Top Local Places

San Martino - Broodjeszaak

Oudegemsebaan 134, Oudegem, Belgium
Sandwich Shop

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wij van bij San Martino wensen al onze klantjes een prettig en gezellig kerstfeest toe en een fantastisch eindejaar.Geniet er allemaal van schatjes 🎄🎅🎁🎉🍸🍺🍴

facebook.com

Kom en geniet van ne lekkere hutsepot. Al dan niet met of zonder vlees. Vlees keuze:worst,spek,soepvlees,ne poot,ne staart. Vooral nu met die koudere en donkere dagen zal ne goeien hutsepot nog zo goed smaken . Ook in meeneem potten te verkrijgen.

facebook.com

Er was sneeuw voorspeld,ze zijn er allemaal weer goed op voorzien.Nu 12 u en al ne ganse voormiddag nog geen strooidiensten gezien.Camions geraken de spoorweg ni over,zelfs auto's geraken er niet over 😞.Alles zit potvast.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Beste klantjes,vanaf dinsdag 12-12-2017 zal er terug zoals vorig jaar hutsepot te verkrijgen zijn in de San Martino. Voor de liefhebbers,allen hiernaartoe 😉. Ook in meeneem te verkrijgen.

facebook.com

Vandaag is er keuze uit 3 soorten soep. 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 - Tomatensoep met balletjes. - Witloofsoep - Vissoep met als garnituur scampi'tjes en stukjes tomaat. Voor elk wat wils,komen proeven zou ik zeggen 😉. Zowel in meeneem te verkrijgen. Per portie en/of 1 liter pot.

facebook.com

December is gestart,de feestperiode komt dichterbij 🎅🎄🎉🍸. Stilletjes aan moeten we beginnen uitkijken naar onze kerstaankopen.Hier een ideetje voor onder jullie kerstboom.Verras je familie/vrienden/geliefde enz... met een cadeaubon van bij San Martino.Altijd leuk om te krijgen😊👍.

facebook.com

Soepjes van de dag,keuze uit: - Boemkoolsoep En/Of - Erwtensoep met spekjes 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 Een kommeke soep smaakt altijd 😉. Zowel in meeneem te verkrijgen!!!!

facebook.com

Verse soep @ San Martino: Vandaag:-Erwtensoep met spekjes. Kom en geniet van een lekker kommeke soep. 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 Zowel verkrijgbaar in meeneem. - Portie: 3€ - 1 Liter: 4€ Een vers soepje smaakt altijd,en zeker met de koudere dagen.

facebook.com

Bij San Martino is de kerstsfeer ook al aanwezig 😍.Kom en geniet van een lekkere lunch in gezellige kerstsfeer 😉

facebook.com

San Martino is op zoek naar: - gemotiveerde medewerker/medewerkster . Zou gaan over een vervanging voor ongeveer 3 à 4 maand. Vereistes:Stiptheid!Klantvriendelijkheid en inzicht hebben. Voor meer info:spring eens binnen in de winkel en gelieve uw cv mee te brengen indien interesse.

facebook.com

Quiz