Top Local Places

Chiro Berg

St. Jozeflaan z/n, Meerhout, Belgium
Community Organization

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

NIET VERGETEN!!! Morgen is het zover! Dan is het Dag van de jeugdbeweging! Trek vrijdag allemaal jullie uniform aan om naar school te gaan en laat zien dat jij lid bent van Chiro Berg! Voor diegene die in Mol of Geel naar school gaan. Wij spreken af aan onze chirolokalen om 6:45u. We vertrekken dan richting Geel of Mol om daar lekker te gaan ontbijten. We vertrekken stipt om 7u. Zie dat je er bent! Tot vrijdag!!

facebook.com

Nieuw sinds dit jaar doen wij een wafelverkoop!! Je kan de overheerlijke wafels bestellen met een bestelformulier of online vanaf deze zondag!

facebook.com

Data verkoop chiro-uniform zijn nu 15 en 22 oktober geworden. Voor de koopjeshoek mag je kleding binnenbrengen op 11-12-13 oktober bij Vera Heylen, Heistraat 4, Meerhout, liefst voormiddag of 's avonds of na een telefoontje 0474/787793.

facebook.com

facebook.com

Bij deze nog eens bedankt voor de deelname en proficiat met de overwinning!Hopelijk krijgt de King of Kubb een mooi plaatsje op den DAF. Tot volgend jaar.

facebook.com

We zijn weer vertrokken voor een ONGELOOFLIJK, MEGAFORMITASTISCH Chirojaar !! En hoe !! We zijn talrijker dan ooit en kijken er naar uit om er vol voor te gaan in 201.7/2018 Daar we met zo'n massa leden zijn (leuk eh !) willen we even vragen om het inschrijvingsformulier in te vullen... en het inschrijvingsgeld te betalen. Voor onze nieuwe leden : Wacht nog gerust even tot je zeker bent niet meer te kunnen weerstaan aan onze Chiromicrobe ! Merci, Bedankt, Thankx en tot zondag eh !!

facebook.com

Doop leiding vervolg......

facebook.com

Doop leiding

facebook.com

Waaw wat een opkomst, zoveel nieuwe gezichtjes! Welkom allemaal! Laat ons er weer een TOP jaar van maken.!!

facebook.com

Het was weer feest! Bedankt voor jullie talrijke opkomst!

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Chiro Berg

Warande

Meerhout, Belgium
Local business

Martino

Meerhout, Belgium
European Restaurant