Top Local Places

Sleeplife

Antwerpsesteenweg 1124, Oostakker, Belgium
Mattress Store

Description

ad

Slapen op maat van jouw leven.
Voor een persoonlijk slaapadvies en de nieuwste bedmode ben je bij ons aan het juiste adres.  1000 m² keuze aan bedtextiel, hoeslakens, hoofdkussens, donsdekens, dekbedden, lattenbodems, boxsprings, matrassen, bedkaders, nachttafels, nachtlampjes.

Sleeplife is als slaapspecialist dé referentie in België en is de exclusieve verdeler van het merk Ergosleep. Kom ook úw Slaap-DNA testen in onze exclusieve belevingscocoon!

Sleeplife werkt samen met externe specialisten zoals trendwatchers, bewegingsdeskundigen en slaapdokters. Tegen lichaamsproblemen zoals allergieën en transpiratie of voor de grote comfortabele maten is er ook deskundig advies.

Iedereen is uniek, daarom krijgt u professionele begeleiding door 1 onze medewerkers.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Morgen verwelkomen we Wouter Torfs in ons filiaal te Sint-Niklaas. In deze uiteenzetting gaat Torfs het voornamelijk hebben over de fundamentele bouwstenen van een 'great place to work'. Wouter Torfs geeft je een bruikbaar recept dat je organisatie naar succes leidt. Georganiseerd door UNIZO Sint-Niklaas. Wie zich nog wilt inschrijven kan dit nog via www.unizo.be

facebook.com

Goed slapen, doe je in een goed bed. Een bed waarin jouw lichaam optimaal recupereert van wat je vandaag doet. Zo kan je er morgen weer volop tegenaan. Bij Sleeplife® gaan we samen met jou op zoek naar slaapcomfort en slaapmode die optimaal bij jou passen. Voor een slaapervaring op maat van jouw leven. En met slaapadvies dat écht persoonlijk is. www.sleeplife.be

facebook.com

Heb je nood aan een nieuw bed en ben je op zoek naar persoonlijk advies bij de keuze van de juiste slaapoplossing? Tijdens de opendeurdagen van Sleeplife® Gent-Oostakker van 16 tot en met 24 maart 2018 maak je op een ontspannen manier kennis met ons ruime aanbod slaapoplossingen. Kom gerust eens lang en geniet mee van een heerlijk koekje, glaasje champagne en wie weet win je ook nog een leuke prijs met ons Sleeplife rad.

facebook.com

Stop met zoeken. Vind je perfecte slaapoplossing tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen van 16/03 t.e.m. 24/03. Kom nu langs bij Sleeplife® Oostakker voor speciale Acties & Promoties!

facebook.com

Ook al kijken we uit naar de lente het is altijd fijn om terug te kijken op leuke momenten in de winter. Op 2de kerstdag organiseerden Arnold en Annik van Imschoot, een kersthappening ten voordele van vzw de mozaïk. Wie erbij was op de speurdonkhoeve kan ervoor instaan dat het een fantastische avond was. Leuke sfeer, lekkere hapjes en vooral veel ambiance! Het was een groot succes. Met de opbrengst van deze fantastische avond hebben we maar liefst €4100 kunnen schenken aan vzw de mozaïk! Wie graag de avond herbeleefd of het arikel leest kan dit via onderstaande link. http://agenda.nieuwsblad.be/agenda/e/kersthappening/75e0fcae-0262-4f48-b0cf-7babd3e5fa74

facebook.com

Bij Sleeplife Gent-Oostakker zijn we op zoek naar een Slaapadviseur/Logistiek Coördinator om ons team te komen versterken! Is het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar een ideale slaapoplossing jouw droomjob? Ken je iemand die hier perfect voor zou zijn? Delen mag altijd! :D

facebook.com

Proficiat Inge Suys! Jij bent de gelukkige winnaar van onze valentijnsactie en wint een set gepersonaliseerde kussenslopen. Stuur je ons een privébericht op Facebook? Dan spreken we verder af wanneer je je prijs kan ophalen.

facebook.com

*** VALENTIJNSACTIE in Sleeplife® Oostakker *** Een set gepersonaliseerde kussenslopen winnen? Deel deze foto en tag je geliefde. Zo maak je kans op 2 unicolor-kussenslopen, waarop jullie voornamen geborduurd zijn! We maken de winnaar op 14 februari bekend. Bekijk het wedstrijdreglement op www.sleeplife.be/valentijnsactie

facebook.com

Dankzij de spaaractie van Unizo Lochristi zijn er heel wat mooie prijzen verdeeld. Alsook Sleeplife Gent-Oostakker heeft een mooi warm donsdeken mogen geven aan de winnaar. Artikel en foto's kan je vinden in de link.

facebook.com

GEZOCHT: Jonge eigenaar van deze prachtige Frozen-paraplu. Deze is jammer genoeg vergeten vorige week in ons filiaal. We zijn er zeker van dat de oorspronkelijke eigenaar deze graag terug zou willen. Wie deze paraplu herkent van zijn of haar dochter/zoon mag er gerust achter komen.

facebook.com

Solden bij Sleeplife®, vanaf 3 januari t.e.m. 31 januari 2018! Bekijk hier onze soldenfolder: https://goo.gl/v8rkwU

facebook.com

facebook.com

Quiz