Top Local Places

Madline Workshops

Heirweg 53, Maaseik, Belgium
Health/Beauty

Description

ad

Workshop schminken, grimeren en lenordmand kaartleggen voor groepjes vanaf 5 personen. Zin een leuke workshop? Dan kun je bij mij terecht. Ik geef les in fantasie schmink, grimeren en waarzeggen met Lenormand kaarten. Is dat waarzeggen echt? Dat mag je me na afloop zelf vertellen. Het is in ieder geval lachen en je houdt er zeker een serieus leuk gesprek aan over. Ik kan je garanderen...! Het is geen zweverig gedoe.

Schminken en grimeren doe ik al jaren voor moorddiner acteurs, kinderfeestjes etc. Ik geef een korte bondige les. Ik leer je niet hoe je een konijntje moet schminken stap voor stap. Ik leer je hoe je met je ondergrond kleuren kunt stoeien en hoe je druppels en krullen maakt. Met deze technieken kun je zelf de mooiste creaties maken.

Het grimeren is heel leuk voor grappige avond. Hoe zie je eruit over ... jaar of laat de heks in je los! Hoe ouder hoe gekker zullen we maar zeggen. Ook geschikt voor theatergroepen bijvoorbeeld.

Heb je een avond waar je er gewoon gaaf geschminkt uit wil zien? Dan maken we een afspraak en kun je zonder zelf te stoeien er fantastisch of afschuwelijk uitzien. Dat is natuurlijk je eigen keuze.

En heb je een idee nodig voor de gehele carnavalsgroep, dan ga ik met je stoeien en verschillende voorbeelden uitproberen. Ik leg het carnavals schminkteam dan uit hoe ze dit stap voor stap kunnen aanpakken.

Kortom, ik ben dol op kliederen met kleuren en spelen met kaarten.....!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Voor alles een eerste keer en ook voor mij.... Mijn allereerste voetbal. Vader en zoon op stap voor de bekerfinale Genk.

facebook.com

In de basisles maken we ook altijd druppels en als het lukt oefenen we ook de dubbelgeladen druppel. Hoe ziet dat eruit? Bekijk dit filmpje maar eens... https://www.youtube.com/watch?v=x5zoqH7ywXU

facebook.com

Hoe werken nu waarzegkaarten? Wat betekenen de kaarten los en hoe leg je ze neer? Is het eigenlijk echt of nep? Nou dat maakt niet zoveel uit. Het is gewoon heel erg leuk om te doen. We gaan er dan ook geen zweverige avond van maken. Maar we krijgen er wel hele leuke gesprekken door. Gegarandeerd! Prijs € 23,50 Duur Ruim 2u30 Doe je mee? Mail dan naar info@madline.be om je aan te melden. Let op! Het is zeker leuk om je samen met iemand in te schrijven.

facebook.com

facebook.com

Merk je nu tijdens Carnaval dat de schmink toch niet zo is gelukt als je had gehoopt? Kom dan een leuke workshop volgen! Met de basisles leer je al heel veel zoals kleuren mengen voor een mooie ondergrond en dan afwerken met krullen, druppels en stippels. Data: woensdag 28 februari of woensdag 28 maart Op woensdag 25 april is een leuke vervolgles: Spiltcake. Dit is met meerkleuren schmink de leukste figuren maken. Prijs: € 23,50 p.p. Aanvang: 19.30-21.30 uur Max. 12 personen per les. Locatie: Maaseik Meer info: info@madline.be

facebook.com

Enkel met de baard al 45 minuten bezig geweest. Maar toch oh zo leuk om te doen...

facebook.com

Wauw leuk. Gisteravond druk bezig geweest met oud wieve. En kijk eens wat gaaf als ze in pak zijn.

facebook.com

Fijne schminkles vanavond. Top gedaan dames..veel plezier met Carnaval

facebook.com

Zelf latex neuzen maken voor oud Wieve bal maaseik zaterdag

facebook.com

Leer de basistechnieken van het grimeren (ouder maken) en zet dit om tot skelet, monster of heks. De workshop is een combinatie van grimeer technieken en fantasie technieken en worden geschminkt met waterschmink en heksen ook met vetschmink. Tevens gaan we een heel klein beetje experimenteren met wonden maken van latex. Bij de workshop heksen gaan we onszelf een neus opplakken. Let op! Je schminkt jezelf in deze les. Uiteraard zijn alle materialen aanwezig. Duur: 2 uur Prijs: € 23,50 p.p. Programma: 3 oktober: Skelet 10 oktober: Monster 24 oktober: Heks Je mag ook 1 van deze lessen doen.

facebook.com

Op het gebied van schmink is er de laatste jaren toch wat veranderd. Waar eerst goud en zilver al fantastisch was, heb je nu de mooiste metallic kleuren. En 1 kleur in een potje….. dat is al bijna saai aan het worden. Er kunnen meer kleuren in een potje hoor. Dat heet splitcake schmink. Met splitcake schmink kun je in one stroke (1 beweging) de mooiste figuren maken. Dit filmpje geeft al een zeer mooi beeld ervan. Tijdens deze workshop schmink je grotendeels op papier om de techniek van splitcake met een kwast goed te oefenen. De laatste 15 minuten oefenen we op de arm. Daarna is het thuis oefenen om de techniek goed onder de knie te krijgen. Uiteraard zijn alle materialen voor je beschikbaar. Trek wel iets aan waarbij je makkelijk op je arm kunt schminken. Duur: 2 uur Prijs: € 23,50 p.p. Meer informatie: www.madlineworkshops.com

facebook.com

Binnen deze les leer ik je een mooie ondergrond met schmink te maken, krullen en druppels te zetten en accenten met licht en donker te maken. Bekijk na deze les de verschillende schminkboeken nog maar eens en je snapt nu stukken beter hoe zo’n gezicht in elkaar zit. Prijs: 23,50 p.p. Duur les: 2 uur Meer informatie: www.madlineworkshops.com

facebook.com

Quiz