donkstraat 50, Oudenaarde, Belgium
Recreation Spot

Description

ad

In 2017 komt er aan de Donkvijvers te Oudenaarde een waterski kabelbaan. Deze pagina zal jullie op de hoogte houden van alle nieuwtjes.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Afgelopen zondag hadden we de 52 jarige Guy Van Royen uit Bellem op bezoek. Guy was voor zijn verlamming in 2000 een fanatiek sporter en had een passie voor wake en snowboard. Door een tragisch ongeval raakte Guy verlamd tot aan het bovenlichaam ( dwarslaesie ). Na een relatief korte revalidatieperiode zette Guy zijn leven verder in een rolstoel en ging hij op zoek hoe hij zijn grote voorliefde voor sport kon blijven uitoefenen. Het was voor Guy de eerste ervaring aan de kabel, en hij heeft ons alvast behoorlijk versteld doen staan omwille van zijn doorzetting en wilskracht. Hier hebben wij van The Outsider Cablepark bijzonder veel respect voor. Het was fijn met uw gezelschap Guy en we hopen jou in de toekomst nog veel te mogen verwelkomen!!! Heeft u zelf, of ken je iemand met een lichamelijke beperking die zijn of haar grenzen wil verleggen en het plezier van het wakeboarden wil ervaren, neem dan gerust contact met ons op. Vele sportieve groeten van The Outsider Team!!!!

facebook.com

Ook vandaag hebben we nog technische problemen met de kleine kabelbaan, we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. De grote is echter wel open, dus iedereen welkom! :)

facebook.com

Dat beloofd alvast terug een leuke avond te worden !!! 👍👍👍

facebook.com

Dear guest, We would like to inform you that the small cable will not be open today. The big cable is open untill 8 p.m.

facebook.com

Met trots kijken we terug naar de afgelopen dagen van Augustus. Het minder goede weer van deze dagen heeft zijn overwinning niet gehaald en ons wakeboard plezier niet kunnen bederven. We hebben de regen doorstaan en zijn er niet bepaald natter van geworden dan anders. Wij kijken alvast uit naar het volgende album. Vele sportieve groeten The Outsider Team!!!

facebook.com

Op vrijdag 11/08/17 kan er mogelijks hinder zijn van de mountainbiketocht van Vlaanderen voor de waterskiërs. Mountainbikers maken gebruik van het wandelpad voor hun tocht. Opletten geblazen dus als je uit het water komt. :) De rest van het weekend is het parcours aan de andere kant van de Dronk, en is er geen hinder voor het cablepark.

facebook.com

Wil jij nog deelnemen aan één van onze waterskikampen? Inschrijven kan nog tot donderdagavond (11/08). Voor de week van 14/08 zijn er nog enkele plaatsjes in de groep van 10 tot 12 jarigen. De week van 21/08 kunnen alle leeftijdscategorieën nog inschrijven. Inschrijven kan hier:

facebook.com

Morgen is het cablepark in de namiddag gesloten voor technisch onderhoud. Terug welkom op woensdag vanaf 13h00 :) !

facebook.com

Liefde Is ...... samen wakeboarden !!! Vandaag waren we getuige hoe het verliefde stel "Auwie & Elisabeth " als koppel zich samen over het water waagden . Het was dan ook een groot succes ! ze kregen een warme aanmoediging van alle toeschouwers die dit romantische spectakel konden volgen . Moest er van dit gebeuren één of ander aanzoek ontstaan , willen wij van The Outsiders het graag vernemen . Alvast bedankt Auwie & Elisabeth voor dit mooie romantische moment !!! Vele Romantische groeten van het Outsider Team

facebook.com

Het ziet er vandaag alvast veel belovend uit , we hebben de weergoden aan onze zijde , en kunnen terug het zomerse gevoel ervaren . De perfecte dag om eens te wakeboarden of waterskiën met familie of vrienden . Hou je het liever wat rustiger , kan je genieten van ons gezellig terras en het spektakel van de wakeboarders aanschouwen . Vele sportieve groeten van The Outsider Team

facebook.com

We konden gisteren weer volop genieten van één van onze terrasconcerten. De sfeer en ambiance zat er goed in toen Gilles Simoens ons liet genieten van zijn covers en eigen Hits, zoals "Shirley, I love you so " en "He, lekker ding ". Het was een fijne avond vol Rock & Roll. Aanstaande vrijdag 11/8 om 19u hebben we opnieuw een terrasconcert, en deze keer met "Stijn VD Wijn ". Allen van harte welkom op ons volgende concert. Met vele sportieve groeten het Outsider Team!!!

facebook.com

Quiz